Esimerkkejä Epsonin tuotteistaja palveluista, jotka auttavat yrityksiä leikkaamaan kustannuksia: Epson Print Performance, vaihtomustepakkausjärjestelmä, Easy MP ‑ohjelmisto ja Document Capture Pro ‑skannausohjelmisto.

SÄÄSTÄ RAHAA YRITYSTEKNIIKASSA

Leikkaa kustannuksia tinkimättä laadusta innovatiivisella tekniikallamme, joka yhdistää kilpailukykyiset hinnat rahaa säästäviin ominaisuuksiin.

Budjetteja saatetaan kiristää, mutta yritys ei voi vaarantaa kilpailukykyään ja tehokkuuttaan asettamalla lyhyen tähtäimen ratkaisut pitkän tähtäimen strategisen kehityksen yläpuolelle.

Epsonin avulla saat molempien parhaat puolet: tekniikkaa, joka on äärimmäisen kustannustehokasta, ja joka auttaa yritystäsi eteenpäin. Saat enemmän vähemmällä, kun käytät yrityksille suunniteltuja tuotteita.

KÄYTÄ BUDJETTISI VIISAASTI

Ota yrityksen tulostuskustannukset hallintaan Epson Print Performancen avulla. Kaikenkattavaa tulostuspalveluamme käyttäessäsi

 • Maksat vain siitä, mitä tulostat.
 • Saat yhden kuukausittaisen raportin ja yhden kuukausittaisen laskun.
 • Voit hyödyntää täyttä tarvikkeiden hallintaa.
EPSON Print Performance

PIENET KOKONAISKUSTANNUKSET

Low total cost of ownership

Pidä laitteidesi kustannukset alhaisina koko niiden elinkaaren ajan – ostohinnasta tarvikkeisiin ja ylläpitoon:

 • Tutustu projektoreihin, joilla on edulliset ostohinnat, helppo ja joustava asennus ja alhaiset ylläpitokustannukset.
 • WorkForce Pro -tulostinten avulla kulutat jopa 50 % vähemmän sivua kohti kuin kilpailevilla värilasertulostimilla1.
 • Tulosta jopa 75 000 sivua vaihtamatta mustetta uusilla WorkForce Pro RIPS (Replaceable Ink Pack System) -tulostimilla.

PIDÄ KUSTANNUKSIA SILMÄLLÄ

Hallitse tekniikkakustannuksiasi käyttämällä ilmaista ohjelmistoamme ja kirjanpitotyökalujamme:

 • Ohjaa ja valvo jokaista verkostosi projektoria ilmaisen EasyMP-ohjelmistomme avulla. Ohjelmisto antaa hälytyksen, kun lamput on vaihdettava, ja mahdollistaa yksikköjen etäsammutuksen, mikä säästää aikaa, energiaa ja rahaa.
 • Seuraa SureColor SC-T-sarjan käyttökustannuksia suurkokotulostinten kirjanpitotyökalun avulla. Se kertoo sinulle yhdellä napin painalluksella kuinka paljon eri tulostustyöt maksavat.
EasyMP

SÄÄSTÄ ULKOISTAMISESSA

Save on outsourcing

Säästä aikaa ja rahaa tulostamalla ja arkistoimalla materiaalit itse:

 • Luo vaikuttavia julisteita ja kylttejä SureColor SC-T-sarjan avulla.
 • Tuota korkealaatuisia raportteja WorkForce Pro -tulostimilla.
 • Arkistoi tärkeät tiedot PP-100II Discproducerin avulla. Siinä on tehokas kuuden värin mustejärjestelmä, ja se tuottaa yli 1 000 täyteen tulostettua levyä yhdellä mustesarjalla.

RATKAISUT

Se, että saa parasta mahdollista vastinetta rahalle on liiketoiminnan liikkeelläpitävä tekijä. Tutustu käteviin palveluihin ja ratkaisuihin, jotka auttavat käyttämään budjetin viisaasti ja helpottamaan yrityksesi työntekijöiden työtä.

