GOBOARD EDUCATION ‑OHJELMISTO

Opetusratkaisu yhteistoiminnalliseen oppimiseen

Katso video Lataa kokeiluversio

Yhteistoiminnallisen oppimisen puolesta

Sitoutumisemme tuotteiden laatuun, tekniikkaan, asiakassuhteisiin sekä palveluun ja tukeen on syy, joka on pitänyt meidät projektorien markkinajohtajana jo yli 18 vuoden ajan.1

Olipa kyseessä samassa opetustilassa tai useissa eri sijainneissa tapahtuva opiskelu, Epsonin tuotteet ovat jo pitkään olleet korvaamaton työkalu sekä opettajille että oppilaille. Ratkaisumme auttavat tekemään oppimisesta innostavampaa, tehokkaampaa ja toimivampaa sekä mahdollistavat sen, että oppitunnit ovat interaktiivisia ja tiedonkulku on sujuvaa.

Tarve useissa sijainneissa tapahtuvalle opetukselle on lisääntynyt. Siksi keskitymme innovatiivisiin ratkaisuihin, jotka vastaavat nykyajan oppilaiden ja opettajien tarpeisiin. GoBoard Education on viimeisin lisäys suureen joukkoon opetusalalle suunnattuja innovaatioitamme.

Yhdistä, luo ja tee yhteistyötä

GoBoard Education -ohjelmiston avulla käyttäjät voivat muodostaa yhteyden valkotauluun, luoda siihen sisältöä ja tehdä yhteistyötä toistensa kanssa sen kautta. Tämä onnistuu keskittimen integroitujen ominaisuuksien avulla. Ohjelmiston ja muistiinpano-toimintojen käyttö on helppoa ja se voidaan yhdistää markkinoiden suosituimpiin videoneuvotteluratkaisuihin, kuten Zoom, Microsoft Teams, Google Meet ja monet muut.

Langattoman yhteydenpidon ansiosta kaikki oppitunnille osallistuvat oppilaat näkevät valkotaulun ja voivat jakaa sille oman näyttönsä. Lisäksi ne oppilaat, jotka ovat muodostaneet yhteyden samaan verkkoon keskittimen kanssa, voivat myös muokata valkotaulun sisältöä, mikä mahdollistaa todellisen yhteistyön opettajien ja oppilaiden välillä.

GoBoard Education -ohjelmisto sisältää kolme osaa:

Opetusympäristöihin – asennetaan kiinteästi jossakin tilassa olevaan tietokoneeseen, opettajan kannettavaan tietokoneeseen tai molempiin

Keskitin on ohjelmisto, joka mahdollistaa yhteyden kumppanisovelluksiin, joita tarvitaan GoBoard Educationin ja langattoman näytön jakamistoiminnon hyödyntämiseen mahdollisimman tehokkaasti.

GoBoard Education Hub -ohjelmisto on suunniteltu asennettavaksi joko opettajan kannettavaan tietokoneeseen tai pysyvästi oppimisympäristössä olevaan tietokoneeseen (tietokoneessa tulee olla Windows 10 -käyttöjärjestelmä).

Lue lisää

Opettajille – ohjelmistopakettiin kuuluva sisällönhallintaohjelmisto – asennetaan opettajan kannettavaan tietokoneeseen

Tarjoaa opettajille kätevän tavan luoda ja hallita sisältöä. Suunniteltu asennettavaksi opettajan kannettavaan tietokoneeseen.

Päätoiminnot:

 • opettajan asetusten määrittäminen
 • aiheiden ja oppituntien sisältöjen luettelointi ja hallinta
 • mahdollisuus päästä käsiksi sisältöihin riippumatta siitä, missä opettaja on (opettajan ei edes tarvitse muodostaa yhteyttä keskittimeen päästäkseen käsiksi oppituntiensa sisältöihin)
 • tietokilpailujen, kyselyiden ja kokeiden luominen oppitunteja varten.

Opiskelijoille – asennetaan oppilaiden mobiililaitteisiin, jotka on yhdistetty samaan verkkoon pääohjelmiston kanssa

Mahdollistavat sen, että oppilaat voivat tehdä yhteistyötä oppitunneilla sekä tarkastella ja muokata valkotaulua (opettajan luvalla).3

Kumppanisovellukset ovat saatavana seuraaville laitteille:

 • iOS
 • Android
 • Chromebook
 • Windows.

Ladattavissa ilmaiseksi.

Tärkeimmät ominaisuudet

Tehokkaat oppimiskokemukset ja yhteistyölle perustuvat oppitunnit monipuolisen valkotaulun avulla

Valkotaulun perustoimintojen, kuten muistiinpanojen, lisäksi GoBoard Education -ohjelmisto sisältää integroidun selaimen, automaattisen piirtämistoiminnon (joka muuttaa käsin tehdyt piirrokset kuvioiksi tai Clip Art -kuviksi), käsinkirjoituksen tunnistuksen, kuvien/videoiden/verkkosivustojen internet-haun, puhe tekstiksi -toiminnon ja ääniohjauksen sekä mahdollisuuden tuoda ja tarkastella PDF- ja Office 365 -tiedostoja sekä muita opetusalalla yleisessä käytössä olevia tiedostomuotoja.

