PARANNA ASIAKASKOKEMUSTA

Luo erottuva vähittäiskauppaympäristö, joka parantaa asiakaskokemusta ja saa asiakkaat kiinnostumaan brändistäsi.

Play

PARANNA ASIAKASKOKEMUSTA

Olet tehnyt paljon töitä brändin luomiseksi. Vie se nyt pidemmälle. Kiinnitä asiakkaiden huomio voimakkailla, kirkkailla väreillä, vaikuttavilla näytöillä ja lisäarvoa tuovilla palveluilla.

Erottuva vähittäiskauppaympäristö, joka kiteyttää brändin ja tuo sen esille markkinoilla, antaa tehokkaan tavan saada yhteyden asiakkaisiin.

Epsonin tekniikka on suunniteltu auttamaan viestisi välittämisessä jokaisessa kosketuspisteessä näyteikkunoista kassalle. Epson voi viedä asiakassuhteesi uudelle tasolle.

LUO HUOMIOTA HERÄTTÄVIÄ NÄYTTÖJÄ

LUO HUOMIOTA HERÄTTÄVIÄ NÄYTTÖJÄ

Epsonin suurkokotulostimilla on nopeaa tulostaa omat myyntipistemainokset liikkeessä uusien tuotteiden ja palvelujen, alennusmyyntien ja kausitarjousten markkinointia varten.

 • Luo upeita B0-julisteita yrityksen sisällä SureColor SC-T -sarjan avulla. Voit jopa käyttää tulosteita tilapäisinä ulkokyltteinä vedenpitävän pigmenttimusteen ansiosta.
 • Epson Stylus Pro -tulostimet sopivat myös täydellisesti myyntipistesovelluksiin, koska niillä voi tulostaa monenlaisille tulostusmateriaaleille, kuten mattapintaiselle ja kiiltävälle paperille.

LISÄÄ TEHOA VISUAALISEEN MARKKINOINTIIN

LISÄÄ TEHOA VISUAALISEEN MARKKINOINTIIN

Tuo visuaaliset markkinointi-ideasi eloon Epsonin monipuolisten, kustannustehokkaiden projektorien laajan valikoiman avulla.

 • Luo oikea tunnelma ja vaikuta ostopäätöksiin teräväpiirtoisilla ikkunamainoksilla ja sisäkylteillä. Kirkkaat kiinteästi asennettavat projektorit voi piilottaa pieniin tiloihin, ja ne tuottavat eloisat, luonnolliset värit ja syvät mustan sävyt.
 • Käytä kiinteästi asennettavia projektoreitamme asiakkaiden huomion herättämiseen liikkuvilla kuvilla ja projektioilla, joita voi säätää kulmien ja kaarevien pintojen mukaan.
 • Tulosta hyllykartat ja näyttösuunnitelmat paikallisesti suurkokotulostimillamme.

VIESTI VÄREIN

VIESTI VÄREIN VIESTI VÄREIN

Väri on tehokkaimpia tapoja herättää huomio vähittäiskauppaympäristössä. Käytä värejä tehostamaan brändiä mukauttamalla tarrat, kyltit ja näytöt.

 • Tuo kampanjat esiin flyereilla, kylteillä ja julisteilla, jotka on tulostettu DURABrite Ultra Ink -musteella, joka tuottaa kestävät, vaikuttavat värit.
 • Tuo tuotteet ja kampanjat esiin huippulaatuisilla väritarroilla, etiketeillä ja lipuilla, jotka on valmistettu tarpeen mukaan tulostavilla väritarratulostimillamme.
 • Vangitse asiakkaiden huomio erittäin voimakkailla, kirkkailla ja eloisilla esityksillä. Projektoreissamme on poikkeuksellisen suuri värivaloteho, joten niiden tuottamat värit ovat jopa kolme kertaa kirkkaammat kuin yksisiruisissa DLP-projektoreissa8.

LISÄÄ BRÄNDIN HUOMIOARVOA

LISÄÄ BRÄNDIN HUOMIOARVOA

Epsonin tekniikan avulla voit lisätä myyntiä tehostamalla brändiä ja korostamalla tarjouksia.

 • Tuo huomiota brändillesi erityisillä markkinointietiketeillä ja tarroilla, joissa on yrityksen logo ja värit ja jotka on valmistettu tarpeen mukaan tulostavalla väritarratulostimellamme.
 • Tulosta laadukkaita täysvärikuponkeja tarpeen mukaan kuponkitulostimillamme, rakenna positiivista bränditietoisuutta ja kannusta asiakkaiden sitoutumista.
 • Kuittitulostimillamme voit lisätä laadukasta tekstiä ja grafiikkaa kuitteihin, jolloin niistä tulee dynaamisia, edullisia markkinointityökaluja.
 • Paranna asiakaspalvelua ja lisää myyntiä tulostamalla nopeasti esitteitä, tarjouksia ja sopimuksia asiakkaille. Tämä on mahdollista hajautetulla kannalla vähän ylläpitoa vaativia RIPS-tulostimia, joiden tulostuskustannukset ovat ennakoitavissa.

