SureColor SC-P5000 Series

Luonnolliset värit
Monipuolinen ja luotettava vedostus-, valokuva- ja taidetulostin, jossa on erinomainen Pantone-tarkkuus
Vedostus-, taide- ja valokuvaussovelluksiin suunniteltuun SC-P5000-malliin voi valita violetilla tai erittäin vaalealla mustalla varustetun mustesarjan, ja sillä voi saavuttaa lähes täydellisen värintäsmäyksen (jopa 99 % Pantone Solid Coated -väreistä1).
SKU:
SureColor SC-P5000 Series
Yleiskatsaus

Yleiskatsaus

Tarkka värivedostus

Kun SC-P5000:n mukana hankitaan vedostukseen tarkoitettu violetti HDX-mustesarja, se voi toistaa pakkausten, markkinointimateriaalien ja yrityksen aineistojen värit 99 prosentin Pantone Solid Coated -väritarkkuudella1.

Täydelliset taidevedokset

Kun SC-P5000 on varustettu HDX-mustesarjalla, jossa on erittäin vaalea musta, valokuvaajat ja taiteilijat voivat toisintaa teostensa yksityiskohdat ja värit tarkasti sekä toistaa 98 % Pantone Solid Coated -väreistä täsmällisesti.

Erinomainen luotettavuus

SC-P5000:n uudet ominaisuudet varmistavat luotettavan päivittäisen käytön ja minimoivat huollon tarpeen. Näitä ominaisuuksia ovat uudet suojukset ja tiivisteet, jotka rajoittavat pölyn pääsyä laitteeseen, parannettu automattinen suuttimen tarkistus sekä ohjattu puhdistus.

Loistava tulostuslaatu

SC-P5000 tekee Epsonin uusimman mustetekniikan avulla suuritarkkuuksisia, kestäviä tulosteita. 3,5 pikolitran pisarakoko ja 2 880 x 1 440 dpi:n tarkkuus varmistavat terävät, yksityiskohtaiset tulokset, ja Ultrachrome HDX -musteet tarjoavat aiempaa paremman valonkestävyyden2.

Yksinkertainen asennus ja käyttö

Asennus ja materiaalin käsittely on nopeaa ja helppoa sisäisen värikalibrointitunnistimen, yksinkertaisen materiaalin vaihdon ja näytössä olevan selkeän materiaalinkäsittelyoppaan ansiosta. SC-P5000 sopii saumattomasti mihin tahansa vedostustyönkulkuun, ja sen mukana voidaan toimittaa SpectroProofer, joka voi tarkistaa värivedokset automaattisesti. Tulostinta tukevat kaikki tärkeimmät RIP- ja ohjelmistomyyjät.

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Täydellinen vedostustulostin Jopa 99 prosentin Pantone Solid Coated -väritarkkuus
  • Erinomainen luotettavuus Luotettava päivittäinen käyttö ja pienempi huollon tarve
  • Erinomainen tulostuslaatu Ultrachrome HDX -musteet tarjoavat kirkkaat, kestävät tulokset
  • Yksinkertainen asennus ja käyttö Useita toimintoja, jotka varmistavat helpon asennuksen ja materiaalinkäsittelyn
  • 17 tuuman tulostin ja violetti muste Ensimmäinen ja ainoa vedostukseen tarkoitettu 17 tuuman suurkokotulostin, jossa on violetti muste3

Lataa lisätietoja

SureColor SC-P5000 Series Tietolomake/esite PDF
Sarjan mallit

Tutustu muihin sarjan tuotteisiin

Lisävarusteet

Lisävarusteet

CoverPlus

Tuote
Hinta
Tekninen tuki

Tekninen tuki

Tarvitsetko apua?

Sivustomme Tuki osiosta löydät ajurit, ohjelmistot, käyttöoppaat, usein kysytyt kysymykset ja yhteydenottotiedot.

Huomautus: