PISTEMATRIISI­TULOSTIMET

Tarkka kohdistus ja edistyksellinen paperinkäsittely ovat yhteisiä ominaisuuksia kapea- ja leveätelaisten tulostimien valikoimassamme, joka täyttää kaikkein vaativimpienkin erillisten tulostusympäristöjen tarpeet.

Epsonin avulla saavutat enemmän

Epson on yksi johtavia pistematriisitulostimien valmistajia. Teemme tiivistä yhteistyötä pankkien, postien ja muiden liikeyritysten kanssa ja tuemme niiden toimintaa luotettavilla, kestävillä, edullisilla ja erittäin nopeilla laitteillamme. Matriisitulostimemme tarjoavat ylivoimaisesti parhaat ratkaisut toimistokäyttöön, shekkien käsittelyyn ja moniosaisten paperitulosteiden tuottamiseen

Löydä oman liiketoimintasi kannalta paras mahdollinen tulostin

Epsonilla on tulostin kaikkiin kuviteltavissa oleviin tarpeisiin.

Päivitä nyt

Miksi sinun kannattaisi päivittää nykyiset pistematriisitulostimesi uusimpiin malleihimme? Ne tarjoavat parempaa luotettavuutta ja uskomattoman alhaiset elinkaarikustannukset sekä nopeammat tulostus- ja verkko-ominaisuudet. Tutustu alla olevaan tuotevalikoimaamme.

Epson LQ-2090II

LQ-2090II-mallissa on parannettu USD (ultra speed draft) -nopeus – 550 merkkiä sekunnissa, 10 merkkiä tuumalla – mikä on merkittävä parannus tulostettaessa suuria määriä, kuten varastoraportteja ja suuria lasku- tai rahtiasiakirjaeriä.

Epson LQ-590II

LQ-590II on suurten tulostusmäärien pistematriisitulostin, joka on suunniteltu nopeaan ja luotettavaan tulostukseen. Päivittämällä pistematriisitulostimesi uusimpaan malliin voit säästää käyttökustannuksissa uskomattoman paljon.

Pistematriisi­tulostimien edut

ESC/P (Epson Standard Code for Printers) on matriisitulostimien ohjauskieli, joka on vakiokäytössä maailmanlaajuisesti. Koska ESC/P-kieltä käytetään useimmissa yleisissä ohjelmistopaketeissa, sinun tarvitsee vain kytkeä tulostimeen virta ja aloittaa sen käyttö.

 • Yhteensopivuus

  ESC/P2 on täysin yhteensopiva nykyisten ohjelmistojen kanssa ja suunniteltu käytettäväksi muiden kuin Windows-käyttöjärjestelmien kanssa. Voit siis käsitellä fontteja ilman kalliita laitteessa olevia suorittimia. Jos työskentelet Windows-ympäristössä, saavutat tulostimesi enimmäisnopeuden käyttämällä tulostimen omia fontteja.

 • Tehokas tulostustekniikka

  Moniosaiset tulosteet (enintään 1 alkuperäinen + 9 kopiota)

 • Luotettava

  Pitkäkestoinen tuloste (jopa 100 vuotta)

 • Vähemmän jätettä

  Uusissa tulostimissa käytetään samoja värinauhoja kuin aiemmissakin malleissa. Käyttämättömiä värinauhoja ei siis tarvitse hävittää, vaan voit käyttää niitä päivitetyissä tulostimissa.

Aidot Epson-värinauhat

Epson on maailman johtava pankkien ja postien käyttöön tarkoitettujen tulostimien valmistaja. Valikoimassamme on erittäin nopeita, edullisia, toimintavarmoja ja kestäviä tulostimia kaikille paperityypeille. Nämä tulostimet sopivat yritysten taustatoimintoihin, sekkien käsittelyyn ja moniosaisiin lomakkeisiin, joihin ei yksinkertaisesti ole muita vaihtoehtoja kuin iskutulostus.

Uudet tekniikat, kuten tehokas GP-sarjan mustesuihkutekniikka, tarjoavat nyt lisäarvoa erittäin edullisesti.

Säästä aikaa

Aidot Epson-värinauhat auttavat minimoimaan seisokkeja. Aitojen Epson-värinauhojen ainutlaatuinen materiaali ja rakenne poistavat myös vääntymis- ja tukosongelmat.

Tasaisesti korkea laatu ja entistä parempi luotettavuus

Aitojen Epson-värinauhojen pituus on taattu. Näin voidaan varmistaa, että riittoisuus ja tulostuslaatu pysyvät hyvinä. Käyttämällä aitoja Epson-värinauhoja voit myös pidentää Epson-tulostimesi käyttöikää.

Mistä tunnistaa aidon Epson-tuotteen?

Epsonin muste-, värinauha- ja värikasettipakkauksissa on värinmuutostarra, jonka avulla tunnistat, onko tuote aito vai väärennetty.

 • 1 Liikuta laatikkoa edestakaisin
 • 2 Tarran värin tulisi muuttua pronssinruskeasta vihreäksi katselukulman muuttuessa.

Tutustu valikoimaan

Vertaile
Sulje

Vertaile tuotteita

/ 3 valittu

  Vertaa valittuja