PaperLab A-8000

Kuivamenetelmää käyttävä paperinvalmistusjärjestelmä
Ympäristöystävällinen tapa paperin turvalliseen hävittämiseen ja jätepaperin hyödyntämiseen
PaperLab on maailman ensimmäinen1 toimistoihin tarkoitettu paperinkierrätyslaite, joka tekee jätepaperista2 uutta paperia lähes kuivalla prosessilla.3 Tämä on mahdollista Epsonin ainutlaatuisen Dry Fibre -tekniikan ansiosta. Tämä mullistava on-demand-ratkaisu auttaa yritystäsi hävittämään arkaluontoiset tiedot turvallisesti, kierrättämään, vähentämään vaikutusta yhteiskuntaan sekä ympäristöön ja hallitsemaan paperimääriä.
SKU: T11K003400
PaperLab A-8000
Yleiskatsaus

Yleiskatsaus

Hävitä ja kierrätä arkaluontoisia asiakirjoja tarpeen mukaan

Kun tietoturva on ratkaisevan tärkeää yrityksellesi, PaperLab auttaa saavuttamaan täyden varmuuden siitä, että keskeiset luottamukselliset tiedot hävitetään turvallisesti ja tehokkaasti. Se poistaa jätepaperista väriaineen ja musteen ja muuttaa sen2 uudelleen kuiduksi.

Tietosi pysyvät turvallisesti toimistossa, eikä niitä tarvitse antaa alihankkijoiden käsiteltäväksi.

Tämän uuden ratkaisun suorituskyky ylittää kaikki tavalliset tietojen hävityslaitteet, mistä osoituksena on P7-luokitus.

ISO/IEC 21964-2 turvaluokka P7: Tietovälineiden hävittäminen siten, että niiden tietoja ei voida palauttaa nykyisellä tekniikalla tai tieteellisillä tiedoilla (hiukkaskoko <5 mm²).

Dry Fibre -tekniikka

Jätepaperi2 muutetaan uudeksi paperiksi kolmella eri prosessilla – kuiduttamisella, sidonnalla ja arkinmuodostuksella. Tavallisesta paperinvalmistuksesta poiketen PaperLabin koko prosessin aikana ei käytetä käytännössä ollenkaan vettä. Tämä lähes kuiva prosessi3 mahdollistaa uuden paperin valmistuksen pienissä paikallisissa jaksoissa.

Kierrätysprosessi omissa toimitiloissa

PaperLab auttaa yrityksiä lyhentämään paperin kierrätysketjua, leikkaamaan liikenteen CO2-päästöjä ja myös merkittävästi vähentämään tarvetta uuden paperin ostamiseen. Yleensä tavallinen paperi kierrätetään laajassa prosessissa, johon kuuluu jätepaperin kuljettaminen toimistosta erikoistuneisiin lajittelu- ja kierrätyslaitoksiin, joissa käytetään valtavia määriä vettä. PaperLab soveltuu erityisesti toimistokäyttöön, koska se käyttää lähes kuivaa prosessia3 paperin kierrättämiseen eikä vaadi putkitöitä tai erikoistiloja.

Tärkeimmät ominaisuudet

  • PaperLab-kierrätysratkaisu omissa toimitiloissa Ympäristöystävällinen tapa paperin turvalliseen hävittämiseen ja jätepaperin hyödyntämiseen
  • Asiakirjojen tietoturva Hävittää arkaluontoiset tiedot kokonaan
  • Vastuullinen kierrätys Vähentää huomattavasti tarvetta uuden paperin ostamiseen
  • Osallistu kiertotalouteen Auttaa kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamisessa
  • Hyödynnä ja valmista paperia Tuottaa erikokoista ja -laatuista paperia nopeasti

Huomautus: