Epson DFX-5000

Huomio: Käyttöjärjestelmääsi ei ehkä havaita oikein. On tärkeää, että valitset käyttöjärjestelmäsi manuaalisesti yläpuolelta varmistaaksesi, että katsot yhteensopivaa sisältöä.
Epson DFX-5000
Lataukset

Lataukset

Havaittuun käyttöjärjestelmään ei ole saatavilla tiedostoja. Valitse yläpuolelta toinen käyttöjärjestelmä.
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Käyttöoppaat ja ohjeet

Käyttöoppaat ja ohjeet

Muut asiakirjat
ESCP Manual (v-)
v.-
28-Jul-2004
5.62 MB
.zip
Rekisteröinti ja takuuvaihtoehdot

Rekisteröinti ja takuuvaihtoehdot

Rekisteröi tuotteesi
Rekisteröidäksesi uuden tuotteesi, klikkaa Rekisteröi nyt -painiketta.
Rekisteröi nyt
Tarkista takuu
Tarkistaaksesi tuotteesi takuun, klikkaa alla olevaa Tarkista takuu -painiketta ja syötä tuotteesi sarjanumero tukisivustolla.
Tarkista takuun tila
Laajennetun takuun vaihtoehdot (CoverPlus)
Jatka Epson tuotteesi takuuaikaa Epson CoverPlus -takuulaajennuksella. Tarkista tuotteellesi saatavat takuulaajennukset klikkaamalla alla olevaa Katso takuulaajennusvaihtoehdot -painiketta.
Katso takuulaajennusvaihtoehdot
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Soita meille
Tavoitat asiakaspalvelumme numerosta 09 3158 3267 maanantaista perjantaihin klo 9-18. Palvelu on suljettu pyhäpäivinä.

Lankapuhelimesta ppm tai pvm + operaattorista riippuen mahdollisesti kaukopuhelumaksulisä. Matkapuhelimesta mpm.
Lähetä sähköpostia Epson-tuotetukeen
Mikäli tuotteesi takuu on vielä voimassa, ota meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla. Jos tuotteesi takuuaika on umpeutunut, ota yhteyttä huoltoliikkeeseen.
Lähetä meille sähköpostia