LEIKKAA PROJEKTORIKUSTANNUKSIA

Cut projector costs

Säästä aikaa ja resursseja EasyMP-ohjelmistollamme, jonka avulla järjestelmänvalvojat voivat kytkeä etäyhteyden avulla kaikkia verkoston projektoreja päälle ja pois päältä ja vähentää näin energiankulutusta. Voit myös säästää laitteistokustannuksia heijastamalla esityksesi suoraan USB:ltä – tietokonetta ei tarvita.

LUE LISÄÄ

SÄÄSTÄ TULOSTUKSESSA

Save on print

Hallitse yrityksesi tulostuskuluja valitsemalla kustannuksia säästävä Managed Print Services -paketti, joka yhdistää tulostuksen, tarvikkeet ja takuun.

LUE LISÄÄ

SUJUVOITA SKANNAUSTA

Streamline scanning

Sujuvoita skannausta maksuttomalla Document Capture Pro ohjelmistollamme. Käytä yhtä keskitettyä verkkoskanneria, leikkaa laitteistokustannuksia ja lisää järjestelmänvalvojien tuottavuutta.

LUE LISÄÄ

SEURAA KUSTANNUKSIA

Track costs

Seuraa SC-T-sarjan tulostinten tulostuskustannuksia suurkokotulostinten kirjanpitotyökalun avulla. Ohjelmisto muodostaa yhteyden verkkoon, kerää tiedot kaikista SC-T-sarjan tulostimista ja näyttää eri osastojen tulostustöiden kustannukset.

Lataa

TEKNIIKKA

Pysy kilpailukykyisenä samalla kun pidät kustannuksia silmällä. Hanki viimeisintä tekniikkaa alhaisilla kokonaiskäyttökustannuksilla edullisen ostohinnan, alhaisten ylläpitokustannusten ja taloudellisten tarvikkeiden ansiosta.

ERITTÄIN SUURTEN MÄÄRIEN TULOSTUS

Super-high-yield printing

Saat edullisia tulostuksia uudella WorkForce Pro -tulostimilla, jotka käyttävät Epsonin Replaceable Ink Pack System (RIPS) -järjestelmää erittäin suurten tulostusmäärien tulostamiseen.

LUE LISÄÄ

KIINTEÄ TULOSTUSPÄÄ

Permanent printhead

Saat dramaattisia parannuksia nopeuteen, laatuun, luotettavuuteen ja tehokkuuteen PrecisionCore™-tulostuspään avulla.

LUE LISÄÄ

TEHOKKAAT PROJEKTORIT

Efficient projectors

Ultralyhyiden etäisyyksien projektoriemme uudet pitkäikäiset lamput pienentävät sähkölaskuja. Voit myös keskittyä esitykseesi tai myyntipuheeseesi huolehtimatta lamppujen vaihdosta.

LUE LISÄÄ

SÄÄSTÄ PAPERISSA

Save on paper

Vähennä paperikustannuksia WorkForce Pro -tulostinten avulla. Niissä on sisäisinä toimintoina kaksipuolinen tulostus, skannaus, kopiointi ja faksaus, joten on helppoa käyttää paperia taloudellisesti.

LUE LISÄÄ

TUOTTEET

Se, että saa rahalleen vastinetta on aina liiketoiminnassa etusijalla. Pidä yllä yrityksesi imagoa korkealaatuisilla tulosteilla ja esityksillä samalla, kun pidät juoksevat kustannukset alhaisina.

MUSTESUIHKUTULOSTIN YRITYSKÄYTTÖÖN

Tulosta vaikuttavan korkealaatuisia asiakirjoja WorkForce Pro -tulostimilla, samalla kun hyödynnät käteviä tapoja hallita tulostuskustannuksia.

 • Tulostustyöt on helppo ja nopea kirjata oikealle tilille, koska tulostimet ovat yhteensopivia monien suosittujen tulostuksenhallintaohjelmistojen kanssa.
 • Sivukohtaiset kustannukset ovat jopa 50 prosenttia alhaisemmat kuin kilpailevissa värilaserlaitteissa.1
 • Kaksipuolinen tulostus alentaa paperikustannuksia.
LUE LISÄÄ
Business Inkjet

PROJEKTORIT

Pidä voimakkaita, mukaansatempaavia esityksiä projektoreilla, jotka pitävät käyttökustannukset minimissä:

