SUJUVOITA PALVELUA

Vapauta henkilöstö keskittymään asiakkaisiin edistyksellisen, monipuolisen, kannettavan ja helppokäyttöisen tekniikan avulla.

Play

SUJUVOITA PALVELUA

Euroopan johtavana myyntipistetulostinten valmistajana tiedämme, mikä myyntipistepalveluissa on tärkeää10. Tutkimuksen mukaan 20 % ihmisistä hylkää jonon odotettuaan kolme minuuttia, joten nopean, tehokkaan palvelun tarjoaminen on etusijalla. Ehkä tästä syystä 75 % vähittäismyyjistä suunnittelee pilvipohjaisen myyntipisteen käyttöönottoa seuraavan viiden vuoden aikana3.

Uudet TM-Intelligent-tuotteemme yksinkertaistavat mobiililaitteiden käyttöä. Tämä vapauttaa henkilöstön kassan takaa, jotta he saavat yhteyden asiakkaisiin ja voivat vaikuttaa ostokäyttäytymiseen liikkuessaan eri puolilla liikettä.

Epsonin tekniikka ei helpota ainoastaan tapahtumien yksinkertaistamista ja henkilökohtaisemman palvelun tarjoamista asiakkaille. Tekniikkamme ansiosta voit myös luoda markkinointimateriaaleja muutamassa sekunnissa, jolloin voit houkutella lisää asiakkaita ja lisätä tuottoja.

LISÄÄ MYYNTIÄ

LISÄÄ MYYNTIÄ

Lisää myyntiä vähittäiskauppaa varten suunnitellulla tekniikalla.

 • Auta henkilöstöä liikkumaan vapaammin, suorittamaan tapahtumia ja tulostamaan kuitteja etäyhteyden kautta TM-Intelligent-valikoiman avulla.
 • Tulosta lyhyitä väritarra-ajoja hetkessä erikoiskampanjoita varten tarpeen mukaan tulostavilla väritarratulostimillamme.
 • Lisää asiakasuskollisuutta ja myyntiä tulostamalla värikuponkeja tarpeen mukaan kuponkitulostimillamme.
 • Kuittitulostimillamme voit lisätä asiaankuuluvia, kohdistettuja viestejä, jotka kiinnittävät asiakkaiden huomion ja lisäävät myyntiä.

LYHENNÄ ODOTUSAIKOJA

LYHENNÄ ODOTUSAIKOJA

Nopeuta huoltoaikoja, pidä myyntivirta käynnissä ja pidä asiakkaat tyytyväisinä.

 • Palvele asiakkaita nopeasti edistyneellä, nopealla kuittitulostimellamme, joka tulostaa jopa 300 mm sekunnissa ja leikkaa kuitin automaattisesti.
 • Jatka työskentelyä myös sähkökatkon aikana. TM-Intelligent-valikoima varmuuskopioi myyntipisteen sovellukset ja tietokannat paikallisesti, joten voit päättää myyntitapahtuman normaalisti.
 • Vähän ylläpitoa vaativan, hajautetun Epson RIPS -tulostinkannan ansiosta henkilökunta voi tulostaa esitteitä, tarjouksia ja sopimuksia asiakkaille välittömästi.

HELPPOKÄYTTÖINEN LAITTEISTO

HELPPOKÄYTTÖINEN LAITTEISTO

Hyödynnä luotettava tekniikka, joka on helppokäyttöinen ja käyttövalmiina silloin, kun sitä tarvitaan.

 • Hankkiudu eroon musteenvaihdon sotkusta ja hässäkästä. Riittoisat mustepatruunamme ovat uskomattoman helppoja vaihtaa. Paina ja napsauta vain uusi patruuna paikalleen.
 • Kokeile WorkForce Pro ‑tulostimiamme. Koska niissä ei ole rumpua, lämpöyksikköä tai siirtoyksikköä, ne ovat poikkeuksellisen kestäviä ja luotettavia.
 • Vähennä ylläpitoa SureColor SC-T- ja WorkForce Pro -sarjojemme PrecisionCore-tulostuspään avulla. Se kestää tulostimen koko käyttöiän ajan.

NOPEUTA TOIMINTOJA

NOPEUTA TOIMINTOJA

Reagoi nopeasti muuttuviin trendeihin ja asiakkaiden tarpeisiin innovatiivisella tekniikalla, jonka avulla pysyt mukana kehityksessä.

