SureLab D -sarja

TARJOA ASIAKKAILLESI LISÄARVOA

SAAT KAIKKI SAMASTA PAIKASTA

Mitä tulee liikkeessä tapahtuvaan asiointiin luovia tulostetuotteita ostettaessa, asiakkaat haluavat nopean ja helpon itsepalvelutoiminnon ja liikkeen henkilökunta haluaa tuotteen, jota on helppoa hallita. Itsepalvelupäätteemme tarjoaa juuri sen.

TUOTETIEDOT

SL-D7 STUDIO

Itsepalvelupääte saatavilla olevien yksilöityjen tulostustuotteiden koko valikoiman esittämiseen. Siihen kuuluu: 22-tuumainen leveä, kiiltäväpintainen monikosketusnäyttö parasta mahdollista valokuvaesitystä varten, helppokäyttöinen käyttöliittymä liikeohjauksella varustettuna, käyttöliittymä kuvien lataamiseen Facebookista, nopeat valokuvatulosteet, onnittelukortteja, kollaaseja, kalenterisivuja, haitarisidontoja, julisteita ja kanvaaseja, samanaikainen 3D-esikatselu ja kuvien lataus erilaisista tallennuspaikoista skannerilla.

SL-D7 STUDIO

KIOSKITYÖNKULKU

KIOSKITYÖNKULKU

Loppukäyttäjä

Lataa ja tulosta valokuvia älypuhelimesta, digikamerasta tai Facebookista

Henkilökunnan toiminnot

Kulutushyödykkeiden tarkistaminen ja vaihtaminen on yksinkertaista

LISÄTIETOJA

OHJELMISTO

OHJELMISTO

Sisällytä yksittäinen tulostin työnkulkuusi. Mukauta kaikki toiminnot alkaen itsepalvelun/myyntipisteen kautta tapahtuvista työpöytätoiminnoista ammattimaiseen laboratoriotöiden hallintaan. SureLab-ohjelmistojen ratkaisut ovat yhtä joustavia ja modulaarisia kuin tuote itse, joten ne tarjoavat sinulle täydellisen yhdistelmän.

LUE LISÄÄ

MATERIAALIT JA MUSTE

MATERIAALIT JA MUSTE

Lue lisää musteistamme ja materiaaleistamme. Ne ovat: suunniteltuja suurten tuotantojen tulostusnopeuksille, nopeasti kuivuvia, tarkkapiirtoisia kiiltäville, puolikiiltäville ja mattapintaisille valokuville, kaikissa formaateissa ja pintamateriaaleissa tasalaatuisia tuloksia tuottavia, jatkuvasti toisinnettavia tulosteita tuottavia ja korkealaatuista tulostusta tarjoavia. Tulostimiin on saatavilla eri kokoisia rullia kaikkien tuotantotarpeiden tukemiseksi.

LUE LISÄÄ

TAPAUSTUTKIMUKSET

TAPAUSTUTKIMUKSET

Asiakkaamme käyttävät tuotteitamme monella eri tavalla. Lue lisää erilaisista teknologiamme käyttöön liittyvistä sovelluksista ja käytännön kokemuksista. Ota selvää näistä menestystarinoista, miten myös sinä voit hyötyä tarjoamastamme valikoimasta.

LUE LISÄÄ