MATRIISITULOSTIMET

Epsonin avulla yrityksesi saa enemmän aikaan

Epson on maailman johtava pankkien ja postitoimistojen tulostimien valmistaja, jonka kestävillä tuotteilla tulostus käy erittäin nopeasti, edullisesti ja luotettavasti. Nämä tulostimet sopivat taustatoimintoihin, sekkien käsittelyyn ja moniosaisiin lomakkeisiin, sillä niihin ei yksinkertaisesti ole muita vaihtoehtoja kuin iskutulostus.

Uudet tekniikat, kuten tehokkaan GP-sarjan mustesuihkutekniikka, tarjoavat nyt lisäarvoa erittäin edullisesti.

MATRIISITULOSTIMEN EDUT

  • Erinomaiset sivukohtaiset käyttökustannukset (alimmillaan 0,20 € /100 sivua)
  • Moniosaiset lomakkeet (enintään 1 alkuperäinen + 9 kopiota)
  • Kestävät tulosteet (jopa 100 vuotta)
  • Toimii ankarissa olosuhteissa (kuuma, kylmä, kuiva, kostea tai pölyinen)
  • Helppo ylläpitää
  • Tulostaa jatkolomakkeita
  • Voi tulostaa laajalle valikoimalle eri paksuisia tulostusmateriaaleja
  • Useita paperiväyliä, joista voi valita työympäristöön sopivimman
  • Käsittelee arkkeja ja jatkolomakkeita samanaikaisesti

9-NEULAISET TULOSTIMET

Kaupalliseen, teolliseen ja logistiseen käyttöön sopiva Epsonin 9-neulaisten matriisitulostinten valikoima tarjoaa erinomaista tulostuslaatua kilpailukykyiseen hintaan. Kattava valikoima kapea- ja leveätelaisia tulostimia sisältää tarkan kohdistuksen ja edistyksellisen paperinkäsittelyn ja hoitaa suuretkin tulostustyöt.

24-NEULAISET TULOSTIMET

Mukana kaikki 9-neulaisen valikoiman ominaisuudet ja lisäetuina skaalattavat fontit ja kirjelaatuiset tulosteet. Epsonin 24-neulaiset tulostimet ovat ihanteellisia myynti- ja palvelualojen vastaanottosovelluksiin sekä laskujen ja tilausten tulostamiseen. Valikoima sisältää myös tasotulostimia, joita voi käyttää laajemmalle (ja paksummalle) materiaalivalikoimalle, kuten kuiteille ja tarroille.

PANKKIKIRJATULOSTIMET

Epson PLQ-22 -sarja on erittäin hiljainen ja käytössä edullinen tulostin pankkien, postien ja hallintolaitosten tarpeisiin. Koska tulostusnopeus on jopa 576 merkkiä/s, PLQ-22 -sarja sopii laajaan valikoimaan tulostusmateriaaleja, esimerkiksi pankkikirjoihin, passeihin, lippuihin ja viisumeihin. Tulostaminen ei häiritse asiakkaita eikä henkilökuntaa, koska pankkikirjatulostimen äänitaso on vain 51 dBA.