 • Missä päin myymälää oletkin, voit tulostaa Epson Connectilla11 suoraan älypuhelimestasi tai tablet-tietokoneestasi WorkForce Pro -sarjan laitteisiin.
 • WorkForce Pro -sarjan avulla voit suorittaa tulostustöitä jopa 20 sivun minuuttinopeudella12. Riittoisien paperilokeroiden avulla säästät myös täyttöaikaa.
 • Käyttäessäsi LabelWorksia voit Epson iLabel -sovelluksen avulla suunnitella, luoda ja tulostaa tarroja suoraan tablet-tietokoneesta tai älypuhelimesta2.
 • Haluatko nopeasti markkinoida uutta valikoimaa, alennusmyyntiä tai päivän erikoistarjousta? SureColor SC-T -sarjan suurkokotulostimet tulostavat A1-julisteen vain 28 sekunnissa, ja tarpeen mukaan tulostavat väritarratulostimet valmistavat väritarroja jopa 103 mm:n sekuntinopeudella.
 • Epson Print Performance -palvelussa tarvikkeet säilytetään Epsonin logistiikkakeskuksissa ja toimitetaan maksutta silloin, kun tarvitset niitä.

RATKAISUT

Älä anna asiakkaiden odottaa. Tutkimuksen mukaan 36 % vähittäismyyjistä menettää jopa tunnin viikossa myyntipisteiden toimimattomuuden vuoksi. Vuodessa se on viisi työpäivää, mikä merkitsee monia menetettyjä tuloja3. Paranna työelämää itsesi, henkilöstösi ja asiakkaittesi osalta palveluilla ja ratkaisuilla, jotka auttavat muodostamaan yhteyden, nopeuttamaan myyntiä ja työskentelemään tehokkaammin.

NOPEUTA MYYNTIÄ

NOPEUTA MYYNTIÄ

Helpota myyntiprosessia sekä henkilökunnan että asiakkaiden osalta TM-Intelligent-laitteilla. Tulosta kuitit ja tarrat suoraan tablet-tietokoneista tai muista mobiililaitteista, anna asiakkaille mahdollisuus tilata älypuhelinten kautta ja jatka työskentelyä myös sähkökatkon aikana.

LUE LISÄÄ

TULOSTA MISSÄ TAHANSA

TULOSTA MISSÄ TAHANSA

Missä päin myymälää oletkin, voit tulostaa ilmaisella Epson Connect -ohjelmistolla11 suoraan älypuhelimestasi tai tablet-tietokoneestasi WorkForce Pro -tulostimiin.

LUE LISÄÄ

LUO TARRAT NOPEASTI

LUO TARRAT NOPEASTI

Suunnittele, luo ja tulosta tarroja suoraan älypuhelimesta tai tablet-tietokoneesta käyttämällä Epson iLabel -sovellusta ja LabelWorks-valikoimaa.

Näytä iTunes Storessa
Näytä Google Play Storessa
 

HALLITSE TULOSTUSTARVIKKEITA

HALLITSE TULOSTUSTARVIKKEITA

Ota tulostuspalvelut hallintaan Epson Print Performancen avulla. Kaikenkattavaa tulostuspalveluamme käyttäessäsi

maksat vain siitä, mitä tulostat
saat yhden kuukausittaisen raportin ja yhden kuukausittaisen laskun
Voit hyödyntää täyttä tarvikkeiden hallintaa.

3 Coleman Parkesin Epson Europelle tekemään tutkimukseen osallistui 1 250 EU5-yritystä, joilla oli 50–500 tai yli 500 työntekijää. Vastaajat olivat IT-asioiden päätöksentekijöitä. 250 rahoituksen, vähittäiskaupan ja yrityskaupan alan yritystä kustakin maasta (Iso-Britannia, Ranska, Italia, Saksa ja Espanja) otti osaa. Tutkimuksen ajankohta oli helmikuu 2014.

