RATKAISUJA TEKNISEEN SUUNNITTELUUN

Tuota ja esittele erittäin tarkkoja mustavalkoisia ja värillisiä suunnitelmia, piirustuksia, malleja, karttoja ja esityksiä.

LATAA ESITE LATAA ESITE KATSO VIDEO

Monikäyttöinen

Teknisenä suunnittelijana sinun on toimitettava tarkkoja ja suurikokoisia kuvia varmana siitä, että ohuet viivat, teksti ja värisävyt ovat teräviä, kun luot laadukkaita täysvärikylttejä.

Teknisten esitysten on tuotava kaikki yksityiskohdat esiin: niiltä vaaditaan terävää tekstiä, ohuita viivoja, tiheitä mustia, tasaisia värisävyjä ja erinomaisia värejä. Nopeat ja helppokäyttöiset tulostimemme ja kirkkaat projektorimme tuovat käyttöön kaiken, mitä tarvitset luottamuksen ja tehokkuuden varmistamiseen.

Tärkeimmät ominaisuudet

Ohjelmistojen yhteensopivuus

Lisää tehokkuutta, hallintaa ja joustavuutta integroimalla ratkaisut kaikkiin johtaviin CAD- ja GIS-ohjelmistoihin.

Monikäyttöinen

Tuota mustavalkoinen viivapiirros tai täysvärikyltti jopa A0-koossa (ja vieläkin suurempana) yhdellä tulostimella.

Neulanterävät yksityiskohdat

Tulosta erilaiset paksut viivat ja teksti tarkasti tärkeiden suunnitelmien tarkkuuden varmistamiseksi.

Tee vaikutus

Tee vaikutus kirkkailla esityksillä ja elävillä väreillä, myös päivänvalossa.

Laadukkaat värit

Herätä suunnitelmat ja esitykset hienovaraisten vivahteiden, vaihtelevien värisävyjen ja eloisien värien avulla eloon.

Suuri tuottavuus

Kun keskeisintä on nopeus, suuri tulostusnopeus varmistaa töiden valmistumisen ajallaan.

Edulliset kokonaiskustannukset

Edullisten ratkaisujemme ansiosta tulostuksen hallinta ei maksa mahdottomasti.

Tarpeisiisi räätälöidyt tulostimet

Tutustu uusimman sukupolven tulostimiin

Esittelyssä Epsonin suurkokotulostinten uusin sukupolvi

Kaikki, mitä Epsonilta odotat – laatu, innovaatio ja suorituskyky – viimeisteltynä ja kompaktina mallina, joka sopii pieniinkin työtiloihin. Matalat kokonaiskustannukset sopivat ihanteellisesti yrityksille, jotka ovat siirtymässä ulkoistetusta suurkokotulostuksesta talon sisäiseen tulostukseen. Wi-Fi-verkkoliitännät mahdollistavat tulostamisen lähes mistä tahansa mobiililaitteen ja yhteensopivien sovellusten avulla.

Uusilla SureColor SC-T3100- ja SureColor SC-T3400 -malleilla on kaikista suurkokotulostimistamme pienin jalanjälki, ja ne mahtuvat ahtaimpiinkin työtiloihin. Käyttäjät hyötyvät myös erittäin intuitiivisesta ohjauksesta ja vaivattomasta musteen vaihdosta.

Erittäin nopea suurkokomustesuihkutulostus, nopeudet alkaen 22 s / A1-sivu, ei laadun heikkenemistä UltraChrome XD2 -musteen ansiosta, hämmästyttävät lopputulokset.

SureColor SC-T3100, SC-T3100N, SC-T5100, SC-T5100N

Perustason pöytämallinen suurkokotulostin, joka mahtuu ahtaimpiinkin työtiloihin. Luo ammattilaatuisia ja tarkkoja suurkokotulosteita päivittäin. Mustepatruunoita on saatavana erikokoisina, joten voit hallita yleiskustannuksiasi ja tuottavuuttasi: 50 ml tai 80 ml mustana, 26 ml tai 50 ml värillisenä.

LISÄTIETOJA KATSO VIDEO

SureColor SC-T3400, SC-T3400N, SC-T5400

Perustason lattiamalliset suurkokotulostimet vievät vain vähän tilaa, ja niiden käyttöönotto sujuu vaivattomasti. Tulostimissa on intuitiivinen ja helppopääsyinen käyttöliittymä. Tuota upeita tulosteita kerta toisensa jälkeen värin tai yksityiskohtien kärsimättä. Lisää tuottavuuttasi mustepatruunoiden kokovalikoimalla: 110 ml ja 350 ml mustana ja värillisenä.