TARJOA LISÄARVOPALVELUITA

JAA TIETOJA

Houkuttele uusia asiakkaita ja lisää myyntituloja tarjoamalla asiantuntijapalveluita.

 • Tulosta suoraan materiaalille, joka on valmistettu 100-prosenttisesta puuvillasta, tai sekoitemateriaalille, jossa on vähintään 50 % puuvillaa, SureColor SC-F2000 -t-paitatulostimella.
 • Tulosta valokuvaamolaatuisia kuvia asiakkaille eri muodoissa SureLab D700:lla.
 • Tarjoa asiakkaille huippulaatuinen kangastulostuksen tilauspalvelu Epson Stylus Pro -sarjan avulla.

RATKAISUT

Innovatiivisten palveluidemme ja ratkaisujemme avulla löydät uusia tapoja saada asiakkaisiin yhteyden ja mainostaa uusia tuotteita ja palveluita.

MUKAUTA VÄRITARROJA

TULOSTA PUHELIMESTA

Tulosta tarroja silloin, kun tarvitset niitä tuotteiden huomioarvon lisäämiseksi, tuotteiden teknisten tietojen korostamiseksi, brändin tehostamiseksi tai yksittäisten tarrojen tuottamiseksi erikoistarkoituksiin.

LUE LISÄÄ

LISÄÄ MYYNTITULOJA

LISÄÄ MYYNTITULOJA

Lisää tuloja värikupongeilla, jotka korostavat kampanjoita, lisäävät toistuvaa liiketoimintaa ja kehittävät asiakasuskollisuutta. Myyntipisteessä tarpeen mukaan tehtävällä tulostuksella voit välittömästi mainostaa erikoistarjouksia sekä vakio- että satunnaisasiakkaille.

LUE LISÄÄ

TEKNIIKKA

Hyödynnä tekniikan uusimmat kehitysaskeleet ja luo vaikuttavia kylttejä, julisteita ja näyttöjä, jotka herättävät asiakkaiden huomion ja joiden avulla voit mainostaa myymälän uutuuksia.

KOLME KERTAA KIRKKAAMPI

KOLME KERTAA KIRKKAAMPI

Vangitse asiakkaiden huomio erittäin voimakkailla, kirkkailla ja eloisilla esityksillä. Projektoreissamme on poikkeuksellisen suuri värivaloteho, joten niiden tuottamat värit ovat jopa kolme kertaa kirkkaammat kuin yksisiruisissa DLP-projektoreissa8.

LUE LISÄÄ

PITKÄKESTOINEN VÄRI

PITKÄKESTOINEN VÄRI

Tee kampanjoistasi erottuvia DURABrite Ultra -musteen pitkäkestoisella värillä. Tulostit sitten etikettejä, kuponkeja, kuitteja tai suurikokoisia julisteita, voit luottaa siihen, että väri on vaikuttava.

LUE LISÄÄ

TUOTTEET

Voimme auttaa sinua luomaan erottuvan vähittäiskauppaympäristön, joka parantaa asiakaskokemusta ja saa asiakkaat kiinnostumaan brändistäsi. Valitse erilaisista tuotteista, joista monet on suunniteltu erityisesti vähittäismyyntiin ja joiden avulla voit esitellä uusia kampanjoita, tuottaa upeita näyttöjä ja tarjota asiakkaille lisäarvopalveluita.

KUITTITULOSTIMET

Paranna asiakaskokemusta vapauttamalla työntekijät kassojen takaa antamaan henkilökohtaisempaa palvelua.

 • Kun käytät tablet-tietokoneita ja muita mobiililaitteita, voit siirtyä pois kassakoneen takaa ja parantaa asiakaspalvelua.
 • Anna henkilökunnalle täysin ajantasaiset saatavuustiedot tapahtumien reaaliaikaiseen seurantaan, jotta tuotteet olisivat aina saatavilla.
LUE LISÄÄ
KUITTITULOSTIMET

KUPONKITULOSTIMET

Herätä asiakkaiden huomion tehokkaammin Epsonin kuponkitulostimilla.

 • Luo huomiota herättäviä täysvärikuponkeja tarpeen mukaan.
 • Mainosta erikoistarjouksia sekä vakio- että satunnaisasiakkaille.
 • Lisää myyntiä, rakenna asiakasuskollisuutta ja paranna bränditietoisuutta.
LUE LISÄÄ
KUPONKITULOSTIMET

VÄRITARRATULOSTIMET

Esittele kampanjoita nopeasti ja tehokkaasti värillisillä etiketeillä ja tarroilla tarpeen mukaan tulostavien väritarratulostimiemme avulla.

 • Lisää tärkeiden tietojen näkyvyyttä asiakkaille.
 • Epson DURABrite Ultra -musteella saat nopeasti kuivuvia, kestäviä tulosteita.
LUE LISÄÄ
VÄRITARRATULOSTIMET

SUURKOKOTULOSTIMET

Kiinnitä huomio tulostamalla korkealaatuisia tulosteita sisäkyltteihin, opasteisiin, julisteisiin ja väliaikaisiin ulkokyltteihin suurkokotulostimillamme.

