EPSON OPEN PLATFORM

EPSON OPEN PLATFORM

Joustavuutta ja mukautusmahdollisuuksia kaikkiin ratkaisuihin

Epson Open Platform (EOP) mahdollistaa mullistavien monitoimitulostimiemme monipuolisen käytön ja laitteiden mukauttamisen asiakkaiden erityisiin ja muuttuviin vaatimuksiin liiketoimintatavoitteiden ja yritysten IT-järjestelmien kehittyessä.

Liity tulostimien vallankumoukseen

EOP tuo käyttöön mullistavan WorkForce Pro -malliston edut ja tekee ohjelmistoratkaisuistasi asiakkaalle entistä houkuttelevamman. Monitoimitulostimemme sisältävät paljon enemmän ominaisuuksia kuin kilpailevat laitteet, mutta ovat niitä huomattavasti edullisempia. Asiakkaat voivat lisätä tuottavuutta ja samalla nauttia alhaisista käyttökustannuksista, erinomaisesta luotettavuudesta ja vähentyneestä ylläpidon tarpeesta.

Hanki uusia asiakkaita

Tavoita entistä enemmän asiakkaita huolehtimalla ratkaisusi yhteensopivuudesta laitteidemme kanssa. Epson on yksi maailman suosituimmista monitoimitulostinmerkeistä. Lisää asiakkaamme kohdemarkkinoihisi varmistamalla, että ratkaisusi ovat yhteensopivia Epson Open Platformia tukevien laitteiden kanssa.

Nauti täydellisestä hallinnasta

Anna asiakkaille mahdollisuus tulostustoimintojen täydelliseen hallintaan ja joustavuutta vastata muuttuviin tarpeisiin ratkaisuilla, jotka toimivat kaikkien EOP:tä tukevien laitteiden kanssa. Tämä käsittää myös käyttöliittymän mukauttamisen, työnkulkujen hallinnan ja valvonnan sekä parannetun suojauksen.

Tärkeimmät ominaisuudet

Standardeihin verkkopalvelutekniikkoihin perustuva EOP helpottaa sovellusten kehittämistä, ja sen ansiosta asiakkaat voivat vaivattomasti integroida yhteensopivat WorkForce Pro -laitteet yrityssovelluksiin ja työnkulkuihin.

Vaivaton integrointi käytössä oleviin työnkulkuihin ja ratkaisuihin

Mukana toimitettava ohjelmankehityspaketti sisältää monipuoliset ohjeet ja työkalut, joiden avulla voit integroida ratkaisusi yhteensopiviin malleihin.

Yhteensopivat keskusyksiköt

Tulostamisen tulevaisuus on lämmöttömässä tekniikassa

Lasertulostinten vaihtaminen lämmöttömiin tulostimiin auttaa pienentämään energiankulutusta ja tällä tavoin myös tulostamisen ympäristövaikutuksia.

Haluatko tietää lisää?

Ota meihin yhteyttä, niin kerromme, miten voit pienentää kustannuksia ja tehostaa työskentelyä.