OSTA AITOJA EPSON-MUSTEITA VERKOSSA LUOTTAVAISIN MIELIN

Epson Online Ink Partner -ohjelma antaa sinulle mielenrauhaa, kun ostat aitoja Epson-musteita verkossa.

Jos näet sivustossa Epson Online Ink Partner -logon, tiedät, että olet tekemässä ostoksia Epsonin akkreditoidulta kumppanilta. Kun ostat aidot Epson-musteet turvalliselta, valtuutetulta ja luotettavalta toimittajalta, voit olla varma ostoksesi laadusta.

Tietyille Epsonin hyväksymille aitojen Epson-musteiden toimittajille myönnetty Epson Online Ink Partner -logo edistää Epson-musteiden toimittajien luotettavaa verkostoa, jonka jäsenet tarjoavat monipuolisen valikoiman aitoja Epson-musteita Epsonin koti- ja kotitoimistokäyttöön tarkoitettuihin mustesuihkutulostimiin. Voit olla myös varma, että aidot Epson-musteet toimitetaan sinulle Epsonin alkuperäisessä pakkauksessa.

Epson-musteet on suunniteltu erityisesti Epson-tulostimiin, ja ne valmistetaan tiukkojen laadunhallintastandardien mukaan. Patruunoiden ominaisuuksiin kuuluvat musteen vapautuspainetta ohjaava SmartValve Control, ilmakammiot ja suodattimet, jotka varmistavat, että mustetta ei vuoda, sekä älykkäät sirut, jotka kommunikoivat tulostimen kanssa ja ilmoittavat musteiden ollessa vähissä. Patruunamme on siis suunniteltu toimimaan tulostimen kanssa ja suojaamaan sitä, jolloin saat parhaat mahdolliset tulosteet.

Osta Epson-musteita verkossa luottavaisin mielin

LISÄTIETOJA

EPSONIN LAATU

Epson-musteet on suunniteltu toimimaan ongelmitta Epson-tulostimien kanssa, jotta saadaan aikaan terävää, hankauksen kestävää tekstiä ja eloisia kuvia, jotka kestävät sukupolvia.

Lue, mikä erottaa musteemme kilpailijoista.

LUE LISÄÄ

EPSONIN TALOUDELLISUUS

Ymmärrämme, että rahan säästäminen mahdollisuuksien mukaan on tärkeää sekä koti- että yrityskäyttäjille.

Lue, miten voit vähentää tulostuskustannuksiasi jopa neljänneksellä.

LUE LISÄÄ

EPSONIN MUSTEET

Epson tarjoaa valikoiman musteita erilaisiin tulostustarpeisiin niin koti-, yritys- kuin ammattikäyttäjille.

Lue, miksi Epsonin musteilla saa kaikissa tulostustöissä parhaat tulokset.

LUE LISÄÄ