DS Transfer General Purpose

Sublimaatiopaperi
Tämä monipuolinen, helppokäyttöinen ja yleiskäyttöön soveltuva siirtopaperi täydentää SureColor SC-F500 ‑sublimaatiotulostinta. Nykyisen tuotevalikoimansa laajentamista suunnitteleville ja uusille yrityksille suunniteltu DS Transfer General Purpose ‑paperi parantaa tuottavuutta, olipa kyse painettujen puhelimien kuorien, mukien, hiirimattojen, t-paitojen tai tyynyjen tuotannosta.
Etsi jälleenmyyjä
DS Transfer General Purpose
Yleiskatsaus

Yleiskatsaus

Monipuolinen

DS Transfer General Purpose ‑paperi on kehitetty koristeelliseen musteensiirtoon koville alusmateriaaleille ja polyesteripohjaisille tekstiileille. Se on yhteensopiva Epson UltraChrome DS ‑musteiden kanssa, ja se on kehitetty digitaalista SureColor SC-F500 ‑sublimaatiotulostinta varten.

Lisää tuottavuutta

Koska tässä paperissa käytetään nopeasti kuivuvaa pinnoitetta, se säästää arvokasta aikaa. Pitkien rullien ansiosta se on taloudellinen pienille ja keskisuurille tuottajille, jotka käyttävät sublimaatiopaperia pehmeille ja jäykille materiaaleille. A3- ja A4-rullaleveydet mahdollistavat pidemmät tulostuserät ja tarjoavat vaihtoehdon arkkien syöttämiselle.

Säästä mustetta

DS Transfer General Purpose ‑paperi siirtää mustetta tehokkaasti, mikä auttaa pitämään tuotannon yhtenäisenä ja taloudellisena.

Mielenrauhaa

Epson tarjoaa monipuolisen kokonaisratkaisun, joka sisältää täydellisesti yhteentoimivat tulostimet, musteet, paperit ja ohjelmiston.

Sarjan mallit

Muut sarjan tuotteet

Tuote
Hinta
Hintamme:
77,19 €
NYT (sis. alv):
Hintamme:
64,36 €
NYT (sis. alv):
Hintamme:
51,46 €
NYT (sis. alv):
Hintamme:
34,04 €
NYT (sis. alv):
Hintamme:
25,92 €
NYT (sis. alv):
Hintamme:
24,06 €
NYT (sis. alv):