Pienennä ympäristövaikutuksia käyttämällä Epsonin WorkForce Pro ‑tulostimia, ympäristöystävällisiä projektoreita, EasyMP-ohjelmistoa, Epsonin skannerien ReadyScan LED‑tekniikkaa sekä vaihtomustepakkausjärjestelmää.

SAAVUTA YMPÄRISTÖTAVOITTEESI

Saavuta ympäristötavoitteesi – kustannuksilla, jotka tekevät johtokuntaan vaikutuksen.

Saatat yllättyä huomatessasi minkä tehon ja kustannussäästön ympäristöystävälliset tuotteet voivat tarjota yrityksellesi. Olemme suunnitelleet tuotteemme puhtaammiksi ja ympäristöystävällisemmiksi läpi niiden elinkaaren: valmistuksesta ja logistiikasta aina energiankulutukseen, tarvikkeiden käyttöön ja kierrätykseen asti. Voimme siis auttaa sinua täyttämään ympäristötavoitteesi – ja säästämään samalla rahaa.

VÄHENNÄ ENERGIAA, VÄHENNÄ KULUTUSTA

ReadyScan

Kehitämme jatkuvasti uusia tapoja auttaa yrityksiä vähentämään virrankulutusta ja täyttämään ympäristöstandardien yhä tiukemmat vaatimukset.

 • WorkForce Pro -tulostimemme eivät vaadi lämpenemisaikaa kuten lasertulostimet. Lisäksi sarjan tulostimet kuluttavat jopa 80 % vähemmän energiaa kuin vastaavat lasertulostimet9.
 • Epsonin projektoreissa on useita ympäristöystävällisiä toimintoja, jotka vähentävät energiankulutusta ja pidentävät lampun käyttöikää.
 • Skannereissamme käytetään ReadyScan-tekniikkaa, jonka ansiosta lämpenemisaikaa ei ole. Skannereissa on myös virtaa säästävä valmiustilan painike.

PAREMPI TYÖYMPÄRISTÖ

WorkForce Pro -tulostimissa käytettävä innovatiivinen tekniikka auttaa sinua täyttämään ympäristötavoitteesi:

Better working environment
 • Vähennä päästöjä ja melua Epsonin puhtaalla, kuumenemattomalla tekniikalla.
 • WorkForce Pro -sarja vie vähemmän tilaa, sillä tulostimen ympärillä ei tarvita tuuletustilaa.
 • Kestävän vaihtomustepakkausjärjestelmän ansiosta tulostimet tarvitsevat hyvin vähän toimia käyttäjältä ja niiden hiilijalanjälki on pieni.
 • WorkForce Pro -tulostimissamme on kaksipuolinen tulostus, skannaus, kopiointi ja faksaus sisäänrakennettuina, joten käytät vähemmän paperia ja säästät resursseissa.

VÄHEMMÄN ENERGIAA, HUIPPUTULOKSIA

Saat vaikuttavia tuloksia vähemmällä energialla käyttäen Epsonin tehokkaita yritysprojektoreja:

Less energy, great results
 • Projektorimme käyttävät erittäin tehokasta 3LCD-tekniikkaa.
 • Ne tuottavat eläväiset värit, jotka ovat jopa kolme kertaa kirkkaammat kuin yksisiruisissa DLP-projektoreissa6.
 • Teet esityksilläsi maksimaalisen visuaalisen vaikutuksen minimaalisella energiankulutuksella.

YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLINEN SÄILYTYS

Discproducer-laitteidemme kaukonäköinen tekniikka säästää energiaa ja tuo myös pitkän ajan tehokkuutta.

Green storage
 • Asiakkaan ja yrityksen tiedot voidaan tallentaa suojatusti, sillä DVD-levyt säilyvät jopa 50 vuotta ja CD-levyt jopa 100 vuotta.
 • Discproducer-laitteittemme Blu-ray disc™ -tekniikan TÜV-sertifiointiluokka on B, mikä tarkoittaa tietojen pitkäaikaisten tietosäilötekniikoiden pienintä mahdollista energiankulutusta.

RATKAISUT

Innovatiivisten palveluidemme ja ratkaisujemme avulla löydät uusia tapoja vähentää virrankulutusta ja tarvikkeiden käyttöä ja käyttää arvokkaita resursseja tehokkaammin.

