Epsonin tuotteet ovat helppokäyttöisiä ja luotettavia, ja niillä on vähäiset kunnossapitotarpeet. Työntekijät voivat työskennellä missä tahansa käyttämällä Epson Connectia. Autamme tekemään työpäivästäsi sujuvan ja tehokkaan.

OLE TUOTTAVA,PYSY KILPAILUKYKYISENÄ

Pysy kilpailukykyisenä viimeisimmän tekniikan avulla. Se auttaa sinua tuottavampaan työskentelyyn, tehokkaampaan yhteistyöhön ja muodostamaan yhteyksiä helpommin.

Tutkimuksen mukaan keskimäärin yksi työviikko vuodessa työntekijää kohti menee hukkaan IT-järjestelmien ja -laitteiden toimintakatkosten vuoksi2.

Anna Epsonin tekniikan tehdä työelämästä helpompaa. Me tarjoamme tuotteita, jotka ovat helppoja käyttää, vaativat vähemmän ylläpitoa ja auttavat sinua saavuttamaan tuloksia siinä, millä on merkitystä.

HELPPOKÄYTTÖINEN LAITTEISTO

Hassle-free equipment

Luotettava tekniikka vähentää käyttökatkoja, joten laitteet ovat käyttövalmiina silloin, kun niitä tarvitaan.

 • Hankkiudu eroon musteenvaidon sotkusta ja hässäkästä. Riittoisat mustepatruunamme ovat uskomattoman helppoja vaihtaa. Paina ja napsauta uusi patruuna paikalleen.
 • Polta ja tulosta CD-, DVD- ja BD-levyjä nopeasti ja helposti Epsin Discproducerilla. Sisäinen robottikäsi suojaa mekaanisilta esteiltä.
 • Vähennä aikaa, jonka henkilöstö käyttää tulostustarvikkeiden tilaamiseen WorkForce Pro RIPS -tulostimien avulla.
 • Varmista, että kaikki projektorit ovat käytettävissä käyttämällä ilmaista EasyMP-ohjelmistoa.

HOIDA LIIKEASIOITA KAIKKIALLA

Kun henkilöstö on liikkuvaa, on tekniikan oltava yhtä joustavaa. Vapauta henkilöstö työskentelemään tehokkaammin – missä tahansa.

Do business anywhere
 • Tulosta asiakirjoja älypuhelimella, tablet-tietokoneella tai kannettavalla tietokoneella kotoa, toimistosta tai mistä tahansa muualta käyttämällä Epson Connectia3.
 • Tulosta suoraan yrityksen sähköpostiosoitteesta Email Print for Enterprisen avulla.
 • Jaa skannatut tiedostot nopeasti ja tehokkaasti Scan-to-Cloud-toiminolla, joka lataa skannatut tiedostot automaattisesti pilvipalveluihin3.
 • Heijasta langattomasti älypuhelimesta tai tablet-tietokoneesta iProjection-sovelluksen avulla4.
 • Suunnittele, luo ja tulosta tarroja suoraan älypuhelimesta tai tablet-tietokoneesta käyttämällä Epson iLabel -sovellusta ja LabelWorks-valikoimaa5.

TEE VAIKUTUS

Kun laadit myyntiasiakirjan tai -esityksen, tarvitset tekniikkaa, joka tuottaa upeita tuloksia joka kerta:

Up to 3x Brighter Colours with Epson Projectors
 • Tulosta vaikuttavia asiakirjoja WorkForce Pro -sarjalla ja DURABrite Ultra Ink -musteella, joka tuottaa kestävät, vaikuttavat värit.
 • Pidä yleisön mielenkiinto yllä tarkoilla, eloisilla esityksillä. Projektoreissamme on poikkeuksellisen suuri värivaloteho, joten niiden tuottamat väri ovat jopa kolme kertaa kirkkaammat kuin yksisiruisissa DLP-projektoreissa6.

STIMULOI IDEOITA

Stimulate ideas

Paranna kokoustesi ja ideointipalaveriesi laatua interaktiivisen kokoushuonejärjestelmämme EB-1400Wi-sarjan avulla:

 • Järjestelmä yhdistää erittäin lyhyen heijastusetäisyyden projektorien, interaktiivisten taulujen ja paperifläppitaulujen edut.
 • Interaktiivisten kynien avulla kollegojen on helppoa tehdä merkintöjä esitykseen ja työskennellä yhdessä.
 • Tulokset on helppoa tallentaa jälkeenpäin USB-laitteeseen tai verkkoon tai jakaa ne sähköpostitse.

