SureLab D -sarja

TARJOA ASIAKKAILLESI LISÄARVOA

JOUSTAVAA, LAADUKASTA TULOSTUSTA KAIKKIIN TARPEISIISI

SureLab-tulostinten valikoima tarjoaa ratkaisun kaikkiin korkeatasoisiin tuotantotarpeisiin jopa 30 cm leveisiin tulosteisiin asti palvellen kaikkia ympäristöjä tapahtumakuvaajista valokuva- ja kopioliikkeisiin sekä jopa yrityksen sisäisiin tuotantoihin.

SL-D700 AJUREILLA VARUSTETTUNA

Epsonin SL-D700-tulostimen kanssa toimitetaan ajurit Macille ja PC:lle, jotta tulostaminen lähes mistä tahansa sovelluksesta onnistuisi. Laitteen tulostuslaatu riittää valokuvatuotantojen tulostamiseen, ja SL-D700 on täydellinen vaihtoehto, kun työpöytäasettelu, liikuteltavuus ja tuotannon tulostusnopeus ovat tarvittavia ominaisuuksia.

SL-D700 AJUREILLA VARUSTETTUNA

SL-D3000 AJUREILLA VARUSTETTUNA

Epsonin tulostinmallit SL-D3000 DR ja SL-D3000SR toimitetaan PC-tulostinajurin kanssa lähes mistä tahansa sovelluksesta tulostusta varten sekä varustettuna tulostimeen sisältyvillä ja sovelluspohjaisilla (ICC-profiilien kautta) värienhallintavaihtoehdoilla. Tulosteiden laatu on määritetty tuotantoa varten ja valikoiman parasta mahdollista tulostuslaatua ajatellen. SL-D3000 on myös suunniteltu tuottamaan laadultaan erinomaisia valokuvia erittäin nopeasti. Sen kaksoisrullaversio lisää ennestään laitteen helppokäyttöisyyttä ja tuottavuutta.

SL-D3000 AJUREILLA VARUSTETTUNA

SURELAB ORDERCONTROLLER -POHJAINEN JÄRJESTELMÄ

SureLaB OrderController hallitsee tiskin yli tai yhdistetyistä kioskeista tulevia tilauksia ja toimii yhdessä SL-D3000:n kanssa ilman lajittelijaa ja SL-D700-mallia tai niiden kanssa. Koko järjestelmä voidaan skaalata erityistarpeitasi varten, koska useita tulostimia voidaan hallita samanaikaisesti.

SURELAB ORDERCONTROLLER -POHJAINEN JÄRJESTELMÄ

MIKROLABORATORION TYÖNKULKU

Verkkokäyttö

Kioskin sisääntulopääte

Kaupan tiski

MIKROLABORATORION TYÖNKULKU

Tuloste

Toimisto

Tilausten vastaanotto ja hallinta, helppo kuvankäsittely ja tulostus

LISÄTIETOJA

OHJELMISTO

OHJELMISTO

Sisällytä yksittäinen tulostin työnkulkuusi. Mukauta kaikki toiminnot alkaen itsepalvelun/myyntipisteen kautta tapahtuvista työpöytätoiminnoista ammattimaiseen laboratoriotöiden hallintaan. SureLab-ohjelmistojen ratkaisut ovat yhtä joustavia ja modulaarisia kuin tuote itse, joten ne tarjoavat sinulle täydellisen yhdistelmän.

LUE LISÄÄ

MATERIAALIT JA MUSTE

MATERIAALIT JA MUSTE

Lue lisää musteistamme ja materiaaleistamme. Ne ovat: suunniteltuja suurten tuotantojen tulostusnopeuksille, nopeasti kuivuvia, tarkkapiirtoisia kiiltäville, puolikiiltäville ja mattapintaisille valokuville, kaikissa formaateissa ja pintamateriaaleissa tasalaatuisia tuloksia tuottavia, jatkuvasti toisinnettavia tulosteita tuottavia ja korkealaatuista tulostusta tarjoavia. Tulostimiin on saatavilla eri kokoisia rullia kaikkien tuotantotarpeiden tukemiseksi.

LUE LISÄÄ

TAPAUSTUTKIMUKSET

TAPAUSTUTKIMUKSET

Asiakkaamme käyttävät tuotteitamme monella eri tavalla. Lue lisää erilaisista teknologiamme käyttöön liittyvistä sovelluksista ja käytännön kokemuksista. Ota selvää näistä menestystarinoista, miten myös sinä voit hyötyä tarjoamastamme valikoimasta.

LUE LISÄÄ