SÄÄSTÄ ENERGIAA

Save energy

Hallitse projektorikalustoasi Epsonin EasyMP-ohjelmistolla ja varmista, ettet tuhlaa energiaa jättämällä yhtäkään projektoria päälle yöksi.

LUE LISÄÄ

VÄHEMMÄN KÄYTTÄJÄN TOIMIA

Lower intervention

Paranna ympäristöystävällisyyttäsi Epsonin vaihtomuste-pakkausjärjestelmällä (RIPS). Siinä on riittoisat mustepakkaukset, joilla voi tulostaa jopa 75 000 sivua, ennen kuin ne on vaihdettava.

LUE LISÄÄ

TEKNIIKKA

Pidä tulevaisuus mielessä ja investoi ympäristöystävällisempään tekniikkaan, joka auttaa sinua leikkaamaan energian ja tarvikkeiden kulutusta samalla, kun saat erinomaisia, korkealuokkaisia tuloksia.

YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISEMPÄÄ TULOSTUSTA

Greener printing

Vähennä ympäristön kuormitusta WorkForce Pro -tulostinten avulla. Tutkimuksen mukaan kuumenematon tekniikka on energiatehokkaampaa kuin kilpailevat värilasertulostimet9.

LUE LISÄÄ

ECO-PROJEKTORIT

Eco projectors

Hyödynnä älykästä projektoritekniikkaa, joka leikkaa energiankulutusta. Säästötila, automaattinen lampun himmennys ja lepotila-ajastin auttavat vähentämään sähkölaskua, samalla kun 3-LCD-tekniikka tekee projektoreista 25 % energiatehokkaampia10.

LUE LISÄÄ

ÄLYKÄS SKANNAUS

Smart scanning

Valitse ympäristöystävällisempi skanneri toimistoosi. Epson ReadyScan LED -tekniikan ansiosta laitteen lämpenemistä ei tarvitse odottaa. Laite on elohopeavapaa ja kuluttaa vähän energiaa.

LUE LISÄÄ

KIINTEÄ TULOSTUSPÄÄ

Precision Core

PrecisionCore-tulostuspää tuo dramaattisia parannuksia nopeuteen, laatuun, luotettavuuteen ja tehokkuuteen. Se lähettää tarkasti hallittuja, vain yhden mikronin paksuisia mustepisaroita, käyttäen resursseja mahdollisimman tehokkaasti.

LUE LISÄÄ

9 Verrattu kymmeneen Ranskassa, Saksassa, Italiassa, Espanjassa & Isossa-Britanniassa vuoden 2011 ensimmäisellä neljänneksellä eniten myytyyn A4-värilaser- & monitoimitulostimeen IDC-tutkimuslaitoksen keräämien tietojen mukaan. Virrankulutus on laskettu käyttämällä valmistajien kesäkuussa 2011 julkaisemia tietoja (tulostus/normaalitila).

10 Tietolähde: ProjectorCentral.com, tammikuu 2012. Keskiarvo 1 122 saatavilla olevasta mallista, joiden lumenit ja kokonaistehotiedot valmistajat antoivat kaikille resoluutioille ja kirkkaustasoille. Energiatehokkuus mitattiin tehona lumenia kohti. Se mitattiin sekä 3LCD- että 1 sirun projektoreille kussakin viidestä kirkkaussegmentistä. 3LCD-projektorit vaativat keskimäärin vähemmän sähköä lumenia kohti kussakin viidestä segmentistä.

TUOTTEET

Kaikki tuotteemme tulostimista, projektoreista ja skannereista Discproducer-laitteisiin ja tarratulostimiin täyttävät yrityksesi tarpeet. Niinpä saat erinomaisia tuloksia, vähennät ympäristön kuormitusta – ja säästät samalla rahaa.

TULOSTIMET

WorkForce Pro -tulostimissa käytettävä innovatiivinen tekniikka auttaa sinua täyttämään ympäristötavoitteesi.

