SAAVUTA YMPÄRISTÖTAVOITTEESI

Olemme suunnitelleet tuotteemme säästämään ympäristöä. Voimme siis auttaa sinua täyttämään ympäristötavoitteesi – ja säästämään samalla kustannuksia.

Play

PARANNA ASIAKASKOKEMUSTA

Hiilijalanjälki on yhä suurempi huolenaihe vähittäiskaupan alalla, sillä sitä koskevia säädöksiä on yhä enemmän ja kuluttajat ovat yhä ympäristötietoisempia.

Epsonin periaatteena on kehittää puhtaampia tekniikoita ja suunnitella tuotteita, jotka kuluttavat vähemmän energiaa. Olemme suunnitelleet koko tuotevalikoimamme puhtaammaksi ja ympäristöystävälliseksi, joten voimme auttaa sinua täyttämään ympäristötavoitteesi – ja säästämään samalla rahaa.

ÄLYKÄS TEKNIIKKA

ÄLYKÄS TEKNIIKKA

Hyödynnä Epsonin älykäs tekniikka, niin voit säästää energiaa ja resursseja.

 • Värikuponkitulostimessamme on älykäs kasetinhallintajärjestelmä, joka takaa, että jokainen mustepisara tulee käytetyksi.
 • Koska TM-Intelligent-tuotesarjassa ei tarvita myyntipistepäätteitä, voit pienentää laitekantaasi ja samalla sähkölaskuasi.
 • Kuittitulostimemme on ensimmäinen Energy Star -hyväksytty lämpökuittitulostin, ja se kuluttaa jopa 85 % vähemmän energiaa kuin kilpailevat tulostimet14 ja pienentää hiilijalanjälkeä jopa 22 %15.
 • Myös SureColor SC-T -sarja on Energy Star -hyväksytty lämpöä käyttämättömän, energiatehokkaan PrecisionCore-tulostuspään ansiosta. Lisäksi se käyttää ympäristöystävällisiä vesipohjaisia musteita.

AIEMPAA PIENEMPI TILANTARVE

AIEMPAA PIENEMPI TILANTARVE

Tekemällä tuotteistamme fyysisesti pienempiä kulutamme vähemmän arvokkaita resursseja valmistuksen, pakkauksen ja kuljetuksen aikana, joten tuotteemme ovat ympäristöystävällinen vaihtoehto.

PAREMPI TYÖYMPÄRISTÖ

PAREMPI TYÖYMPÄRISTÖ

WorkForce Pro -tulostimissa käytettävä innovatiivinen tekniikka auttaa sinua täyttämään ympäristötavoitteesi.

 • Vähennä päästöjä ja melua Epsonin kuumenemattomalla tekniikalla.
 • WorkForce Pro -sarja vie vähemmän tilaa, sillä tulostimen ympärillä ei tarvita tuuletustilaa.
 • Kestävän vaihtomustepakkausjärjestelmän ansiosta tulostimet edellyttävät hyvin vähän käyttäjän toimia ja niiden hiilijalanjälki on pieni musteiden toimituksen osalta.
 • Kaksipuolinen tulostus, skannaus, kopiointi ja faksaus ovat sisäisinä, joten käytät vähemmän paperia ja säästät resursseissa.

VÄHENNÄ ENERGIAA, VÄHENNÄ KULUTUSTA

VÄHENNÄ ENERGIAA, VÄHENNÄ KULUTUSTA

Kehitämme jatkuvasti uusia tapoja auttaa vähentämään virrankulutusta ja täyttämään ympäristöstandardien yhä tiukemmat vaatimukset.

 • WorkForce Pro -tulostimemme eivät vaadi lämpenemisaikaa kuten lasertulostimet. Lisäksi sarjan tulostimet kuluttavat jopa 80 % vähemmän energiaa kuin vastaavat lasertulostimet16.
 • Epsonin projektoreissa on useita ympäristöystävällisiä toimintoja, jotka vähentävät energiankulutusta ja pidentävät lampun käyttöikää.
 • Skannereissamme käytetään ReadyScan-tekniikkaa, jonka ansiosta lämpenemisaikaa ei ole. Skannereissa on myös virtaa säästävä valmiustilan painike.

RATKAISUT

Innovatiivisten palveluidemme ja ratkaisujemme avulla löydät uusia tapoja vähentää virrankulutusta ja tarvikkeiden käyttöä ja käyttää arvokkaita resursseja tehokkaammin.

PIENENNÄ SÄHKÖLASKUJA

PIENENNÄ SÄHKÖLASKUJA

Et tarvitse tietokonetta, kun käytät uusimman valikoimamme TM-Intelligent-myyntipistetulostimia, joissa on sisäinen lisälaiteohjain käsittelyominaisuuksin. Tämä auttaa leikkaamaan laitteistokustannuksia, sähkölaskuja ja huoltokuluja.

LUE LISÄÄ

PROJEKTORIT, JOISSA ON SÄÄSTÖTILA

PROJEKTORIT, JOISSA ON SÄÄSTÖTILA

Hyödynnä projektoriemme säästötila, joka auttaa pienentämään virrankulutusta ja sähkölaskuja.