YKSINKERTAISTA TYÖNKULKUA

Tee työpäivästäsi sujuvampi ja tehokkaampi.

 • Lisää tuottavuutta Document Capture Pro -ohjelmistolla, jonka avulla voit skannata asiakirjoja ja jakaa niitä nopeasti.
 • Arkistoi ja järjestele paperit, omaisuus ja laitteisto kannettavan LabelWorks-tulostimen avulla. Voit jopa tulostaa tarroja suoraan tietokoneesta, tablet-tietokoneesta tai älypuhelimesta ilmaisella Epson iLabel -sovelluksella.
Simplify workflow

RATKAISUT

Liiketoiminnassa kukaan ei halua odottaa. Kolme neljäsosaa yrityksistä toivoo laitteita, jotka vähentävät ylläpitoon käytettävää aikaa, kun taas 70% haluaa vähentää käyttökatkoksia2.

Nopeuta työelämää itsellesi, henkilöstöllesi ja asiakkaillesi palveluilla ja ratkaisuilla, jotka auttavat yhdistämään, jakamaan dokumentteja ja hallitsemaan tekniikkaa tehokkaammin.

PIDÄ PROJEKTORIT KÄYNNISSÄ

Keep projectors running

EasyMP-ohjelmistolla voit varmistaa, että projektorit ovat aina käytössä, kun niitä tarvitaan. Hallinnassasi voi olla jopa 1 092 projektoria, ja voit saada sähköpostihälytykset lämpötilasta sekä ilmasuodatinten ja lamppujen tilasta.

LUE LISÄÄ

HOIDA LIIKEASIOITA KAIKKIALLA

Do business anywhere

Yksinkertaista työelämääsi. Tulosta asiakirjoja älypuhelimella, tablet-tietokoneella tai kannettavalla tietokoneella kotoa, toimistosta tai mistä tahansa muualta käyttämällä Epson Connectia3.

LUE LISÄÄ

HEIJASTA TABLET-TIETOKONEELTASI

Project from your tablet

Tee kokouksista sujuvampia ja vähennä esityksen stressiä heijastamalla sisältöä langattomasti älypuhelimelta tai tablet-tietokoneelta iProjektion-sovelluksella4.

LUE LISÄÄ

SKANNAA JA JAA

Scan and share

Yritykset ympäri Eurooppaa ovat heräämässä ymmärtämään dokumenttihallinnon prosessien parantamisen tärkeyden. Jaa skannatut tiedostot nopeasti ja tehokkaasti Scan-to-Cloud-toiminolla, joka lataa skannatut tiedostot automaattisesti pilvipalveluihin3.

LUE LISÄÄ

SUJUVOITA SKANNAUSTA

Streamline scanning

Lisää tuottavuutta skannaamalla, digitoimalla ja jakamalla tiedostoja nopeasti ja helposti Document Capture Pro -ohjelmistoa käyttämällä. Intuitiivinen käytettävä – täydellinen tapa integroida dokumentit työnkulkuusi.

LUE LISÄÄ

LUO TARRAT NOPEASTI

Create labels fast

Suunnittele, luo ja tulosta tarroja suoraan älypuhelimesta tai tablet-tietokoneesta käyttämällä Epson iLabel -sovellusta ja LabelWorks-valikoimaa5.

VER EN iTUNES STORE VER EN GOOGLE PLAY STORE

2 Coleman Parkesin Epson Europelle tekemä tutkimus 1 250 EU5-yrityksessä, joiden työntekijöiden määrä on luokissa 50-500 ja 500+. Vastaajat olivat IT-asioiden päätöksentekijöitä. 250 rahoituksen, vähittäiskaupan ja yrityskaupan alan yritystä kustakin maasta (Yhdistynyt kuningaskunta, Ranska, Italia, Saksa, Espanja) otti osaa. Tutkimus suoritettiin helmikuussa 2014.

3 Epson iPrint edellyttää langatonta yhteyttä. Epson Email Print, Epson Remote Print Driver ja Epson Scan-to-Cloud edellyttävät Internet-yhteyttä. Lisätietoja sekä luettelo tuetuista kielistä ja laitteista on osoitteessa www.epson.fi/connect

4 iProjection-sovellus on saatavissa Android- ja iOS-laitteisiin.

5 Yhteensopiva LabelWorks LW-600P:n ja LW-1000P:n kanssa. Lataa Epson iLabel -sovellus Apple App Storesta tai Google Play Storesta.