 • Helppoa asennusta, yksinkertaista käyttöä ja verkkohallintaa varten suunnitellut Epsonin projektorit pitävät huoltokustannukset pieninä.
 • Tee suuri vaikutus johtokunnan huoneessa budjettiystävällisellä EB-G6000 -sarjan asennusprojektorilla.
 • Säästötila pienentää virrankulutusta, ja pitkäikäiset ilmasuodattimet ja lamput pienentävät tarvikkeiden kustannuksia.
 • Muuta kokouksesi täysin EB-1400Wi-sarjan avulla. Se yhdistää erittäin lyhyen heijastusetäisyyden, interaktiivisten taulujen ja paperifläppitaulujen edut yhteen, kustannustehokkaaseen laitteeseen.
LUE LISÄÄ
Projectors

SUUREN KOON TULOSTAMINEN

Säästä ulkoistamiskuluissa ja leikkaa odotosaikoja SureColor SC-T-sarjan suurkokotulostinten avulla:

 • Tulosta ammattilaislaatuiset yrityksen sisäiset kyltit, julisteet ja pohjapiirrokset itse edulliseen hintaan.
 • Leikkaa käyttökatkoja ja lisäkuluja erittäin luotettavalla laitteistolla ja integroidulla Micro Piezo -tulostuspäällä.
 • Minimoi mustekustannukset valitsemalla mustepatruunan koko tarpeidesi mukaan – 110ml, 350ml tai 700ml.
LUE LISÄÄ
Large Format Printing

DISCPRODUCER-LAITTEET

Arkistoi tärkeät yritystietosi nopeasti ja taloudellisesti Epson Discproducer -laitteiden avulla:

 • Optinen media tarjoaa kustannustehokasta ja suojattua tietojen jakelua aina 50 gigatavuun saakka – pienimmillä pitkän ajan kustannuksilla gigatavua kohti.
 • Erilliset, riittoisat mustepatruunat auttavat pitämään kustannukset kurissa.
 • Vaihda PP-100II:n huoltokasetti ja levyasema itse ja pidennä sen käyttöikää ja pienennä huoltokustannuksia.
 • Blu-ray disc™ -tekniikalla on pienempi energiankulutus kuin millään muulla tietosäilötekniikalla, mikä vähentää kustannuksia entisestään.
LUE LISÄÄ
Discproducers

SKANNERIT

Tehosta hallintaa ja säästä rahaa Epsonin tehokkaiden mutta edullisten skannerien avulla:

 • Leikkaa laitteistokustannuksia verkkoskannereilla, jotka eivät edellytä tietokonetta.
 • Lisää tuottavuutta ja vapauta henkilökunnan ja aikaa Document Capture Pro -ohjelmistolla.
LUE LISÄÄ
Scanners

OTA YHTEYTTÄ

Jos haluat lisätietoja Epsonin ratkaisuista vähittäiskaupan alalle, kirjoita tietosi alla oleviin kenttiin, niin Epsonin edustaja ottaa sinuun yhteyttä.

Täytä tämä kenttä
Täytä tämä kenttä
Täytä tämä kenttä
Täytä tämä kenttä
Täytä tämä kenttä
(valitse kaikki, jotka koskevat sinua)
Täytä tämä kenttä
Haluan vastaanottaa uutisia ja tuotepäivityksiä Epsonilta.
Automaattinen tarkastus

Tällä kysymyksellä voimme erottaa vastaukset haittaohjelmia tuottavista järjestelmistä.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

1 Vertailu on tehty kymmenen Ranskassa, Saksassa, Italiassa, Espanjassa ja Isossa-Britanniassa vuoden 2010 neljännellä neljänneksellä eniten myydyn A4-värilasertulostimen ja monitoimilaitteen kanssa IDC-tutkimuslaitoksen keräämien tietojen mukaan. Sivukohtaiset kustannukset on laskettu joulukuun 2010 Ranskan, Saksan, Italian, Espanjan ja Ison-Britannian virallisten hinnastojen ja julkaistujen riittoisuustietojen perusteella. Lisätietoja on osoitteessa www.epson.fi/workforcepro

OLETKO KIINNOSTUNUT? PYYDÄ LISÄTIETOJA TAI TARJOUSTA

OTTAMALLA MEIHIN YHTEYTTÄ