 • Tehosta markkinointia ja kampanjoita suurikokoisilla julisteilla ja kylteillä.
 • Epson UltraChrome XD -musteen ansiosta saat laadukkaita, huomiota herättäviä, kestäviä tuloksia.
LUE LISÄÄ
SUURKOKOTULOSTIMET

T-PAITATULOSTIN

Lisää myyntituloja tarjoamalla asiakkaille t-paitojen tulostuspalvelu myymälässä.

 • Tulosta suoraan materiaalille, joka on valmistettu 100-prosenttisesta puuvillasta, tai sekoitemateriaalille, jossa on vähintään 50 % puuvillaa, SureColor SC-F2000 -t-paitatulostimella8.
 • PrecisionCore-tulostuspäätekniikan ja Epson UltraChrome DS -musteen avulla tuotat eloisia värejä ja vahvaa mustaa väriä, jotka kestävät toistuvia pesuja.
LUE LISÄÄ
T-PAITATULOSTIN

VALOKUVATULOSTIN

Laajenna asiakkaille tarjoamiasi palveluita ja lisää tuottavuutta kaupallisella valokuvatulostimella SureLab D700:lla.

 • Anna asiakkaille mahdollisuus tulostaa ammattitasoisia valokuvia, kortteja, kutsuja, tiedotteita ja markkinointimateriaaleja.
 • Voit valita erilaisia tulostusmateriaaleja ja -muotoja, kuten kiiltävän, puolikiiltävän tai mattapintaisen rullapaperin, jonka leveys on 102–210 mm ja pituus 89–100 mm.
LUE LISÄÄ
VALOKUVATULOSTIN

MUSTESUIHKUTULOSTIMET

Anna myyntihenkilöstölle enemmän mahdollisuuksia lähestyä asiakkaita ja lisätä myyntiä Epson RIPS -tulostimilla,

 • joiden avulla asiakaspalveluhenkilöstö voi tulostaa esitteitä, sopimuksia ja tarjouksia välittömästi
 • jotka vaativat vähän ylläpitoa ja vapauttavat henkilöstön keskittymään myyntiin
 • joiden tulostuskustannukset ovat ennakoitavissa.
LUE LISÄÄ
MUSTESUIHKUTULOSTIMET

SUURKOKOVALOKUVATULOSTIN

Houkuttele lisää asiakkaita liikkeeseen tarjoamalla suurkokotulostuspalvelu Epson Stylus Pro -tulostinten avulla.

 • Tulosta reunuksettomia 4–17 tuuman levyisiä valokuvia, joiden korkeudeksi voit määrittää jopa 37,4 tuumaa.
 • Voi tulostaa erilaisille valokuva-, taide- ja vedostulostusmateriaaleille: esimerkiksi huippulaatuinen kangastulostus on mahdollista.
 • Tuota kestäviä, laadukkaita tulosteita, jotka sopivat myyntiin tai näytteille asettamiseen.
LUE LISÄÄ
SUURKOKOVALOKUVATULOSTIN

LAAJAKUVAPROJEKTORIT

Tehokkailla kiinteästi asennettavilla projektoreillamme herätät asiakkaiden huomion heti, kun he tulevat liikkeeseen.

 • Heijasta nurkkiin ja kaareville pinnoille kiinteästi asennettavilla projektoreillamme.
 • Vangitse asiakkaiden huomio erittäin voimakkailla, kirkkailla ja eloisilla esityksillä. Projektoriemme tuottamat värit ovat jopa kolme kertaa kirkkaammat kuin 1 sirun DLP-projektorien8.
LUE LISÄÄ
LAAJAKUVAPROJEKTORIT

OTA YHTEYTTÄ

Jos haluat lisätietoja Epsonin ratkaisuista vähittäiskaupan alalle, kirjoita tietosi alla oleviin kenttiin, niin Epsonin edustaja ottaa sinuun yhteyttä.

Täytä tämä kenttä
Täytä tämä kenttä
Täytä tämä kenttä
Täytä tämä kenttä
Täytä tämä kenttä
(valitse kaikki, jotka koskevat sinua)
Täytä tämä kenttä
Haluan vastaanottaa uutisia ja tuotepäivityksiä Epsonilta.
Automaattinen tarkastus

Tällä kysymyksellä voimme erottaa vastaukset haittaohjelmia tuottavista järjestelmistä.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

OLETKO KIINNOSTUNUT? PYYDÄ LISÄTIETOJA TAI TARJOUSTA

OTTAMALLA MEIHIN YHTEYTTÄ

8 Verrattuna johtaviin yritys- ja opetuskäyttöön tarkoitettuihin 1-paneelisiin DLP-projektoreihin NPD:n antamien tietojen mukaan ajanjaksolla heinäkuusta 2011 kesäkuuhun 2012. Värien kirkkaus (värivaloteho) mitattu IDMS 15.4 -standardin mukaisesti. Värien kirkkaus vaihtelee käyttöolosuhteiden mukaan. Lisätietoja osoitteessa www.epson.fi/CLO