TEKNIIKKA

Epsonin terävintä kärkeä edustava tekniikka auttaa kulissien takaa käsin tekemään liiketoiminnastasi tuottavampaa ja tehokkaampaa, tekemään huippulaatua, joka tuo kilpailuetua.

NOPEAA, LUOTETTAVAA TULOSTUSTA

Fast, reliable printing

WorkForce Pro tulostimissa käytettävä mustesuihkutekniikka takaa huippunopean ja erittäin luotettavan tulostuksen. Tulostimet ovat nopeampia kuin kilpailevat värilasertulostimet muutaman sivun tulostustöissä7. Näissä tulostimissa on vain vähän liikkuvia osia, joten ne ovat riittävän kestäviä kiireisimpäänkin toimistoympäristöön.

LUE LISÄÄ

ERITTÄIN SUURTEN MÄÄRIEN TULOSTUS

Super-high-yield printing

Nosta tuottavuuttasi uusilla WorkForce Pro -tulostimilla, jotka käyttävät Epsonin Replaceable Ink Pack System (RIPS) -järjestelmää erittäin suurten tulostusmäärien tulostamiseen. Nämä tulostimet tarvitsevat erittäin vähän käyttäjien toimia ja ne niiden tulostuskustannukset ovat ennakoitavissa.

LUE LISÄÄ

KIINTEÄ TULOSTUSPÄÄ

Permanent printhead

PrecisionCore-tulostuspää tuo dramaattisia parannuksia nopeuteen, laatuun, luotettavuuteen ja tehokkuuteen.

LUE LISÄÄ

KOLME KERTAA KIRKKAAMPI

Three times brighter

Vangitse yleisön huomio Epsonin heijastustekniikalla myyntineuvotteluissa, yritysesittelyissä ja koulutustilaisuuksissa. Yhdeksän vastaajaa kymmenestä sanoo, että Epsonin projektorit tuottavat kirkkaimmat, eloisimmat värit8. Hyvän värivalotehon ansiosta projektorimme tuottavat jopa kolme kertaa kirkkaammat värit kuin yksisiruiset DLP-projektorit.6.

LUE LISÄÄ

6 Verrattuna johtaviin yritys- ja opetuskäyttöön tarkoitettuihin 1-paneelisiin DLP-projektoreihin NPD:n antamien tietojen mukaan ajanjaksolla heinäkuusta 2011 kesäkuuhun 2012. Värien kirkkaus (värivaloteho) mitattu IDMS 15.4 -standardin mukaisesti. Värien kirkkaus vaihtelee käyttöolosuhteiden mukaan. Lisätietoja osoitteessa www.epson.fi/CLO

7 Vertailu on tehty kymmenessä EMEA-maassa vuoden 2011 ensimmäisellä neljänneksellä 10 eniten myydyn A4-värilasertulostimen ja monitoimilaitteen kanssa IDC-tutkimuslaitoksen keräämien tietojen perusteella. Tulostusnopeuden vertailu perustuu ISO/IEC 24734 -testausstandardin mukaiseen FSOT-keskiarvoon [värillinen/mustavalkoinen] [yksi-/kaksipuolinen]. Lisätietoja ja tutkimusten taustoja löydät osoitteesta www.epson.eu/testing.

8 Sokkotestissä viiden johtavan kilpailijan yksisiruisten DLP-mallien kanssa. Tutkimuksen teki RS Consulting maaliskuussa 2013, perusotos n200.

TUOTTEET

Anna tekniikan mullistaa tapasi hoitaa liikeasioita. Se tarjoaa parempia tapoja olla yhteydessä, tehdä yhteistyötä ja pysyä kilpailukykyisenä. Kaikki tuotteemme tulostimista projektoreihin ja Discproducer-laitteisiin, Epsonin tuotteet on suunniteltu tuottamaan jatkuvasti erinomaisia tuloksia yrityksellesi.

PROJEKTORIT

Hyödynnä projektorit, joissa uusin saatavilla oleva tekniikka yhdistyy ainutlaatuiseen luotettavuuteen:

 • Rohkaise tiimejä jakamaan ideoita ja työskentelemään tehokkaasti EB-1400wi-sarjan älykkäällä esitysjärjestelmällä.
 • Yksinkertaista esityksiä heijastamalla suoraan USB-muistitikulta.
 • Tee suuri vaikutus johtokunnan huoneessa vähän huoltoa vaativalla asennusprojektorilla, joka takaa jatkuvan suorituskyvyn.
LUE LISÄÄ
Projectors

MUSTESUIHKUTULOSTIN YRITYSKÄYTTÖÖN

Valitse tulostin, joka pysyy kiireisen toimistoympäristön vauhdissa.

