Tuotenumero: C11CJ80302

A4-koon sublimaatiotulostin

  • Täytettävät mustesäiliöt 140 ml:n mustepullot
  • Pienikokoinen Vie yhtä vähän tilaa kuin A4-koon pöytätulostin
  • Liitännät Wi-Fi-, Wi-Fi Direct- ja Ethernet-yhteydet sekä USB 2.0 -liitännät
  • Kokonaisvaltainen tulostusratkaisu Sisältää tulostimen kanssa parhaiten yhteensopivat musteet, ajurin ja paperit
  • Laadukas lopputulos PrecisionCore MicroTFP -tulostuspää takaa yhdenmukaisuuden ja laadun
Yleiskatsaus

Yleiskatsaus

Täydellinen ja kokonaisvaltainen tulostusratkaisu

SC-F100 on osa Epsonin monipuolista kokonaisratkaisua, joka sisältää tulostimen lisäksi sen kanssa parhaiten yhteen sopivat musteet, ajurin ja paperit. Lisämielenrauhaa antaa yhden (1) vuoden tai 6 000 arkin takuu sen mukaan, kumpi ehto täyttyy ensin. Epsonin Cloud Solution PORT -alustan avulla käyttäjät pystyvät pitämään silmällä tulostuskustannuksia ja seuraamaan tulostimen käyttöä eri aikoina.

Laadukas tulostusjälki

Tämä pienikokoinen sublimaatiotulostin on suunniteltu laajentamaan liiketoimintaa tarjoamalla mahdollisuuden tulostaa laadukkaita lahjoja ja mainostuotteita. Ensiluokkaisuuden ja tasalaatuisuuden varmistavat Epsonin PrecisionCore MicroTFP -tulostuspää sekä look up table (LUT) -toiminto, jotka on suunniteltu mainostuotteiden ja lahjojen valmistamiseen sekä koville materiaaleille tulostamiseen.

Parannettua tuottavuutta

SC-F100 takaa nopeat valmistusajat ja alhaiset kokonaiskustannukset, eikä laitteen käyttöönotto, käyttö tai ylläpito vaadi erityistä asiantuntemusta. 140 ml:n mustepullot ovat mustekasetteja edullisempi vaihtoehto, ja ne varmistavat tuotannon jatkuvuuden ja vähentävät näin mahdollisia käyttökatkoja.

Helppokäyttöinen

Epsonin tekniikat ovat helppokäyttöisiä ja erittäin intuitiivisia. Pienikokoisessa SC-F100:ssa on kallistettava 2,4 tuuman näyttö, Wi-Fi-yhteys sekä edestä täytettävä helppokäyttöinen 150 arkin paperilokero.

Lisävarusteet

Tarvikkeet

Materiaalit

Laajennetun CoverPlus-takuun vaihtoehdot

Epsonin musteet on suunniteltu toimimaan virheettömästi Epsonin tulostimien kanssa. Ne tuottavat terävää ja tuhriintumatonta tekstiä, joka kestää sukupolvesta toiseen. Jos etsit lisätietoa sivun tuotannosta ja siitä, miten saat eniten irti musteistamme, seuraa tätä linkkiä: https://www.epson.eu/pageyield

Varastossa

29,03 €

sis. ALV (23,41 € ilman ALV)

Tekninen tuki

Tarvitsetko apua?

Sivustomme Tuki osiosta löydät ajurit, ohjelmistot, käyttöoppaat, usein kysytyt kysymykset ja yhteydenottotiedot.

Lataa lisätietoja