LUE LISÄÄ

SÄÄSTÄ ENERGIAA

SÄÄSTÄ ENERGIAA

Hallitse projektorikalustoasi Epsonin EasyMP-ohjelmistolla ja varmista, ettet tuhlaa energiaa jättämällä yhtäkään projektoria päälle yöksi.

LUE LISÄÄ

TEKNIIKKA

Pidä tulevaisuus mielessä ja investoi ympäristöystävällisempään tekniikkaan, joka auttaa sinua leikkaamaan energian ja tarvikkeiden kulutusta samalla, kun saat erinomaisia, korkealuokkaisia tuloksia.

KIINTEÄ TULOSTUSPÄÄ

KIINTEÄ TULOSTUSPÄÄ

PrecisionCore-tulostuspään ansiosta voit nauttia nopeudesta, laadusta, luotettavuudesta ja tehokkuudesta. Se lähettää tarkasti hallittuja, vain yhden mikronin paksuisia mustepisaroita, käyttäen resursseja mahdollisimman tehokkaasti.

LUE LISÄÄ

YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISEMPÄÄ TULOSTUSTA

YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISEMPÄÄ TULOSTUSTA

Vähennä ympäristövaikutusta WorkForce Pro -tulostimilla, jotka käyttävät jopa 80 % vähemmän energiaa kuin vastaavat lasertulostimet16. Niiden kuumenematon tekniikka on energiatehokkaampaa kuin kilpailevissa värilasertulostimissa.

LUE LISÄÄ

VÄHEMMÄN KÄYTTÄJÄN TOIMIA

Älykäs skannaus

Lisää ympäristöystävällisyyttä WorkForce Pro -tulostinten uudella vaihtomustepakkausjärjestelmällä. Siinä on riittoisat mustepakkaukset, joilla voi tulostaa jopa 75 000 sivua, ennen kuin ne on vaihdettava7.

LUE LISÄÄ

ÄLYKÄS SKANNAUS

ÄLYKÄS SKANNAUS

Valitse ympäristöystävällisempi skanneri toimistoosi. Epson ReadyScan LED -tekniikka lyhentää lämpenemisaikaa, ei käytä elohopeaa ja vähentää energiankulutusta.

LUE LISÄÄ

PROJEKTORIT, JOISSA ON SÄÄSTÖTILA

PROJEKTORIT, JOISSA ON SÄÄSTÖTILA

Hyödynnä älykästä projektoritekniikkaa, joka leikkaa energiankulutusta. Säästötila, automaattinen lampun himmennys ja lepotila-ajastin auttavat vähentämään sähkölaskua, samalla kun 3LCD-tekniikka tekee projektoreista 25 % energiatehokkaampia17.

LUE LISÄÄ

7 Likimääräinen kapasiteetti vaihtelee tulostettavien kuvien ja käyttöolosuhteiden mukaan. Lisätietoja on osoitteessa www.epson.eu/pageyield

16 Vertailu on tehty kymmenen Ranskassa, Saksassa, Italiassa, Espanjassa ja Isossa-Britanniassa vuoden 2011 ensimmäisellä neljänneksellä eniten myydyn A4-värilasertulostimen ja monitoimilaitteen kanssa IDC-tutkimuslaitoksen keräämien tietojen mukaan; virrankulutus on laskettu valmistajien heinäkuussa 2011 julkaisemien tietojen (tulostus/normaalitila) mukaisesti. Lisätietoja on osoitteessa www.epson.fi/workforcepro

17 Tietolähde: ProjectorCentral.com, tammikuu 2014. Keskiarvo 1 243 saatavilla olevasta mallista, joiden lumenit ja kokonaistehotiedot valmistajat antoivat kaikille resoluutioille ja kirkkaustasoille. Energiatehokkuus mitattiin tehona lumenia kohti. Se mitattiin sekä 3LCD- että 1 sirun projektoreille kussakin viidestä kirkkaussegmentistä. 3LCD-projektorit vaativat keskimäärin vähemmän sähköä lumenia kohti kussakin viidestä segmentistä.

TUOTTEET

Käytä budjettisi tehokkaimmalla mahdollisella tavalla valitsemalla tekniikkaa, joka tuottaa laadukkaita tuloksia ja auttaa vähentämään energiankulutusta. Epsonin tuotteet sopivat täydellisesti jälleenmyyjille, jotka haluavat parantaa ympäristöystävällisyyttään ja säästää samalla rahaa.

VÄRIKUPONKITULOSTIN

Kommunikoi suoraan asiakkaiden kanssa resursseja säästäen Epsonin värikuponkitulostimen avulla.

 • Älykkään kasetinhallintajärjestelmän ansiosta jokainen mustepisara tulee käytetyksi, mikä auttaa käyttämään resurssit tehokkaammin.
LUE LISÄÄ
VÄRIKUPONKITULOSTIN

KUITTITULOSTIN

Energy Star -hyväksytyllä kuittitulostimellamme säästät energiaa jokaisella tulostamallasi kuitilla.

