SureColor SC-S60600L

Tehokas signage-tulostin
Tämä nelivärinen signage-tulostin tarjoaa paremman tuottavuuden innovatiivisten suurien 1,5 litran mustepussien ansiosta.
Voit luoda kaikkea yksinkertaisista kuvista aina huippuluokan julisteisiin ja sisustuselementteihin sekä tulostaa erilaisille materiaaleille. SC-S60600L tarjoaa käyttäjälle entistä paremman luotettavuuden, tuottavuuden ja tulostusmateriaalin joustavuuden. Epsonin irtomusteratkaisu ja 1,5 litran mustepussit vähentävät seisokkeja, parantavat käyttömukavuutta ja alentavat mustekustannuksia. Muiden tuotesarjan signage-tulostimien tapaan SC-S60600L on erittäin luotettava ja helppokäyttöinen sekä edellyttää vain vähän huoltotoimia.
SKU: C11CH23301A0
SureColor SC-S60600L
Yleiskatsaus

Yleiskatsaus

Joustavuus

Epson tarjoaa tulostimia ja musteita, jotka pystyvät luotettavasti tulostamaan monenlaisille alusmateriaaleille. Näin yritykset voivat täyttää asiakkaidensa tiukatkin vaatimukset. SC-S60600L tulostaa työt useille eri alusmateriaaleille, kuten filmille, vinyylille, kankaalle ja valokuvapaperille.

Alhaiset kokonaiskustannukset

Vähennä tulostuskustannuksia Epsonin irtomusteratkaisulla (suurvolyymiset 1,5 litran mustepussit) ja minimoi käyttäjän huoltotoimet automaattisella tulostuspäiden puhdistuksella, joka takaa keskeytyksettömän tulostuksen aiempaa pidemmäksi ajaksi. Ylläpidä tarkkaa tulostuksen kustannuslaskentaa LFP-laskentatyökalulla.

Tuottavuus

Käyttäjät pääsevät hyötymään helppokäyttöisyydestä, vähäisestä huoltotarpeesta ja suurista tulostusnopeuksista tulostuslaadusta tinkimättä. Tuottavuutta parantavat myös Epson Edge Print -ohjelmisto, Epson Edge Control -koontinäyttö ja yli 250 ICC-profiilin käyttöoikeus.

Luotettavuus

Kaikki komponentit ovat Epsonin valmistamia, mikä takaa tasaisen korkealaatuisen rakenteen ja kestävyyden. SC-S60600L:ssä on myös automatisoitu tulostuspäiden huolto ja mustesumun keräysjärjestelmä, jotka vähentävät käyttökatkoksia entisestään. Kaikissa tulostimissa on kahden vuoden vakiotakuu, ja saatavana on laajennetun takuun vaihtoehtoja.

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Epsonin irtomusteratkaisu Kätevät 1,5 litran mustepussit vähentävät seisokkeja ja vähentävät mustekustannuksia
  • Huippulaatua PrecisionCore TFP -tulostuspäät ja UltraChrome GS3 -musteet
  • Suuri valikoima tulostusmateriaaleja luoviin käyttötarkoituksiin Voit tulostaa eri alusmateriaaleille: filmille, vinyylille, kankaalle ja valokuvapaperille
  • Maksimoi tuottavuus Automaattinen tulostuspäiden huolto ja suojalevy
  • Ainutlaatuinen huolto ja tuki Vakiona kahden vuoden takuu ja lisäksi laajennetut takuuvaihtoehdot

Lataa lisätietoja

SureColor SC-S60600L Tietolomake/esite PDF
SureColor SC-S series PDF
Lisävarusteet

Lisävarusteet

Tarvikkeet

Epsonin musteet on suunniteltu toimimaan virheettömästi Epsonin tulostimien kanssa. Ne tuottavat terävää ja tuhriintumatonta tekstiä, joka kestää sukupolvesta toiseen.

Sekalaiset
Tuote
Riittoisuus
Lisävarusteet

Valitse laajasta lisävaruste- ja tarvikevalikoimasta.

Tuote
Tekninen tuki

Tekninen tuki

Tarvitsetko apua?

Sivustomme Tuki osiosta löydät ajurit, ohjelmistot, käyttöoppaat, usein kysytyt kysymykset ja yhteydenottotiedot.