SÄÄSTÄ EPSONIN AVULLA

image

XL-MUSTEILLA TULOSTAT
JA SÄÄSTÄT ENEMMÄN

Epsonin uusimmat Claria- ja DURABrite Ultra Ink -musteet ovat saatavina vakio- ja XL-kokoisina mustepatruunoina.

Tarjoamalla XL-mustepatruunavaihtoehdon voimme auttaa pienentämään tulostuksen sivukohtaisia kustannuksia. XL-mustepatruunan käyttö pienentää tulostuksen kokonaiskustannuksia keskimäärin 25 %3.

  • Vakiokokoiset patruunat ovat sopivampia silloin, kun haluat pitää vaihtokustannukset pieninä tai tulostat harvoin.
  • XL-musteet ovat ihanteellisia, jos tulostat suuria määriä ja haluat tehdä suuremman alkuinvestoinnin sivukohtaisten kustannusten pienentämiseksi.
image

SÄÄSTÄ JOPA 30 % MUSTETTA2 KÄYTTÄMÄLLÄ ERILLISIÄ MUSTEPATRUUNOITA

Epson käyttää kaikissa mustesuihkutulostimissaan erillisiä mustepatruunoita. Erillisten mustepatruunoiden ansiosta sinun tarvitsee vaihtaa vain loppuun kulunut väri, joten säästät mustetta. Yhdistettyjä väripatruunoita käytettäessä saatat joutua heittämään pois koko patruunan, kun vain yksi väri loppuu. Se tarkoittaa, että heität pois myös jäljellä olevat eriväriset musteet.

Täältä saat tietoja siitä, miten voit säästää käyttämällä Epsonin erillisiä mustepatruunoita.

LISÄTIETOJA

Epson Quality

EPSONIN LAATU

Epson-musteet on suunniteltu toimimaan ongelmitta Epson-tulostimien kanssa, jotta saadaan aikaan terävää, hankauksen kestävää tekstiä ja eloisia kuvia, jotka kestävät sukupolvia.

Lue, mikä erottaa musteemme kilpailijoista.

LUE LISÄÄ

Epson Ink Range

EPSONIN MUSTEET

Epson tarjoaa valikoiman musteita erilaisiin tulostustarpeisiin niin koti-, yritys- kuin ammattikäyttäjille.

Lue, miksi Epsonin musteilla saa kaikissa tulostustöissä parhaat tulokset.

LUE LISÄÄ

2Verrattuna kilpailijoiden vastaaviin kolmivärisiä patruunoita käyttäviin tulostinmalleihin ≤100 €/£. Testauksen on suorittanut BLI toukokuussa 2014. Painotus on ollut asiakirjojen (87 %) ja valokuvien (13%) tulostuksessa perustuen TNS:n suorittamaan Printing Usage & Attitudes Study -tutkimukseen kesäkuussa 2013. Lisätietoja on osoitteessa www.epson.fi/erillisetmusteet

3Vertailu perustuu seuraavien vakio- ja XL-musteiden keskimääräisiin sivukohtaisiin kustannuksiin: Claria Home Ink (18/18XL), Claria Premium Ink (26/26XL), Claria Photographic Ink (24/24XL) ja DURABrite Ultra Ink (T129/T130, 16/16XL ja 27/27XL).

KOKEILE MUSTEEN, VÄRIAINEEN JA VÄRINAUHOJEN HAKUA

LUE LISÄÄ

EPSONIN MUSTEKOULUTUS

Lue, miten voit käyttää Epsonin musteita liiketoiminnassa

LUE LISÄÄ

TULOSTINVALIKOIMA

LUE LISÄÄ