Yhteensopiva useiden videoneuvotteluratkaisujen kanssa

GoBoard Education voidaan liittää useisiin videoneuvottelujärjestelmiin (esim. Zoom, Microsoft Teams ja Google Meet), jolloin etäopiskelijat voivat osallistua oppituntiin, tarkastella valkotaulua ja jakaa näyttönsä riippumatta siitä, missä he ovat.

Mikäli oppilaiden laitteet on yhdistetty samaan verkkoon pääohjelmiston (GoBoard Education Hub) kanssa, he voivat käyttää myös GoBoard-kumppanisovellusta. Tällöin opettaja voi antaa oppilaille mahdollisuuden olla vuorovaikutuksessa valkotaulun kanssa ja lisätä siihen omaa sisältöään. Kumppanisovellusta käyttävät oppilaat voivat myös vastata opettajan tekemiin kyselyihin ja kokeisiin.

Langaton näytön jakaminen

AirServer mahdollistaa käyttäjän näytöllä olevan sisällön jakamisen. Tämä palvelu on yhteensopiva erilaisten langattomien protokollien, kuten Apple AirPlayn, Miracastin ja Google Castin kanssa.2

Sisällön lisääminen

Valkotaululle voi lisätä myös kolmansien osapuolten sisältöä, kuten Microsoft Office- ja PDF-tiedostoja, videoita ja verkkosivustoja, joita voidaan tarkastella oppitunnin aikana.

Tallenne/kertaus

Istunnon lopussa oppitunti voidaan tallentaa. Tähän tallenteeseen voidaan halutessa sisällyttää kaikki valkotaululle oppitunnin aikana tuodut tiedostot. Valkotaululla näytetty sisältö voidaan tallentaa myös interaktiivisena tiedostona, jolloin sen muokkausta voidaan jatkaa myöhempänä ajankohtana.

Kyselyt, tietokilpailut ja kokeet

Kyselyitä, tietokilpailuja ja kokeita voidaan luoda ennen oppituntien alkua, ja oppituntien aikana opiskelijat voivat vastata niihin reaaliajassa.3

Kumppanisovelluksen edellyttämät käyttöjärjestelmät

Android, iOS, Windows 10 tai Chrome

Yhteensopiva pilvipalveluiden kanssa

Mahdollisuus käyttää OneDriveen, Google Driveen ja DropBoxiin tallennettua sisältöä.

Opettajan konsolin ohjelmisto

Ohjelmistopakettiin kuuluva sisällönhallintaohjelmisto, joka auttaa opettajia luomaan, hallitsemaan ja jäsentelemään oppituntiensa sisältöjä.

Tuotteen hankinta

Voit tutustua GoBoard Education -ohjelmistoon rekisteröitymällä 30 päivän kokeilujaksoon. Näiden 30 päivän jälkeen voit valita joko yhden, kolmen tai viiden vuoden lisenssin valtuutetulta GoBoard-jälleenmyyjältä.

Tuotteen hankinta

Lataa opiskelijoille tarkoitettu GoBoard Education -kumppanisovellus App Storesta, Google Playstä tai Chrome Web Storesta.

Lataa Windows-laitteiden kumppanisovellus täältä.

Lataa Windows-laitteiden kumppanisovellus

Käyttöoppaat ja asiakirjat

Download or view a user manual for your Epson product.

User Guides

Käyttäjätuki - Opastusvideot

Esittelyssä GoBoard Education

Valkotaulun käyttö

Sisällön hallinta ja oppituntien suunnittelu

Muodosta yhteys ja työskentele yhdessä

Opiskelijan kumppanisovellusten käyttö

Kyselyiden ja tietokilpailuiden luominen

Usein kysyttyä

Selaa tuotettasi koskevia usein kysyttyjä kysymyksiä.

Näytä kaikki kysymykset

Ota yhteyttä

Jos haluat lisätietoja Epsonin ratkaisuista, kirjoita tietosi alla oleviin kenttiin, niin Epsonin edustaja ottaa sinuun yhteyttä.

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia.

Täytä tämä kenttä
Täytä tämä kenttä
Täytä tämä kenttä
Täytä tämä kenttä
Täytä tämä kenttä
Haluan saada sähköpostitse tietoja Epsonin tulevista tuotteista, kampanjoista, tarjouksista ja tapahtumista.
Vahvistan, että olen yli 16-vuotias.
 1. 2001–2019, 500 lumenia tai enemmän, pois lukien näytöttömät televisiot, Futuresource Consulting – Quarterly Projector Market Insights – Worldwide Analyzer CY20Q1.
 2. Palvelun tarjoaa AirServer. Apple AirPlay ja Google Cast edellyttävät, että keskitin (Hub) ja oppilaan laite ovat yhdistettyinä samaan verkkoon.
 3. Keskustelut, kyselyt ja kokeet ovat ainoastaan niiden oppilaiden käytössä, joilla on käytössään kumppanisovellus ja joiden laitteet on yhdistetty samaan verkkoon keskittimen (Hub) kanssa.