 • Ne eivät vaadi lämpenemisaikaa kuten lasertulostimet, ja ne käyttävät jopa 80 % vähemmän energiaa kuin vastaavat lasertulostimet9.
 • Tulostimet vievät vähemmän tilaa, sillä niiden ympärillä ei tarvita tuuletustilaa.
 • Kestävän vaihtomustepakkausjärjestelmämme ansiosta nämä tulostimet edellyttävät hyvin vähän käyttäjän toimia, vähemmän logistiikkaa ja niiden hiilijalanjälki on pieni.
LUE LISÄÄ
Printers

DISCPRODUCER-LAITTEET

Arkistoi yrityksen tärkeät tiedot erittäin energiatehokkaalla tavalla Epson Discproducerilla.

 • Tietoja ei tarvitse kirjoittaa uudelleen jopa sataan vuoteen, mikä tuo tehokkuutta pitkäksi aikaa ja säästää energiaa.
 • Erillisten, riittoisien mustepatruunoiden ansiosta vain loppunut muste tarvitsee vaihtaa.
 • Blu-ray disc™ -tekniikalla on pienempi energiankulutus kuin millään muulla tietosäilötekniikalla.
LUE LISÄÄ
Discproducers

PROJEKTORIT

Luo eläviä, mukaansatempaavia esityksiä, jotka vangitsevat mielenkiinnon – ilman valtavia kustannuksia.

 • Säästötila vähentää energiankulutusta ja pidentää lampun käyttöikää.
 • Automaattinen lampun himmennystoiminto analysoi ja säätää lampun kirkkautta, mikä auttaa vähentämään energiankäyttöä.
 • Valmiustila-ajastin asettaa projektorit valmiustilaan, kun niitä ei käytetä.
LUE LISÄÄ
Projectors

SKANNERIT

Valitse ympäristöystävällisempi laite toimistoosi. Skanneriemme ReadyScan LED -tekniikka tarkoittaa:

 • ei vaadi lämpenemisaikaa
 • ei sisällä elohopeaa
 • Alhaisempi energiankulutus.
LUE LISÄÄ
Scanners

SUURKOKOTULOSTIMET

Luo korkealaatuisia tulosteita sisäkyltteihin, opasteisiin ja julisteisiin hienot ympäristöominaisuudet omaavilla suurkokotulostimilla.

 • SC-T-sarja käyttää vesipohjaisia musteita ja on Energy star -hyväksytty.
 • Epsonin suurkokotulostimet vievät vähemmän tilaa toimistossa ja niiden kuljetus vaatii vähemmän energiaa, mikä tarkoittaa pienempää hiilijalanjälkeä.
LUE LISÄÄ
Large format printers

TARRATULOSTIMET

Käytä materiaaleja järkevästi organisoimalla tiedostot ja projektityöt kannettavan LabelWorks-valikoimamme avulla.

 • Vähennä jätettä tulostamalla yksittäisiä tai useita tarroja silloin, kun niitä tarvitset.
 • Käytä vain sen verran tarranauhaa kuin tarvitset. LW-600P tulostaa eri leveyksille 24 millimetriin saakka – löydät siis varmasti oikean koon.
LUE LISÄÄ
Label printers

9 Verrattu kymmeneen Ranskassa, Saksassa, Italiassa, Espanjassa & Isossa-Britanniassa vuoden 2011 ensimmäisellä neljänneksellä eniten myytyyn A4-värilaser- & monitoimitulostimeen IDC-tutkimuslaitoksen keräämien tietojen mukaan. Virrankulutus on laskettu käyttämällä valmistajien kesäkuussa 2011 julkaisemia tietoja (tulostus/normaalitila).

OTA YHTEYTTÄ

Jos haluat lisätietoja Epsonin ratkaisuista vähittäiskaupan alalle, kirjoita tietosi alla oleviin kenttiin, niin Epsonin edustaja ottaa sinuun yhteyttä.

Täytä tämä kenttä
Täytä tämä kenttä
Täytä tämä kenttä
Täytä tämä kenttä
Täytä tämä kenttä
(valitse kaikki, jotka koskevat sinua)
Täytä tämä kenttä
Haluan vastaanottaa uutisia ja tuotepäivityksiä Epsonilta.
Automaattinen tarkastus

Tällä kysymyksellä voimme erottaa vastaukset haittaohjelmia tuottavista järjestelmistä.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

OLETKO KIINNOSTUNUT? PYYDÄ LISÄTIETOJA TAI TARJOUSTA

OTTAMALLA MEIHIN YHTEYTTÄ