LISÄTIETOJA
Tulostimet kaikkiin työtiloihin

Suurkokotulostimet kaikkiin työtiloihin

Herätä luomuksesi henkiin SureColor SC-T -sarjan tulostimella. Sen avulla voit luoda julisteita, bannereita, seinätaidetta, suunnitelmia ja sisä- tai ulkokäyttöön (lyhytaikaisesti) tarkoitettuja kylttejä. Saatavana on useita konfiguraatioita, joten tarpeitasi vastaava malli löytyy varmasti. Voit valita 24-, 36- ja 44-tuumaisista yksi- tai kaksirullaisista monitoimitulostimista (tulostus, skannaus ja kopiointi), jotka tukevat Adobe PostScript 3 -ominaisuutta. Kaikissa on käytetty huipputekniikkaa, jonka ansiosta ne suoriutuvat monimutkaisista tehtävistä vaivattomasti.

  • PrecisionCore TFP -tulostuspää
  • Vakiomalli tai kahden rullan malli
  • Monitoiminen tulostus-, kopiointi- ja skannaustoiminnallisuus
  • UltraChrome XD -muste kestäviä tulosteita varten (tahraantumaton ja vedenkestävä )
  • Valikoima mustepatruunakokoja – 110 ml, 350 ml ja 700 ml
  • Valinnainen Adobe PostScript 3 -tuki
  • Kaikissa malleissa on myös 1 Gt:n RAM-muisti nopeaa kuvankäsittelyä varten

SureColor SC-T3200

24 tuuman nelivärinen suurkuvatulostus nopeasti ja tarkasti. Yhdistää intuitiivisesti erilaisiin grafiikka-, CAD- ja GIS-ohjelmiin ja soveltuu siksi täydellisesti kiireisiin tuotantoympäristöihin. Saatavana vain vakiokonfiguraationa (yksi rulla).

LISÄTIETOJA

SureColor SC-T5200, SC-T5200D

36 tuuman nelivärinen suurkokotulostin. Huippuresoluutio ja -kuvanlaatu. Uskomattoman helppokäyttöinen niin suunnittelun ammattilaisille kuin aloittelijoillekin. Pystyy synkronoitumaan suoraan useiden CAD-ohjelmien ja johtavien suunnitteluohjelmien kanssa – täydellinen monipuoliseen ja monitieteiseen suunnittelutoimistoon. Saatavana vakiokonfiguraationa tai kaksoisrullalla.

LISÄTIETOJA

SureColor SC-T5200 MFP, SC-T5200D MFP

36 tuuman nelivärinen suurkokotulostin, jossa on integroitu näyttö skannausta, kopiointia ja jakamista varten. Terävät ja tarkat tulosteet kustannustehokkaasti. Saatavana vakiokonfiguraationa tai kaksoisrullalla.

LISÄTIETOJA

SureColor SC-T7200, SC-T7200D

44 tuuman korkeanopeuksinen nelivärinen suurkokotulostin, jossa yhdistyvät suorituskyky, laatu ja vastine rahoillesi. Tarjoaa maksimaalisen tuottavuuden ja joustavuuden ja soveltuu siksi täydellisesti käytettäväksi CAD-ohjelmien kanssa sekä kopiointiin, koulutustarkoituksiin ja myymäläjulisteiden tulostukseen. Laite tarjoaa sekä tarkkuutta että nopeutta ja on saatavana vakiokonfiguraationa tai kaksoisrullalla.

LISÄTIETOJA

SureColor SC-T7200 MFP, SC-T7200D MFP

44 tuuman korkeanopeuksinen nelivärinen suurkokotulostin, jossa on integroitu näyttö skannausta, kopiointia ja jakamista varten. Voit kopioida A1-asiakirjan vain 39 sekunnissa ja tulostaa A1-tulosteen 28 sekunnissa. Asiakirjat ja valokuvat skannataan 600 dpi:n optisella resoluutiolla, jolloin saadaan kirkkaat kopiot sekä värillisenä että mustavalkoisena. Saatavana vakiokonfiguraationa tai kaksoisrullalla.

LISÄTIETOJA

Innovaatio tuo muutoksen

SureColor SC-T5400M on kilpailukykyisesti hinnoiteltu perustason 36-tuumainen tekninen suurkokotulostin, jossa on sisäänrakennettu skanneri.

Lisätietoja

Pieni koko, suuri vaikutus

Uusi SureColor SC-T3100x on kaikkea sitä, mitä odotat Epsonilta: laatua, innovaatiota ja suorituskykyä, tarjoten lisääntynyttä tuottavuutta, parannettua käyttömukavuutta, vaikuttavaa edullisuutta ja vakuuttavaa luotettavuutta.

Lisätietoja

Suurkokotulostin omaan yritykseesi

Nopeuden, mukavuuden, monipuolisuuden, paremman tuottavuuden ja kustannusten hallinnan ansiosta voit maksimoida voittosi siirtämällä suurkokotulostuksen yrityksesi seinien sisäpuolelle.

