Suojattu PIN-kooditoiminto, skannaus salasanalla suojattuihin PDF-tiedostoihin ja luottamuksellisten tietojen arkistointi Epson Discproducer‑laitteiden avulla ovat esimerkkejä tavoista, joilla Epson auttaa yrityksiä suojaamaan tietonsa ja niiden luottamuksellisuuden.

PIDÄ YRITYSTOIMINTASI EHDOTTOMAN LUOTTAMUKSELLISENA

Yritysten on kaikkialla otettava luottamuksellisuus ja tietosuoja hyvin vakavasti. Voimme auttaa suojaamaan tietosi ja maineesi.

Organisaatioihin ja niistä ulos virtaavan elektronisen tietomäärän lisääntyessä eksponentiaalisesti on yhä tärkeämpää etsiä tapoja, joilla voit suojata luottamukselliset tietosi.

Epsonilla on valikoima terävintä kärkeä edustavia tuotteita ja palveluja, joiden avulla voit jakaa, arkistoida ja tallentaa tietosi suojatusti – ja varmistaa, että ne pysyvät turvassa.

LUOTTAMUKSELLINEN TULOSTUS

Confidential printing

Suojaa arkaluontoiset tiedot WorkForce Pro -tulostinten avulla.

 • Tulosta luottamuksellisesti käyttämällä turvallista PIN-kooditoimintoa.
 • Uusimmat suojaus- ja salausprotokollat, kuten IPSEC ja IEEE802.1x antavat mielenrauhaa.

SALASANASUOJAUS

Skannaa ja jaa tärkeitä asiakirjoja yritysskannereillamme, ja voit olla varma, että tietosi on suojattu monenkertaisilla turvallisuusvaihtoehdoilla.

Password-protected
 • Arkaluontoiset asiakirjat voidaan skannata turvalliseen, salasanalla suojattuun PDF-tiedostoon.
 • Voit rajoittaa skannerin käyttöä suojaamalla ohjauspaneelin salasanalla.
 • Ennalta määritetty kohdeluettelo rajaa paikat, joihin skannaustulos voi päätyä.
 • Voit keskittää koko skannerikalustosi ja maksimoida niiden hallinnan.

SUOJATTU TIETOJEN SÄILYTYS

Jos etsit luotettavaa, turvallista ja helppoa tapaa arkistoida arkaluontoiset tietosi, ovat Epson Discproducers -laitteet ensisijainen valinta.

Secure data storage
 • Arkistoi nopeasti suuria määriä tietoja ja suojaa ne menetykseltä ja vahingoittumiselta.
 • Valmista levyjä, joita ei voi muuttaa tai peukaloida polttamisen jälkeen ja jotka ovat 100-prosenttisesti virussuojattuja.
 • Lisää luottamuksellisten tietojen suojausta ovilukolla, joka estää oven avaamisen ja tulostusmateriaalin poistamisen ilman lupaa11.

RATKAISUT

Innovatiivisten palveluidemme ja ratkaisujemme avulla löydät uusia tapoja turvata yrityksesi arvokkaat ja luottamukselliset tiedot, sekä varmistaa etteivät ne joudu vääriin käsiin.

PIN-KOODILLA SUOJATTU TULOSTUS

PIN code printing

Rajoita pääsyä luottamuksellisiin, tulostettuihin tietoihin käyttämällä WorkForce Pro -tulostimien PIN-kooditoimintoa. Tunnet olosi turvallisemmaksi tietäessäsi, että ne tukevat myös uusimpia suojaus- ja salausprotokollia, joita ovat IPSEC ja IEEE802.1x.

SALASANASUOJAUS

Password-protected

Suojaa arkaluontoiset tietosi yritysskannereidemme useilla suojaustoiminnoilla. Skannaa asiakirjat turvalliseen, salasanasuojattuun PDF-tiedostoon ja rajaa pääsy skannerille ohjauspaneelin salasanalla.

HUIPPUTASON SUOJAUS

Top-level security

Valvo pääsyä erittäin luottamuksellisiin tietoihin Discproducer-laitteiden kehittyneen tekniikan avulla. Estä luvattomia henkilöitä avaamasta ovea käytön aikana ja estä CD- ja DVD-levyjen luvaton poistaminen PIN-koodilla suojatun lukon avulla 11.

LUE LISÄÄ

11 Sekä Epson PP-100N että Epson PP-100N Security on varustettu ovilukolla. PP-100NS on myös varustettu PIN-suojatulla ovilukolla.

TUOTTEET

Missä tahansa yrityksessä on merkittävä määrä tulostettua materiaalia, joka sisältää luottamuksellisia tietoja henkilötiedoista arkaluontoisiin liiketoimintasuunnitelmiin ja -ehdotuksiin. Suojaa tärkeät yritystietosi luvattomalta pääsyltä Discproducer-laitteiden, tulostimien ja skannerien kehittyneen tekniikan avulla.

DISCPRODUCER-LAITTEET

Turvaudu uusimpaan turvallisuustietoiseen tekniikkaan arkistoidessasi, säilöessäsi ja jakaessasi yrityksesi luottamuksellista tietoa:

 • Arkistoi nopeasti suuria määriä tietoja ja suojaa ne menetykseltä ja vahingoittumiselta.
 • Valmista levyjä, joita ei voi muuttaa tai peukaloida polttamisen jälkeen ja jotka ovat 100-prosenttisesti virussuojattuja.
 • Lisää luottamuksellisten tietojen suojausta PIN-koodilla varustetulla ovilukolla, joka estää oven avaamisen ja tulostusmateriaalin poistamisen ilman lupaa11.
LUE LISÄÄ
Discproducers

TULOSTIMET

Käyttämällä WorkForce Pro:n turvallisuusominaisuuksia voit varmistaa, että luottamuksellisia tietoja ei jää tulostimelle kaikkien nähtäville:

 • Tulosta luottamuksellisesti käyttämällä turvallista PIN-kooditoimintoa.
 • Uusimmat suojaus- ja salausprotokollat, kuten IPSEC ja IEEE802.1x antavat mielenrauhaa.
LUE LISÄÄ
Printers

SKANNERIT

Skannaa ja jaa tärkeitä luottamuksellisia asiakirjoja turvallisesti ja suojaa tietosi yritysskannereidemme monenkertaisilla turvallisuusvaihtoehdoilla:

 • Skannaa arkaluontoiset asiakirjat turvalliseen, salasanalla suojattuun PDF-tiedostoon.
 • Rajoita skannerin käyttöä suojaamalla ohjauspaneeli salasanalla.
 • Ennalta määritetty kohdeluettelo rajaa paikat, joihin skannaustulos päätyy.
 • Maksimoi verkkoskannerikalustosi hallinta keskittämällä.
LUE LISÄÄ
Scanners

OTA YHTEYTTÄ

Jos haluat lisätietoja Epsonin ratkaisuista vähittäiskaupan alalle, kirjoita tietosi alla oleviin kenttiin, niin Epsonin edustaja ottaa sinuun yhteyttä.

Täytä tämä kenttä
Täytä tämä kenttä
Täytä tämä kenttä
Täytä tämä kenttä
Täytä tämä kenttä
(valitse kaikki, jotka koskevat sinua)
Täytä tämä kenttä
Haluan vastaanottaa uutisia ja tuotepäivityksiä Epsonilta.
Automaattinen tarkastus

Tällä kysymyksellä voimme erottaa vastaukset haittaohjelmia tuottavista järjestelmistä.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

OLETKO KIINNOSTUNUT? PYYDÄ LISÄTIETOJA TAI TARJOUSTA

OTTAMALLA MEIHIN YHTEYTTÄ