11 Epson iPrint edellyttää langatonta yhteyttä. Epson Email Print, Epson Remote Print Driver ja Epson Scan-to-Cloud edellyttävät Internet-yhteyttä. Lisätietoja sekä luettelo tuetuista kielistä ja laitteista on osoitteessa www.epson.fi/connect

TEKNIIKKA

Epsonin terävintä kärkeä edustava tekniikka auttaa kulissien takaa tekemään myyntitoiminnastasi tuottavampaa ja tehokkaampaa ja tuottamaan huippulaatua, joka tuo kilpailuetua.

NOPEAA, LUOTETTAVAA TULOSTUSTA

NOPEAA, LUOTETTAVAA TULOSTUSTA

WorkForce Pro -tulostimissa käytettävä mustesuihkutekniikka takaa huippunopean ja erittäin luotettavan tulostuksen. Tulostimet ovat nopeampia kuin kilpailevat värilasertulostimet muutaman sivun tulostustöissä13. Näissä tulostimissa on vain vähän liikkuvia osia, joten ne ovat riittävän kestäviä kiireisimpäänkin vähittäismyyntiympäristöön.

LUE LISÄÄ

KOLME KERTAA KIRKKAAMPI

KESTÄVÄT TARRAT

Yhdeksän vastaajaa kymmenestä sanoo, että Epsonin projektorit tuottavat kirkkaimmat, eloisimmat värit. Hyvän värivalotehon ansiosta projektorimme tuottavat jopa kolme kertaa kirkkaammat värit kuin yksisiruiset DLP-projektorit8.

LUE LISÄÄ

8 Verrattuna johtaviin yritys- ja opetuskäyttöön tarkoitettuihin 1-paneelisiin DLP-projektoreihin NPD:n antamien tietojen mukaan ajanjaksolla heinäkuusta 2011 kesäkuuhun 2012. Värien kirkkaus (värivaloteho) mitattu IDMS 15.4 -standardin mukaisesti. Värien kirkkaus vaihtelee käyttöolosuhteiden mukaan. Lisätietoja osoitteessa www.epson.fi/CLO

13 Vertailu on tehty kymmenen EMEA-maassa vuoden 2011 ensimmäisellä neljänneksellä eniten myydyn A4-värilasertulostimen ja monitoimilaitteen kanssa IDC-tutkimuslaitoksen keräämien tietojen perusteella. Tulostusnopeuden vertailu perustuu ISO/IEC 24734 -testausstandardin mukaiseen FSOT-keskiarvoon [värillinen/mustavalkoinen] [yksi-/kaksipuolinen]. Lisätietoja on osoitteessa www.epson.eu/testing.

TUOTTEET

Monet tuotteemme on suunniteltu erityisesti vähittäismyyntiympäristöön. Voimme auttaa sinua löytämään parempia tapoja lisätä myyntiä, lähestyä asiakkaita ja työskennellä tehokkaammin. Tuotteemme TM-Intelligent-myyntipistevalikoimasta kuitti-, tarra- ja kuponkitulostimiin, mustesuihkutulostimiin, suurkokotulostimiin sekä projektoreihin on suunniteltu tuomaan erinomaisia tuloksia vähittäismyyjille.

MYYNTIPISTETULOSTIMET

Euroopan johtavana myyntipistetulostinten valmistajana10 tiedämme, millaisia myyntipistepalveluja vähittäismyyjät tarvitsevat. Olemme kehittäneet uuden valikoiman älykkäitä laitteita, jotka

 • tarjoavat pienikokoisen, monitoimisen kannettavan myyntipisteratkaisun
 • ovat luotettavia, kestäviä ja helposti päivitettäviä
 • ovat käytettävissä etäyhteyden kautta.
LUE LISÄÄ
MYYNTIPISTETULOSTIMET

VÄRITARRATULOSTIMET

Esittele kampanjoita nopeasti ja tehokkaasti värillisillä etiketeillä ja tarroilla Epsonin tarratulostimien avulla.

 • TM-C3500:lla voit tulostaa laadukkaita väritarroja silloin, kun tarvitset niitä.
 • Tulosta täysväritarroja jopa 103 mm:n sekuntinopeudella.
 • Epson DURABrite Ultra -musteella saat nopeasti kuivuvia, kestäviä tulosteita.
LUE LISÄÄ
VÄRITARRATULOSTIMET

KUITTITULOSTIMET

Pidä myynti käynnissä nopeilla, kätevillä, yhteydessä olevilla kuittitulostimilla.

