SureLab D -sarja

TARJOA ASIAKKAILLESI LISÄARVOA

LUKEMATTOMAT MAHDOLLISUUDET

Epsonin SureLab D -sarjan avulla yritystoimintasi laajentamisen mahdollisuudet ovat lähes rajattomat...

SureLab D -sarja koostuu kolmesta ainutlaatuisesta mallista ja tarjoaa useita yhdistelymahdollisuuksia erilaisiin tuotantotarpeisiin. Moduulimääritykset tukevat kaikkia toimintoja pienistä työpöytätuotannoista (liiketilan kioskin kautta) laajamittaisiin minilaboratoriotuotantoihin.

Huolimatta siitä, onko kyseessä itsepalvelu- tai suora asiakaspalvelutoiminto, voit ottaa käyttöön tarpeisiisi sopivat ratkaisut.

Moduulimuotoisuutensa takia SureLab D -sarja pystyy tukemaan laajaa eri muotoisten ja mittaisten media-alustojen valikoimaa. Koska saatavillasi on laaja valikoima luovia, arvoa lisääviä tulostetuotteita, voit tarjota asiakkaillesi välittömästi aiempaa enemmän valinnanvaraa.

TUOTERATKAISUT

ITSEPALVELU

ITSEPALVELU

LUE LISÄÄ

PALVELU

PALVELU

LUE LISÄÄ

TARKEMPIA LISÄTIETOJA EPSON SURELAB D -SARJASTA ALAPUOLELLA

Huolimatta siitä, onko kyseessä SL-D700 (ensimmäinen pienikokoinen kuusivärivalokuvatulostimemme), D7 Studio (erinomainen, skaalautuva ja joustava kaupalliseen valokuvatuotantoon tarkoitettu pienoislaboratorio / itsepalvelutilausten terminaali) tai SL-D3000 DR/SR, SureLab D -sarja tarjoaa kaiken tarvitsemasi.

Kaikissa valikoiman malleissa käytetään Epsonin todistetusti laadukasta MicroPiezo™-tulostuspäätekniikkaa, joka tuottaa tulostelaatua, jota Epsonin ammattilaistason grafiikkatulostimilta voi odottaa.

SL-D700

LUE LISÄÄ

SL-D7 STUDIO

LUE LISÄÄ

SL-D3000 (DR/SR)

LUE LISÄÄ

SL-D700

KORKEALUOKKAINEN JA EDULLINEN

Pienikokoinen, edullinen ja joustava mustetulostin kaupalliseen valokuvatuotantoon.

SL-D7 STUDIO

SAAT KAIKKI SAMASTA PAIKASTA

Skaalattava, mustesuihkutekniikkaa käyttävä mikrolaboratorio, joka tarjoaa asiakkaiden tarpeita vastaavaa muodon ja tulostusmateriaalin joustavuutta.

SL-D3000 (DR/SR)

TUOTTAVAA TULOSTUSTA

Minilaboratorio korkealuokkaiseen valokuvatuotantoon.

D3000:n ja D700:n suurin tulostuspituus
100 cm

SL-D3000:n suurin tulostuspituus
121,92 cm

VALIKOIMAN EDUT

Epsonin tunnettua tulostetekniikkaa hyödyntävä SureLab D -sarja tuottaa 4x6-tuumaisia tulosteita jopa A3-muodossa ja joustavuutta sekä asiakirjojen formaattien että alustojen suhteen, mikä tarkoittaa, että voit tarjota laajan valikoiman lisäarvoa tuovia tulostetuotteita. Kiiltäviä ja puolikiiltäviä valokuva-asiakirjoja voidaan tuottaa kaikenkokoisina tulosteina, kuten myös paperipohjaisia, mattapintaisia asiakirjoja.

LOISTAVA KUVANLAATU

  • MicroPiezo™-tulostuspäätekniikassa on erikokoisia sijoitustyökaluja ja tarkan sijoituksen toimintoja
  • Uudelleen tuotettavia tuloksia ja tasalaatuista tulostusta erästä toiseen
  • Professional UltraChrome D6/D6-S -tuoteperheen muste, joka on suunniteltu tarjoamaan erittäin kiiltäviä tulosteita, laajaa väriskaalaa ja ammattimaista asiakirjakestävyyttä
SUPERIOR IMAGE QUALITY

TUOTTAVUUS

  • 360:sta 650:een 10x15-tuumaista standardilaatuista tulostetta tunnissa (suunniteltu riittämään suurimmassa osassa tulostustöitä)
  • Valikoima tarjoaa ratkaisun juuri omiin tarpeisiisi
PRODUCTIVITY

JOUSTAVUUS

  • Asiakirjan/paperin koon joustavuus
  • Asiakirjan/paperin tyypin joustavuus
  • Valikoima tarjoaa ratkaisun juuri omiin tarpeisiisi
FLEXIBILITY

SKAALAUTUVA

Kukin valikoiman järjestelmä voidaan hienovirittää lisäämällä omiin tarpeisiisi sopivat vaihtoehdot, jopa vielä asennuksen jälkeen.

SCALEABLE

LISÄTIETOJA

RATKAISUT

RATKAISUT

Lisätuottavuutta ja parannettua käytännöllisyyttä varten on olemassa laaja valikoima ratkaisuja, joilla yritystoimintasi voi kasvaa Epsonin ja SureLab D -sarjan avulla.

LUE LISÄÄ

OHJELMISTO

OHJELMISTO

Sisällytä yksittäinen tulostin työnkulkuusi. Mukauta kaikki toiminnot alkaen itsepalvelun/myyntipisteen kautta tapahtuvista työpöytätoiminnoista ammattimaiseen laboratoriotöiden hallintaan. SureLab-ohjelmistojen ratkaisut ovat yhtä joustavia ja modulaarisia kuin tuote itse, joten ne tarjoavat sinulle täydellisen yhdistelmän.

LUE LISÄÄ

TAPAUSTUTKIMUKSET

TAPAUSTUTKIMUKSET

Asiakkaamme käyttävät tuotteitamme monella eri tavalla. Lue lisää erilaisista teknologiamme käyttöön liittyvistä sovelluksista ja käytännön kokemuksista. Ota selvää näistä menestystarinoista, miten myös sinä voit hyötyä tarjoamastamme valikoimasta.

LUE LISÄÄ

Ota yhteyttä

Jos haluat lisätietoja SureLab D -sarjasta, kirjaa vain tietosi alapuolelle, jotta Epsonin edustaja voi ottaa sinuun yhteyttä.

Täytä tämä kenttä
Täytä tämä kenttä
Täytä tämä kenttä
Täytä tämä kenttä
Täytä tämä kenttä

Olen kiinnostunut seuraavista tuotteista
(valitse kaikki, jotka koskevat sinua):