EPSON – KIISTATON YKKÖNEN PROJEKTORIVALMISTAJIEN JOUKOSSA

MIKSI OSTAISIT EPSONIN? MAAILMAN SUOSITUIMMAT PROJEKTORIT

Epsonin projektorit johtavat markkinoita innovatiivisella tekniikalla, korkealla laadulla ja suorituskyvyllä Siitä johtuen Epson on ollut maailman numero yksi projektorien valmistajana vuodesta 2001¹.

Maailmanlaajuinen brändin osuus projektoreista

WIDE RANGE TO SUIT EVERY NEED

LAAJA VALIKOIMA JOKAISEEN TARPEESEEN

Vastatakseen asiakkaidensa vaatimuksiin Epson on laajentanut installaatiolaitevalikoimaansa tarjoamaan laajan malliston, josta löytyy sopiva malli jokaiseen tarpeeseen – kevyistä 4 000 lumenin projektoreista aina tehokkaisiin 10 000 lumenin malleihin.

Epsonin valikoima kattaa niin tavanomaiset yritys- ja opetuskäytön, kuin myös haastavammat ympäristöt, kuten tehtaat, klubit ja areenat. Osa Epsonin projektoreista on suojattu pölyä ja hiekkaa vastaan, osa puolestaan pystyy toimimaan jopa 50 °C:n lämpötilassa.

Epson on myös kehittänyt valikoiman installaatioprojektoreja, jotka voivat toimia käytännössä missä kulmassa tahansa, mukaan lukien pystysuoraan – ihanteellinen ratkaisu lattiaan heijastamiselle, millä voi luoda dynaamisia näyttöjä tapahtumiin ja museoihin.

Jokainen malli on täynnä käyttökustannuksia laskevia, käyttöä helpottavia ja parasta mahdollista kuvanlaatua tuottavia ominaisuuksia.

AINUTLAATUISIA OMINAISUUKSIA

Epsonin suunnittelemat ainutlaatuiset ominaisuudet tekevät sen projektoreista niin tehokkaita ja helppokäyttöisiä kuin mahdollista.

Nopea käynnistys ja sammutus

tekniikka tarkoittaa sitä, että ei tarvitse odotella lämpenemistä ja jäähtymistä

EasyMP

ohjelman avulla voit määrittää ja valvoa projektoreja etäyhteyden kautta ja saada kriittisissä tilanteissa, kuten lampun ylikuumentuessa, sähköpostiisi hälytyksen

Tarkkuustekniikka

Tuottaa parempaa kuvanlaatua kuin HD-laitteet

Panorointi (edge blending) -tekniikka

Mahdollistaa saumattomat heijastukset useammasta PC:stä ja projektorista suurikokoisten kuvien heijastamiseen

Monikuvanäyttö

Mahdollistaa yhdeltä PC:ltä tapahtuvan neljän projektorin käytön neljästä eri sovelluksesta

Langattoman pikayhteyden USB-liitäntäavain

Plug-and-play -langaton yhteys

HELPPO HUOLTO

Epson-projektorien pölysuodattimet sijaitsevat sivuilla tai edessä, joten ne ovat esteettä saatavilla ja helppo asettaa paikalleen. Lampun luukku sijaitsee projektorin päällä. Lamppu on helposti vaihdettavissa projektorin ollessa asennettuna (ylösalaisin), jolloin projektoria ei tarvitse irrottaa kiinnikkeistään.

Mielenrauhaa

Kaikissa Epsonin projektoreissa on takuu sekä keskusyksikölle että sen lampulle, mielenrauhan vuoksi.

EASY MAINTENANCE

MITÄ OVAT VÄRIKIRKKAUS TAI VÄRIVALOTEHO (CLO)?

Kun katsot suosikkifilmiäsi tai pelaat suosikkipeliäsi, ovat värit kuvanlaadun kannalta tärkeä tekijä. Jotkin projektorit tuottavat kuvaa, joka voi näyttää laimealta ja haalistuneelta, mutta me Epsonilla mittaamme kirkkauden kotiteatteriprojektorien punaisesta, vihreästä ja sinisestä valosta. Jotain, mitä arvostat: Korkeiden lumen-arvojen varmistaminen värien kirkkaudesta tai värivalotehosta (CLO) antaa kirkkaamman, värikkäämmän katsomiselämyksen.

WHAT IS COLOUR BRIGHTNESS OR COLOUR LIGHT OUTPUT (CLO)?

SAAT JOPA KOLME KERTAA KIRKKAAMMAT VÄRIT EPSONIN PROJEKTOREILLA²

3LCD-tekniikan ansiosta Epson-projektoreilla on huomattavasti korkeammat värikirkkaudet kuin yksisiruisilla DLP-projektoreilla. Tämä johtuu siitä, että me mittaamme sekä valkoisen että värillisten valojen tehon. Tämä luo elävät värit, jotka ovat kolme kertaa kirkkaampia2, mikä tekee kuvasta eloisamman.

