EPSONIN ROOLI YHTEISÖSSÄ

Kuva "Tokyo" © Copernicus Sentinel data(2017)/ESA, CC BY-SA 3.0 IGO

Johdanto

Olemme sitoutuneet harjoittamaan turvallista, laillista ja kestävää liiketoimintaa, ja on tärkeää, että se ulottuu kaikkiin toimittajiimme ympäri maailmaa.

Toimintamme kautta haluamme rakentaa onnellista, terveellistä ja monipuolista yhteiskuntaa, jonka osana asiakkaamme, työntekijämme ja sijoittajamme voivat ylpeänä olla.

Toimitusketju

Käytämme oikeudenmukaisia standardeja ja asianmukaisia menettelytapoja toimittajien valinnassa. Jotta toiminta olisi varmasti johdonmukaista, työntekijöiden ja toimittajien on noudatettava perushankintaperiaatteitamme.

Toimittajan on täytettävä arvioinnissa asetetut vaatimukset, jotka koskevat ympäristökysymyksiä, työtapoja, ihmisoikeuskysymyksiä, oikeudenmukaisia liiketoimintakäytäntöjä ja paljon muuta. Arviointi suoritetaan ennen minkäänlaisen liiketoiminnan aloittamista uuden toimittajan kanssa.

Työntekijät

Me Epsonilla tiedämme, miten tärkeää työstä nauttiminen on, ja siksi varmistamme, että työskenteleminen meillä on sekä haastavaa että palkitsevaa.

Uskomme, että kukoistavan yrityksen perustana on tyytyväinen, monipuolinen, suojattu ja hyvin varusteltu työvoima. Siksi edistämme monimuotoisuutta, terveyttä ja turvallisuutta työpaikalla sekä kannustamme aktiivisesti työntekijöitämme ja kanavakumppaneitamme koulutukseen.

Yhteiskunnallinen vastuu

Epson ja sen työntekijät ympäri maailmaa harjoittavat positiivista toimintaa, joka tuo mukanaan positiivista muutosta yhteisössä.