Epsonin suurkokotulostimet tarjoavat alhaiset kokonaiskustannukset ja korkeat tulostusnopeudet eri tulostusmateriaaleille. Tuota suurikokoisia asiakirjoja laadusta tinkimättä. Verkkoliitäntämalleillamme voit tulostaa suoraan mobiililaitteestasi.

Arkkitehdit

Esitä CAD-mallisi uskomattoman yksityiskohtaisina

Anna asiakkaiden ja yhteistyökumppanien kokea suunnitelmiesi, renderöintiesi ja grafiikoidesi visuaalinen näyttävyys vaikuttavien täysvärinäyttöjen, upeiden yksityiskohtien ja terävien valokuvien kautta. SureColor SC-T -sarjan suurkokotulostinvalikoima kattaa CAD-tulostuksen ja graafisen esityksen sekä kopioimisen vaatimukset, mukaan lukien liiketoimintaehdotukset ja projektien asiakkaisiin ja laillisuusnäkökohtiin liittyvät asiakirjat.

Mainostoimistot

Erotu joukosta

Tee vaikutus ja kiinnitä asiakkaidesi huomio luomalla näyttäviä ja eloisia kampanjoita nopeasti ja saumattomasti. Tulosta kaikkea suurista valokuvalaatuisista julisteista bannereihin. Suurkokotulostin voi parantaa markkinointisi tehokkuutta, sillä voit hallita luovia työnkulkujasi aiempaa helpommin.

Tekniikan ala

Tulosta uskomattoman tarkkoja yksityiskohtia nopeasti

Matalien kokonaiskustannusten ja korkeiden nopeuksien ansiosta SureColor SC-T -sarjan suurkokotulostimet soveltuvat ihanteellisesti insinööreille. Voit tuottaa yksityiskohtaisia ja tarkkoja suuren koon piirustuksia, renderöintejä, luonnoksia, kopioita ja paljon muuta milloin vain haluat. Pitkäikäisten tulostuspäiden ja harvemmin tarvittavien mustepatruunoiden täyttöjen ansiosta voit hallita tulosteiden laatua aikaa ja rahaa säästäen.

Pienet yritykset

Luovuuden ylistys

Olipa kyseessä sitten julisteiden, bannerien, esitysten tai grafiikan tulostaminen, talon sisällä tehty suurkokotulostus nostaa omaa brändiäsi ja parantaa imagoasi kilpailultaan yhä kiristyvässä toimintaympäristössä.

Koulutus

Eloisuutta oppitunteihin

Kouluissa, keskiasteen oppilaitoksissa ja yliopistoissa tarvitaan uusinta teknologiaa kannustamaan ja inspiroimaan uutta sukupolvea. Luo luokkahuoneeseen upeita oheismateriaaleja ja tulosta koulun tapahtumien mainokset paikan päällä.

Kopiointi

Ilahduta asiakkaitasi loistavalla laadulla

SureColor SC-T -sarjan tulostimet integroituvat saumattomasti työnkulkuihisi helppokäyttöisellä tulostussovelluksellamme tai käyttämällä lisävarusteena saatavaa Adobe PostScript 3 -moduulia (high end -malleihin), joka tukee PDF-, JPEG- ja TIFF-tiedostomuotoja. Tulostus onnistuu myös CAD-tiedostoista ja useista julkaisuohjelmasovelluksista ja suunnitteluohjelmistopaketeista.

Kiinteistönvälittäjät

Erottaudu kilpailijoistasi

Suurkokotulostimella voit tulostaa kylttejä, katumainoksia, telinebannereita, pohjapiirroksia, ikkunamainoksia ja seinäkarttoja – kaiken, mitä tarvitset liiketoimintasi edistämiseen ja parhaiden ratkaisujen löytämiseen asiakkaillesi.

Rakennusala

Hallitse kustannuksia ja lisää joustavuutta

Tee vaikutus asiakkaisiisi ja yhteistyökumppaneihisi esittämällä suuren koon asiakirjat ja suunnitelmat huipputason kirkkaudella, kuvanlaadulla ja yksityiskohtaisuudella. Voit luoda nopeasti, tarkasti ja kustannustehokkaasti oman yrityksesi sisällä rakennusten sisäkyltit, rakennuspeitteet, rakennustelineiden suojat ja suuret aitabannerit. Suurkokotulostimella CAD-piirustusten ja muiden suunnitelmarenderöintien siirtäminen paperille on helppoa.

Asiakasesimerkkejä

Tuotevalikoima

Ota yhteyttä

Jos haluat lisätietoja Epsonin ratkaisuista, kirjoita tietosi alla oleviin kenttiin, niin Epsonin edustaja ottaa sinuun yhteyttä.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Täytä tämä kenttä
Täytä tämä kenttä
Täytä tämä kenttä
Täytä tämä kenttä
Täytä tämä kenttä
Haluan vastaanottaa uutisia ja tuotepäivityksiä Epsonilta.
Vertaile
Sulje

Vertaile tuotteita

/ 3 valittu

Vertaa valittuja