SureColor SC-S80600L

Signage-tulostin luoviin töihin
Vapauta luovuutesi ja löydä uudet tulostusmahdollisuudet tällä tarkalla, laadukasta jälkeä tekevällä ja kustannustehokkaalla suurkuvatulostimella
Tämän tulostimen ansiosta voit luoda yksinkertaisia ja näyttäviä kuvia sekä kokonaan uuden tyyppisiä suurkuvatulosteita ja sisustustuotteita erilaisia tulostusmateriaaleja hyödyntämällä. Tulostimen jokainen osa on Epsonin tarkan suunnittelutyön tulosta ja omissa tehtaissa huolellisesti valmistettu saumatonta tulostuskäyttöä ja ammattimaista laatua silmällä pitäen.
SKU: C11CH24301A0
SureColor SC-S80600L
Yleiskatsaus

Yleiskatsaus

Tarkkuus

Tulosteet ovat tarkempia kuin koskaan aikaisemmin kehittyneen materiaalien käsittelyjärjestelmän ansiosta – tulostusjälki on luokkansa parasta. Tulostimessa on erittäin kehittynyt automaattinen tulostusmateriaalin kireydensäätöjärjestelmä (AD-ATC), leveät syöttörullat sekä antistaattiset, joustavat painerullat, jotka varmistavat hyvän pidon ja erinomaisen tulostustarkkuuden.

Laatu

Kahden uusimman sukupolven Epson PrecisionCore TFP -tulostuspään ja uusien Epson UltraChrome GS3 -musteiden koostumuksen ansiosta SC-S80600 tuottaa huippulaadukkaita tulosteita, joiden värit ja kirkkaus ovat vertaansa vailla. SC-S80600 tuottaa laajan valikoiman erittäin tarkkoja värisävyjä – jopa 98,2 % PANTONE MATCHING SYSTEM® -värijärjestelmän täysin peittävistä PANTONE-väreistä1. Tulos on Pantone, LLC:n tarkastama ja hyväksymä. Tulostuslaatu on nyt aiempaa parempi eri materiaaleilla korkealaatuisen Precision Dot -tilan ansiosta.

Tuottavuus

Tulostuspään huolto on automatisoitu, ja mustesumun keräysjärjestelmän ansiosta tulostusta voi jatkaa pysäyttämättä mahdollisimman pitkään.

Huolto ja tuki

Ongelmatilanteissa Epsonin kahden vuoden vakiotakuu tulee apuun. Mikäli haluat hyödyntää Epsonin erinomaisia huolto- ja tukipalveluita vieläkin pidempään, saatavilla on myös valinnaisia laajennettuja takuuvaihtoehtoja.

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Täsmällisiä ja huipputarkkoja tulosteita Luokkansa paras AD-ATC-järjestelmä ja edistyksellinen tulostusmateriaalin syöttömenetelmä
  • Parasta mahdollista jälkeä Uusimman sukupolven PrecisionCore TFP -tulostuspäät ja UltraChrome GS3 -musteet sekä erillinen punainen muste
  • Suuri valikoima tulostusmateriaaleja luoviin käyttötarkoituksiin Voit tulostaa työt useille eri alusmateriaaleille, kuten kalvoille, vinyylille, kankaalle ja valokuvapaperille
  • Maksimoi tuottavuus Automaattinen tulostuspään huoltotoiminto ja suojalevy, mustesumun keräysjärjestelmä
  • Ainutlaatuinen huolto ja tuki Vakiona kahden vuoden takuu ja lisäksi laajennetut takuuvaihtoehdot

Lataa lisätietoja

SureColor SC-S80600L Tietolomake/esite PDF
SureColor SC-S series PDF
Lisävarusteet

Lisävarusteet

Tarvikkeet

Epsonin musteet on suunniteltu toimimaan virheettömästi Epsonin tulostimien kanssa. Ne tuottavat terävää ja tuhriintumatonta tekstiä, joka kestää sukupolvesta toiseen.

Sekalaiset
Tuote
Riittoisuus
Lisävarusteet

Valitse laajasta lisävaruste- ja tarvikevalikoimasta.

Tuote
Tekninen tuki

Tekninen tuki

Tarvitsetko apua?

Sivustomme Tuki osiosta löydät ajurit, ohjelmistot, käyttöoppaat, usein kysytyt kysymykset ja yhteydenottotiedot.

Huomautus: