See how #EpsonSavesEnergy with Lewis Hamilton

KATSO ELOKUVA

Saavuta kilpailuetua Epsonin mustesuihkutulostimilla

Epsonin mustesuihkutekniikan avulla eurooppalaisten asiakkaiden on mahdollista mullistaa yritystensä ja organisaatioidensa tulostustalous. Lasertulostimen vaihtaminen Epsonin mustesuihkutulostimeen on helppo päätös, joka voi vähentää kustannuksia, lisätä tuottavuutta ja vähentää energiankulutusta.

Säästä energiaa ja vähennä jätettä Epsonin mustesuihkutulostimella.

Pienennä jäte- ja energiakustannuksia merkittävästi vaihtamalla lasertulostimesta Epsonin mustesuihkutulostimeen. Se voi tuottaa jopa 99 % vähemmän jätettä2 ja käyttää jopa 96 % vähemmän energiaa kuin lasertulostin3.

Nopeampi, luotettavampi tulostus Epsonin mustesuihkutulostimella.

Säästä aikaa ja lisää tuottavuutta vaihtamalla lasertulostimesta Epsonin mustesuihkutulostimeen. Epsonin mustesuihkutulostin on jopa 3,5 kertaa nopeampi4 kuin lasertulostin ja vähentää huoltoon ja käyttäjän toimiin kuluvaa aikaa jopa 98 %5.

Katso, kuinka paljon voit vähentää CO2-päästöjen määrää ja sähkönkulutusta

Riippumattomissa testeissä Epsonin WorkForce Pro -mallit käyttivät jopa 96 % vähemmän energiaa kuin lasertulostimet ja laserkopiokoneet3. Tarkista laskurimme avulla, kuinka paljon voit vähentää sähkönkulutusta ja CO2-päästöjen määrää.

LISÄTIETOJA
WF-C5710DWF

Tapaustutkimukset

Pienempi energiankulutus, pienemmät kokonaiskustannukset

Katso helppokäyttöisellä kokonaiskustannusten laskurilla, kuinka paljon säästöjä voit saada WorkForce Pro -sarjalla tulostimen elinkaaren aikana.

LISÄTIETOJA

Myyntipaikat

Tarvitsetko apua Epsonin mustesuihkutulostimen valinnassa? Etsi lähin Epson-tuotteiden jälleenmyyjä.

LISÄTIETOJA

Kiinteämaksuinen tulostuspalvelu, jota voit itse hallita

Edulliseen, vaivattomaan ja kiinteään kuukausimaksuun perustuvalla Print365:llä voit hoitaa kaikki tulostustehtäväsi, olivatpa ne kuinka pieniä tai suuria tahansa. Sen avulla voit varmistaa tulostuksen täydellisen hallinnan ja näkyvyyden ilman huolia. Selkeä ja monipuolinen tulostuspaketti vähentää vaivaa, kustannuksia ja jätteen määrää.

LISÄTIETOJA Print365
Print365 printer

Ota yhteys tänään

Jos haluat lisätietoja yrityskäyttöön tarkoitetuista mustesuihkutulostimista, kirjoita tietosi alla oleviin kenttiin, niin Epsonin edustaja ottaa sinuun yhteyden.

ONKO SINULLA MUITA TOIVEITA?
Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

1Säästö pohjautuu värillisen tulostuksen sivukohtaisiin kustannuksiin. Vertailu tehty IDC:n määrittämän 10 myydyimmän värilasertulostimen kesken (myyntiaika 12 kuukautta kesäkuuhun 2017 asti) Länsi-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Laitteiden tulostusnopeudet olivat 1–30 sivua minuutissa. Sivukohtaiset tulostuskustannustiedot, jotka sisältävät keskimääräiset hinnoittelutasot Saksassa, Ranskassa ja Isossa-Britanniassa, on saatu GAP:n elokuun 2017 seurantaraportista (arvo merkitty euroina GAP:n tiedon mukaisesti). Epsonin hinnat perustuvat XXL-mustepakkauksien suositeltuun vähittäismyyntihintaan (5 000 sivun tulostuskapasiteetti IEEE/ISO 24711- ja 24712-standardien mukaisesti). Kilpailevien mallien hinnoittelu alimman sivukohtaisen tulostuskustannuksen mukaisesti.

2Riippumattomissa testeissä Epsonin WorkForce Pro RIPS -mallit tuottavat jopa 99 % vähemmän jätettä kuin lasertulostimet ja kopiokoneet. Perustuu Epsonin tilaamaan ja BLI:n kahden kuukauden aikana ennen helmikuuta 2017 suorittamaan testiin, jossa tuotteita verrattiin tiettyihin kilpaileviin laitteisiin.

3Perustuu Epsonin tilaamaan ja BLI:n kahden kuukauden aikana ennen helmikuuta 2017 suorittamaan testiin, jossa tuotteita verrattiin tiettyihin kilpaileviin laitteisiin. Mallit on valittu niiden tietojen perusteella, jotka IDC on antanut viidestä maailmanlaajuisesti myydyimmästä mallista 11–20 A4-sivua minuutissa tulostavassa luokassa sekä segmentin 2 A3-luokassa. Kutakin konetyyppiä on valittu vain yksi, ja lisäksi on valittu HP:n A3-laite. Energiankulutus on laskettu wattitunteina 5 minuutin tulostusta kohti verrattuna lasertulostimiin ja kopiokoneisiin.

4Riippumattomissa testeissä Epsonin WorkForce Pro -mallit tulostavat ensimmäisen sivun jopa kolme ja puoli kertaa nopeammin kuin lasertulostimet ja värikopiokoneet. Perustuu BLI:n huhtikuuhun 2017 mennessä kahden kuukauden aikana suorittamaan testiin, jossa laitteita verrattiin kaikkiin julkaisuhetkellä testattuihin kilpaileviin laitteisiin ensimmäisen sivun tulostusnopeuden osalta koko yön kestäneestä lepotilasta palautumisen jälkeen. Ensimmäisen sivun tulostusnopeus mitattiin koko yön kestäneestä lepotilasta, jossa laite oli käyttämättä yön yli, ja mitattu aika sisältää lämpenemisen, käsittelyn, kuvankäsittelyn sekä yhden sivun koetiedoston toimittamisen paperilokeroon.

5Riippumattomissa testeissä Epsonin WorkForce Pro RIPS -mallit vähensivät huoltoon kuluvaa aikaa jopa 98 % lasertulostimiin ja laserkopiokoneisiin verrattuna. Perustuu Epsonin tilaamaan ja BLI:n kahden kuukauden aikana ennen helmikuuta 2017 suorittamaan testiin, jossa tuotteita verrattiin tiettyihin kilpaileviin laitteisiin.