Premium Semimatte Photo Paper -rulla, 24" x 30,5 m, 260 g/m²

Hartsipinnoitettu paperi todentuntuisille valokuvatulosteille puolimatalla (mattakiilto) pinnalla. Sillä on laajin mahdollinen värialue eloisia väritulosteita varten sekä kestävä 254 µm vahvuinen valokuvapinta. Kuivuu hetkessä.
SKU: C13S042150
HINTA:
202,70 €
sis. ALV (163,47 € ilman ALV)
Varastossa
Etsi jälleenmyyjä
Premium Semimatte Photo Paper -rulla, 24" x 30,5 m, 260 g/m²
202,70 €
sis. ALV (163,47 € ilman ALV)
Yleiskatsaus

Yleiskatsaus

Epson Premium Semimatte -valokuvapaperi 260 g/m² tarjoaa ammattivalokuvaajille ja graafikoille mahdollisuuden hartsipäällystettyyn valokuvapaperiin. Erinomaisen värikylläiset ja korkeatarkkuuksiset kuvat voidaan tulostaa nyt tyylikkään yksinkertaisella puolimatalla pinnalla, mikä vähentää häikäisevää vaikutusta ja optimoi samalla esityksen laadun.Paperin 254 µm vahvuus ja erittäin laaja värialue ovat tehneet tästä paperista vaativimpienkin ammattilaisten suosikin, ja koska paperi kuivuu välittömästi kupruilematta, lopputuotteen käyttö, käsittely ja näytteillepano on vaivatonta. Se luo voimakkaan värikylläisiä valokuvatulosteita sekä maksimi väripeiton ja korkean D-Maxin niin, että tuloksena on aidon näköinen valokuva.Epsonin kaikkien innovatiivisten tarvikkeiden tavoin myös tämä paperi on valmistettu tuottamaan paras mahdollinen tarkkuus ja värikylläisyys. Kuten aina Epson-tuotteet ovat taattua Epson-laatua.

Sarjan mallit

Muut sarjan tuotteet

Tuote
Hinta
Hintamme:
370,39 €
NYT (sis. alv):
Hintamme:
202,70 €
NYT (sis. alv):
Hintamme:
135,62 €
NYT (sis. alv):
Yhteensopivuus

Yhteensopivat laitteet

Alla olevat mallit ovat yhteensopivia yhden tai useamman tämän sarjan tuotteen kanssa. Lisätietoja saat alla olevista linkeistä tai tuotteesi käyttöohjeesta.