 • Se käyttää jopa 85 % vähemmän energiaa kuin luokkansa kilpailevat tulostimet14.
 • Se pienentää hiilijalanjälkeä 22 %15.
LUE LISÄÄ
KUITTITULOSTIN

SUURKOKOTULOSTIMET

Luo korkealaatuisia tulosteita sisäkyltteihin, opasteisiin ja julisteisiin suurkokotulostimilla, joiden avulla voit vähentää ympäristövaikutustasi.

 • SC-T-sarja käyttää vesipohjaisia musteita ja on Energy Star -hyväksytty.
 • Epsonin suurkokotulostimet vievät aiempaa vähemmän tilaa ja niiden kuljetus vaatii vähemmän energiaa, joten niiden hiilijalanjälki on aiempaa pienempi.
LUE LISÄÄ
SUURKOKOTULOSTIMET

TARRATULOSTIMET

Käytä materiaaleja järkevästi organisoimalla tiedostot ja projektityöt kannettavan LabelWorks-valikoimamme avulla.

 • Vähennä jätettä tulostamalla yksittäisiä tai useita tarroja silloin, kun niitä tarvitset.
 • Käytä vain tarvitsemasi määrä nauhaa: voit tulostaa eri leveyksille 24 millimetriin saakka, joten löydät varmasti oikean koon.
LUE LISÄÄ
TARRATULOSTIMET

TULOSTIMET

WorkForce Pro -tulostimissa käytettävä innovatiivinen tekniikka auttaa sinua vähentämään ympäristövaikutustasi.

 • Nämä tulostimet eivät vaadi lämpenemisaikaa kuten lasertulostimet, ja ne käyttävät jopa 80 % vähemmän energiaa kuin vastaavat lasertulostimet16.
 • Tulostimet vievät vähemmän tilaa, sillä niiden ympärillä ei tarvita tuuletustilaa.
 • Kestävän vaihtomustepakkausjärjestelmämme ansiosta nämä tulostimet edellyttävät hyvin vähän käyttäjän toimia ja aiempaa vähemmän logistiikkaa, ja niiden hiilijalanjälki on aiempaa pienempi.
LUE LISÄÄ
TULOSTIMET

OTA YHTEYTTÄ

Jos haluat lisätietoja Epsonin ratkaisuista vähittäiskaupan alalle, kirjoita tietosi alla oleviin kenttiin, niin Epsonin edustaja ottaa sinuun yhteyttä.

Täytä tämä kenttä
Täytä tämä kenttä
Täytä tämä kenttä
Täytä tämä kenttä
Täytä tämä kenttä
(valitse kaikki, jotka koskevat sinua)
Täytä tämä kenttä
Haluan vastaanottaa uutisia ja tuotepäivityksiä Epsonilta.
Automaattinen tarkastus

Tällä kysymyksellä voimme erottaa vastaukset haittaohjelmia tuottavista järjestelmistä.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

OLETKO KIINNOSTUNUT? PYYDÄ LISÄTIETOJA TAI TARJOUSTA

OTTAMALLA MEIHIN YHTEYTTÄ

14 Tämä arvo on laskettu Epsonin testiolosuhteissa yksi- ja monitoimitulostimien ollessa valmiustilassa. Monitoimitulostimet: TM-H6000IV (jopa 85 % tehokkaampi kuin kilpailevat mallit), yksitoimitulostimet: TM-T88V (jopa 84 % tehokkaampi kuin kilpailevat mallit), TM-T20 (jopa 79 % tehokkaampi kuin kilpailevat mallit), virrankulutuslaskelma perustuu 300 kuittiin päivässä (ja 30 shekkiin päivässä monitoimimalleissa) tulostimen virran ollessa kytkettynä 24 h vuorokaudessa viiden vuoden ajan.

15 Epson suoritti vertailtavien tuotteiden elinkaariarvioinnin Bureau Veritas Groupin elinkaariarvioinnin ja ekologisen suunnittelun osaamiskeskuksen CODDEn teknisellä avustuksella. Ilmaston lämpenemiseen potentiaalisesti vaikuttavien tekijöiden jakaumaa verrattiin jokaisen tulostimen osalta sen koko elinkaaren aikana tarvikkeiden kanssa ja ilman. Laskelmat suoritettiin Epsonin testiolosuhteissa. Ilmaston lämpenemiseen potentiaalisesti vaikuttavat tekijät laskettiin tuotteen valmistuksen, kuljetuksen, viiden vuoden käyttöjakson ja loppukierrätyksen perusteella.

16 Vertailu on tehty kymmenen Ranskassa, Saksassa, Italiassa, Espanjassa ja Isossa-Britanniassa vuoden 2011 ensimmäisellä neljänneksellä eniten myydyn A4-värilasertulostimen ja monitoimilaitteen kanssa IDC-tutkimuslaitoksen keräämien tietojen mukaan; virrankulutus on laskettu valmistajien heinäkuussa 2011 julkaisemien tietojen (tulostus/normaalitila) mukaisesti. Lisätietoja on osoitteessa www.epson.fi/workforcepro