 • Leikkaa odotusaikaa edullisella WorkForce Pro -tulostinkalustolla, joka on helpommin henkilökunnan saatavilla.
 • Saat erinomaisia tuloksia – nopeasti – WorkForce Pro -tulostimien luotettavalla mustesuihkutekniikalla.
 • Käytä vankkoja, korkean suorituskyvyn mustesuihkutulostimia, joissa on vähemmän liikkuvia osia kuin lasertulostimissa.
LUE LISÄÄ
Business Inkjet

SKANNERIT

Nopeuta työnkulkua ja jaa tärkeät tiedot työkavereiden kesken Epsonin erittäin nopeilla skannereilla:

 • Taltioi, muunna ja jaa skannatut tiedot arkistointijärjestelmääsi ilmaisella Document Capture Pro -ohjelmistolla.
 • Jaa skannatut tiedostot nopeasti ja tehokkaasti Scan-to-Cloud-toiminolla, joka lataa skannatut tiedostot automaattisesti pilvipalveluihin3.
 • Skannaa särkyvät tai tilaa tarvitsevat kohteet, kuten passit tai kirjat Epsonin A3 -tasoskannerilla.
LUE LISÄÄ
Scanners

TARRATULOSTIMET

Arkistoi, nimeä ja pidä paperityö järjestyksessä tehokkaasti markkinoiden pienimmällä, kevyimmällä 24 mm:n Epson LW-600 -pöytätarraskannerilla:

 • Tulostimen suuren tarkkuuden ja jopa 15 mm/s:n nopeuden avulla voit tulostaa laadukkaita tarroja silloin, kun tarvitset niitä.
 • Luo ja tulosta tarroja pöytätietokoneesta sekä iOS™- ja Android™-laitteista.
 • Lataa ilmainen Epson iLabel -sovellus älypuhelin- ja tablet-tietokonetulostukseen5.
LUE LISÄÄ
Label Printers

DISCPRODUCER-LAITTEET

Kun haluat jakaa ja varastoida dataa helposti ja tarkasti – nopea, luotettava Epson PP-100II Discproducer on ihanteellinen valinta.

 • Tallenna ja tulosta jopa sata CD-, DVD- ja BD-levyä yhdellä painikkeen painalluksella.
 • Sisäinen robottikäsi varmistaa tarkkuuden ja suojaa mekaanisilta esteiltä.
 • Sitä on helppo käyttää sen etupaneelin intuitiivisten käyttöohjainten ansiosta, ja se voi ottaa vastaan viisi tulostustyötä samanaikaisesti.
LUE LISÄÄ
Discproducers

3 Epson iPrint edellyttää langatonta yhteyttä. Epson Email Print, Epson Remote Print Driver ja Epson Scan-to-Cloud edellyttävät Internet-yhteyttä. Lisätietoja sekä luettelo tuetuista kielistä ja laitteista on osoitteessa www.epson.fi/connect

5 Yhteensopiva LabelWorks LW-600P:n ja LW-1000P:n kanssa. Lataa Epson iLabel -sovellus Apple App Storesta tai Google Play Storesta.

OTA YHTEYTTÄ

Jos haluat lisätietoja Epsonin ratkaisuista vähittäiskaupan alalle, kirjoita tietosi alla oleviin kenttiin, niin Epsonin edustaja ottaa sinuun yhteyttä.

Täytä tämä kenttä
Täytä tämä kenttä
Täytä tämä kenttä
Täytä tämä kenttä
Täytä tämä kenttä
(valitse kaikki, jotka koskevat sinua)
Täytä tämä kenttä
Haluan vastaanottaa uutisia ja tuotepäivityksiä Epsonilta.
Automaattinen tarkastus

Tällä kysymyksellä voimme erottaa vastaukset haittaohjelmia tuottavista järjestelmistä.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

2 Coleman Parkesin Epson Europelle tekemä tutkimus 1 250 EU5-yrityksessä, joiden työntekijöiden määrä on luokissa 50-500 ja 500+. Vastaajat olivat IT-asioiden päätöksentekijöitä. 250 rahoituksen, vähittäiskaupan ja yrityskaupan alan yritystä kustakin maasta (Yhdistynyt kuningaskunta, Ranska, Italia, Saksa, Espanja) otti osaa. Tutkimus suoritettiin helmikuussa 2014.

OLETKO KIINNOSTUNUT? PYYDÄ LISÄTIETOJA TAI TARJOUSTA

OTTAMALLA MEIHIN YHTEYTTÄ