SureColor SC-S60600

Kustannustehokas suurkuvatulostin
Laajenna tulostusmahdollisuuksia tällä tarkalla, laadukasta jälkeä tekevällä ja kustannustehokkaalla suurkuva- ja mainostulostimella
Tämän tulostimen ansiosta voit luoda niin yksinkertaisia kylttejä ja mainoksia kuin kokonaan uuden tyyppisiä suurkuvatulosteita ja näyttelysisusteita erilaisia tulostusmateriaaleja hyödyntämällä. Tulostimen jokainen osa on Epsonin tarkan suunnittelutyön tulosta ja omissa tehtaissa huolellisesti valmistettu saumatonta tulostuskäyttöä ja ammattimaista laatua silmällä pitäen.
SKU: C11CE46301A0
SureColor SC-S60600
Yleiskatsaus

Yleiskatsaus

Tarkkuus

Tulosteet ovat tarkempia kuin koskaan aikaisemmin kehittyneen alusmateriaalien käsittelyjärjestelmän ansiosta – tulostusjälki on luokkansa parasta. Tulostimessa on erittäin kehittynyt automaattinen tulostusmateriaalin kireydensäätöjärjestelmä (AD-ATC), leveät syöttörullat sekä antistaattiset, joustavat painerullat, jotka varmistavat hyvän pidon ja erinomaisen tulostustarkkuuden.

Laatu

Uusimman sukupolven Epson PrecisionCore TFP -tulostuspään ansiosta SC-S60600 tuottaa huippulaadukkaita tulosteita, joiden värit ja kirkkaus ovat vertaansa vailla. Uusien Epson UltraChrome GS3 -musteiden koostumus tuottaa laajan valikoiman erittäin tarkkoja värisävyjä. Tulostuslaatu on nyt aiempaa parempi eri alusmateriaaleilla korkealaatuisen Precision Dot -tulostustilan ansiosta.

Tuottavuus

Tulostuspään huolto on automatisoitu, ja mustesumun keräysjärjestelmän ansiosta tulostusta voi jatkaa pysäyttämättä mahdollisimman pitkään.

Huolto ja tuki

Ongelmatilanteissa Epsonin kahden vuoden vakiotakuu tulee apuun. Mikäli haluat hyödyntää Epsonin erinomaisia huolto- ja tukipalveluita vieläkin pidempään, saatavilla on myös valinnaisia laajennettuja takuuvaihtoehtoja.

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Täsmällisiä ja huipputarkkoja tulosteita Luokkansa paras AD-ATC-järjestelmä ja edistyksellinen tulostusmateriaalin syöttömenetelmä
  • Parasta mahdollista jälkeä Uusimman sukupolven PrecisionCore TFP -tulostuspäät ja UltraChrome GS3 -musteet
  • Suuri valikoima tulostusmateriaaleja luoviin käyttötarkoituksiin Voit tulostaa työt useille eri alusmateriaaleille, kuten kalvoille, vinyylille, kankaalle ja valokuvapaperille
  • Maksimoi tuottavuus Automaattinen tulostuspään huoltotoiminto ja suojalevy, mustesumun keräysjärjestelmä
  • Ainutlaatuinen huolto ja tuki Vakiona kahden vuoden takuu ja lisäksi laajennetut takuuvaihtoehdot

Lataa lisätietoja

SureColor SC-S60600 Tietolomake/esite PDF
SureColor SC-S series PDF
Lisävarusteet

Lisävarusteet

Tarvikkeet

Epsonin musteet on suunniteltu toimimaan virheettömästi Epsonin tulostimien kanssa. Ne tuottavat terävää ja tuhriintumatonta tekstiä, joka kestää sukupolvesta toiseen.

Sekalaiset
Tuote
Riittoisuus
Lisävarusteet

Valitse laajasta lisävaruste- ja tarvikevalikoimasta.

Tuote
Tekninen tuki

Tekninen tuki

Tarvitsetko apua?

Sivustomme Tuki osiosta löydät ajurit, ohjelmistot, käyttöoppaat, usein kysytyt kysymykset ja yhteydenottotiedot.