 • Ohjaa kassakoneita ja muita Epson TM-Intelligent-tulostimia langattomasti ja kaapelien välityksellä Epson TM-Intelligent -sarjan avulla.
 • Palvele asiakkaita nopeasti edistyneellä, nopealla kuittitulostimellamme, joka tulostaa jopa 300 mm sekunnissa ja leikkaa kuitin automaattisesti.
 • Voit helposti lisätä laadukasta tekstiä ja grafiikkaa kuitteihin, jolloin niistä tulee dynaamisia, edullisia markkinointityökaluja.
LUE LISÄÄ
KUITTITULOSTIMET

MUSTESUIHKUTULOSTIN YRITYSKÄYTTÖÖN

Valitse tulostin, joka pysyy kiireisen vähittäismyyntiympäristön vauhdissa.

 • Vähennä odotusaikaa edullisella WorkForce Pro RIPS -tulostinkalustolla, joka on helposti henkilökunnan saatavilla.
 • Saat nopeasti erinomaisia tuloksia vähän ylläpitoa vaativien WorkForce Pro RIPS -tulostimien luotettavalla mustesuihkutekniikalla.
 • Käytä vankkoja, korkean suorituskyvyn mustesuihkutulostimia, joissa on vähemmän liikkuvia osia kuin lasertulostimissa.
LUE LISÄÄ
MUSTESUIHKUTULOSTIN YRITYSKÄYTTÖÖN

SUURKOKOTULOSTIMET

Kestävillä suurkokotulostimillamme voit tuottaa laadukkaita tulosteita sisäjulisteita tai tilapäisiä ulkokylttejä varten.

 • Tehokas kuvankäsittely ja nopea tulostus vastaavat vähittäiskauppiaiden tuottavuus- ja joustavuusvaatimuksia.
 • Epsonin PrecisionCore-tulostuspäitä ei tarvitse vaihtaa, mikä vähentää ylläpitoa.
LUE LISÄÄ
SUURKOKOTULOSTIMET

PROJEKTORIT

Hyödynnä projektorit, joissa uusin saatavilla oleva tekniikka yhdistyy ainutlaatuiseen luotettavuuteen ja helppoon huollettavuuteen.

 • Projektoriemme rakenne takaa helpon toiminnan. Laitteet ovat vaivatta valmiit käyttöön silloin, kun niitä tarvitaan.
 • Lamput ja suodattimet on suunniteltu kestämään pitkään, joten huoltokatkoja on erittäin harvoin.
LUE LISÄÄ
PROJEKTORIT

OTA YHTEYTTÄ

Jos haluat lisätietoja Epsonin ratkaisuista vähittäiskaupan alalle, kirjoita tietosi alla oleviin kenttiin, niin Epsonin edustaja ottaa sinuun yhteyttä.

Täytä tämä kenttä
Täytä tämä kenttä
Täytä tämä kenttä
Täytä tämä kenttä
Täytä tämä kenttä
(valitse kaikki, jotka koskevat sinua)
Täytä tämä kenttä
Haluan vastaanottaa uutisia ja tuotepäivityksiä Epsonilta.
Automaattinen tarkastus

Tällä kysymyksellä voimme erottaa vastaukset haittaohjelmia tuottavista järjestelmistä.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

OLETKO KIINNOSTUNUT? PYYDÄ LISÄTIETOJA TAI TARJOUSTA

OTTAMALLA MEIHIN YHTEYTTÄ

2 Yhteensopiva LabelWorks LW-600P:n ja LW-1000P:n kanssa. Lataa Epson iLabel -sovellus Apple App Storesta tai Google Play Storesta.

5 Säästöt listahintaan nähden, kun tarvikkeet ja takuu hankitaan erikseen.

10 Lähde: Interconnection Consulting, 2012.

11 Epson iPrint edellyttää langatonta yhteyttä. Epson Email Print, Epson Remote Print Driver ja Epson Scan-to-Cloud edellyttävät Internet-yhteyttä. Lisätietoja sekä luettelo tuetuista kielistä ja laitteista on osoitteessa www.epson.fi/connect

12 ESAT-keskiarvo toimistoluokan testissä määritettynä ISO/IEC 24734 -standardin mukaisesti (oletuksena yksi- ja kaksipuolistulostus A4-koossa). Lisätietoja on osoitteessa www.epson.eu/testing