Ilmainen vakiotilaus toimitus

Maksuton normaalitoimitus kaikkiin yli 25 € arvoisiin tilauksiin

Helppo palautus

Palauta 30 päivän kuluessa toimituksesta. Lue lisää

Tuotenumero: C13S045452NQ

Kuivuu nopeasti, jäykät materiaalit

  1. DS Transfer Multi-Purpose II, 162cm x 91.4m 165,91 €

Yhteensä

165,91 €

sis. ALV (133,80 € ilman ALV)
Yleiskatsaus

Yleiskatsaus

Monipuolinen

DS Transfer Multipurpose Paper on suunniteltu erityisesti koristeelliseen musteensiirtoon koville alusmateriaaleille. Se on kuitenkin monipuolinen ja sopii myös polyesteripohjaisiin tekstiileihin. Se on yhteensopiva Epson UltraChrome DS -musteiden sekä Epsonin digitaalisten sublimaatiotulostinten SureColor SC-F6000, SC-F7000 ja SC-F7100 kanssa. Se toimii myös kolmansien osapuolien RIP-järjestelmien kanssa, mikä maksimoi liiketoiminnan joustavuuden.

Helppokäyttöinen

105 g/m2:n painonsa ansiosta DS Transfer Multipurpose Paper pysyy vakaana musteensiirron aikana eikä aallotu. Väriprofiilit ovat saatavilla tunnetuille kolmansien osapuolien RIP-ratkaisuille.

Entistä tuottoisampi

Koska tässä paperissa käytetään nopeasti kuivuvaa pinnoitetta, joka on optimoitu koville alusmateriaaleille, se säästää arvokasta aikaa. Pitkien rullien ansiosta se on taloudellinen kaikille pienille ja keskisuurille tuottajille, jotka käyttävät sublimaatiopaperia pehmeille ja jäykille materiaaleille.

Pienempi mustehukka

Tehokkaasti mustetta siirtävä DS Transfer Multipurpose Paper varmistaa pieninä pysyvät hukkamustetasot, mikä auttaa pitämään tuotannon yhtenäisenä ja taloudellisena.

Hengittävä rakenne

Koska paperi on erityisesti suunniteltu rakenteeltaan hengittäväksi, mustehöyry dispergoituu paperin läpi kuvansiirtoprosessin aikana, joten kuvat ovat entistä terävämpiä ja selkeämpiä.

Yhteensopivat laitteet