LUE LISÄÄ
YOU GET UP TO THREE TIMES BRIGHTER COLOURS WITH EPSON PROJECTORS

3LCD-tekniikka

3LCD

Epsonin projektorit käyttävät 3LCD-optista moottoria, joka tuottaa kirkkaan, yksityiskohdissa ja väreissä rikkaan kuvan.

VIRHEETÖN VÄRI, JOKA ON MIELLYTTÄVÄ SILMILLE

Yksisiruiset projektorit käyttävät nopeasti pyörivää värisuodinta, joka näyttää värit peräjälkeen.

Epsonin 3LCD-järjestelmä toimii eri tavalla. Se käyttää peilejä erottamaan valkoisen valon projektorin lampusta punaiseksi, vihreäksi ja siniseksi valoksi. Jokainen näistä valon väristä kulkee sen jälkeen oman LCD-paneelinsa läpi ja yhdistyy prismassa ennen heijastusta valkokankaalle.

Yksisiruisella DLP-teknologialla voi joskus näkyä värierottelua, tai "sateenkaariefektiä". Tämä tapahtuu silloin, kun silmä havaitsee yksittäiset värit, mikä on seurausta värien peräkkäisestä heijastamisesta värisuotimen läpi. Epsonin 3LCD-tekniikka välttää tämän sisällyttämällä kaikki kolme pääväriä jokaiseen heijastuksen pikseliin, mikä tuottaa virheettömät, silmille miellyttävät värit.

KORKEA VÄRIKIRKKAUS

Useat valmistajat ilmoittavat projektoreistaan ainoastaan valkoisen valon kirkkauden. Tämä ei anna oikeanlaista kokonaiskuvaa. Projektorin värivaloteho voi olla huomattavasti heikompi, kuin sen valkoisen valon teho.

Epson mittaa kirkkauden sekä valkoisesta että värillisestä valosta. Kaikki Epson-projektorit tuottavat yhtäläisen korkeaa valkoisen ja värillisen valon tehoa ja takaavat näin rikkaat, luonnollisen näköiset värit.

KORKEA KONTRASTI JA SYVEMPI MUSTA VÄRI

Epsonin C2Fine 3LCD -paneelit on varustettu epäorgaanisilla suuntaustasoilla ja vaakasuuntaisilla nestekiteillä. Tuloksena on sileä ja yhtenäinen kuva, jossa on korkea kontrasti ja syvä musta väri.

ENERGIATEHOKKUUS

3LCD-projektorit ovat keskimäärin 25 prosenttia energiatehokkaampia kuin yksisiruiset DLP-projektorit³, mikä auttaa vähentämään sähkölaskua ja ympäristön rasitusta.

Accurate Colour
High Colour
High Contrast
Energy Efficency

PEREHDY PROJEKTORIVALIKOIMAAMME ALLA:

Epsonin suunnittelemat ainutlaatuiset ominaisuudet tekevät sen projektoreista niin tehokkaita ja helppokäyttöisiä kuin mahdollista.

Photo: Product 1

Koti

Mukaansatempaava valkokankaalla katselu

Photo: Product 2

Matkakäyttö

Helposti mukana kulkeva, esityksiin tien päällä

Photo: Product 3

Lyhyt heijastusetäisyys

Erittäin lyhyelle heijastusetäisyydelle pienessä tilassa

Photo: Product 4

Kiinteä asennus

Iso edistysaskel esitystekniikassa

Photo: Product 5

Opetus

Edullista, vuorovaikutteista opetusta

¹ Kyselyn suoritti Futuresource Consulting Limited vuosina 2001–2012.

² Verrattuna johtaviin yhden sirun DLP-kotiteatteriprojektoreihin. Epson 720p -projektorit ovat kolme kertaa kirkkaampia; Epson 1080p -projektorit ovat jatkuvasti kaksi tai kolme kertaa kirkkaampia. Perustuu NPD:n tietoihin, heinäkuu 2011 – kesäkuu 2012. Värikirkkaus (värivaloteho) mitattu IDMS 15.4 -standardin mukaisesti. Värien kirkkaus vaihtelee käyttöolosuhteiden mukaan.

³ Tietolähde: ProjectorCentral.com, tammikuu 2012. Keskiarvo 1 122 saatavilla olevasta mallista, joiden lumenit ja kokonaistehotiedot valmistajat antoivat kaikille resoluutioille ja kirkkaustasoille. Energiatehokkuus mitattiin tehona lumenia kohti. Se mitattiin sekä 3LCD- että 1 sirun projektoreille kussakin viidestä kirkkaussegmentistä. 3LCD-projektorit vaativat keskimäärin vähemmän sähköä lumenia kohti kussakin viidestä segmentistä.