Saavuta kilpailuetua Epsonin mustesuihkutulostimilla

Epsonin mustesuihkutekniikan avulla eurooppalaisten asiakkaiden on mahdollista mullistaa yritystensä ja organisaatioidensa tulostustalous. Lasertulostimen vaihtaminen Epsonin mustesuihkutulostimeen on helppo päätös, joka voi lisätä tuottavuutta ja vähentää sekä energiankulutusta että jätettä.

Paranna tuottavuutta

Säästä aikaa ja lisää tuottavuutta vaihtamalla lasertulostimesta Epsonin mustesuihkutulostimeen. Epsonin mustesuihkutulostin on jopa 3,5 kertaa nopeampi2 ja vaatii jopa 98 %3 vähemmän käyttäjän toimia verrattuna lasertulostimeen.

Katso, kuinka paljon voit vähentää CO2-päästöjen määrää ja sähkönkulutusta

Riippumattomissa testeissä Epsonin WorkForce Pro -mallit käyttivät jopa 96 % vähemmän energiaa kuin lasertulostimet ja laserkopiokoneet3. Tarkista laskurimme avulla, kuinka paljon voit vähentää sähkönkulutusta ja CO2-päästöjen määrää.

LISÄTIETOJA
WF-C5710DWF

Tuotteet

Tapaustutkimukset

Pienempi energiankulutus, pienemmät kokonaiskustannukset

Katso helppokäyttöisellä kokonaiskustannusten laskurilla, kuinka paljon säästöjä voit saada WorkForce Pro -sarjalla tulostimen elinkaaren aikana.

LISÄTIETOJA

Myyntipaikat

Tarvitsetko apua Epsonin mustesuihkutulostimen valinnassa? Etsi lähin Epson-tuotteiden jälleenmyyjä.

LISÄTIETOJA

Kiinteämaksuinen tulostuspalvelu, jota voit itse hallita

Edulliseen, vaivattomaan ja kiinteään kuukausimaksuun perustuvalla Print365:llä voit hoitaa kaikki tulostustehtäväsi, olivatpa ne kuinka pieniä tai suuria tahansa. Sen avulla voit varmistaa tulostuksen täydellisen hallinnan ja näkyvyyden ilman huolia. Selkeä ja monipuolinen tulostuspaketti vähentää vaivaa, kustannuksia ja jätteen määrää.

LISÄTIETOJA Print365
Print365 printer

Tulostamisen tulevaisuus on energiatehokkaassa kylmämustesuihkutekniikassa

Lisää tuottavuutta ja vähennä ympäristövaikutuksia ilman kompromisseja.

LUE LISÄÄ

Ota yhteys tänään

Jos haluat lisätietoja yrityskäyttöön tarkoitetuista mustesuihkutulostimista, kirjoita tietosi alla oleviin kenttiin, niin Epsonin edustaja ottaa sinuun yhteyden.

ONKO SINULLA MUITA TOIVEITA?
Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

1 Perustuu Epsonin tilaamaan ja BLI:n helmikuuhun 2015 mennessä kahden kuukauden aikana suorittamaan testiin. Kilpailevat laitteet valittiin kymmenen suurimman värilasermonitoimilaitteiden valmistajan 11–30 värisivua minuutissa tulostavien A4-lasertulostimien joukosta IDC:n vuoden 2015 EMEAR-tietojen perusteella. Energiankulutus on laskettu wattitunteina 5 minuutin tulostusta kohti verrattuna lasertulostimiin ja kopiokoneisiin.

2 Perustuu BLI:n helmikuuhun 2015 mennessä kahden kuukauden aikana suorittamaan testiin, jossa laitteita verrattiin kaikkiin julkaisuhetkellä testattuihin kilpaileviin laitteisiin ensimmäisen sivun tulostusnopeuden osalta koko yön kestäneestä lepotilasta palautumisen jälkeen. Lisätietoja on osoitteessa www.epson.eu/inkjetsaving.

3 Riippumattomissa testeissä Epsonin WorkForce Pro RIPS -mallit vähensivät huoltoon kuluvaa aikaa jopa 98 % lasertulostimiin ja laserkopiokoneisiin verrattuna. Perustuu Epsonin tilaamaan ja BLI:n helmikuuhun 2015 mennessä kahden kuukauden aikana suorittamaan testiin, jossa tuotteita verrattiin tiettyihin kilpaileviin laitteisiin. Lisätietoja on osoitteessa www.epson.eu/inkjetsaving.