Epson supports professionals including lawyers and accountants with its smart projectors, inkjet printers, business scanners, disc publishers and managed print services.

Edistyksellisiä RatkaisujaJulkaisemiseen ja Arkistointiin

Discproducer-sarja

Yhden levyn valmistaminen ja etiketöinti onnistuu käden käänteessä. Erävalmistusta varten voit valita tarkoituksiisi sopivan Discproducer-mallin. Voit valmistaa yhdellä kertaa jopa 100 levyä tallentimen mallista riippuen. Tallenninta voi käyttää erillisenä laitteena tai verkkolaitteena. Luottamuksellisten tietojen tallennusta varten on olemassa erityinen tietosuojausmalli. Vaihdettavat asemat ja huoltokasetit pidentävät laitteiden käyttöikää. Discproducer-tallentimien uuden tuotesarjan edistykselliset toiminnot, kuten takaisinluku ja yhdistetty tulostus, tuovat levytuotantoon uusia mahdollisuuksia.

Pieni mutta monitoiminen

Discproducer-tallennin kuuluu luokkansa pienimpiin. Pölysuojatun kotelon leveys on alle 40 cm. Se on markkinoiden ainoa ratkaisu, jota hallitaan pelkästään etupuolelta käsin. Jos tilasta on puutetta, kotelon tasainen yläpinta mahdollistaa kahden järjestelmän pinoamisen. Päällimmäiseksi voi vielä asettaa esimerkiksi levypakkauksen tai kannettavan tietokoneen.

Patentoitu AcuGrip-robottikäsi

Erityisesti Discproducer-sarjaa varten suunnitellun AcuGrip-mekanismin robottikäsi tarttuu vain yhteen tyhjään CD-, DVD- tai BD-levyyn kerrallaan, vaikka levyt olisivat tarttuneet kiinni toisiinsa. Tämä pidentää laitteen käyttöikää ja ehkäisee valvomattomien tuotantoprosessien keskeytymistä mekaanisten tukosten vuoksi.

Micro Piezo -tekniikka

Micro Piezo -tulostuspää on keskeinen osa jokaista Epsonin mustesuihkutulostinta. Micro Piezo -tekniikka tuottaa tasalaatuisia ja -kokoisia mustepisaroita ilman roiskeita ja sumua. Discproducertallentimen tuottamien tulosteiden laatu on luokkansa paras. Tekstit ovat teräviä, grafiikat vivahteikkaita ja tarkkuus jopa 1440 × 1440 dpi. Erilliset, riittoisat mustepatruunat auttavat pitämään kustannukset kurissa.

Alan paras palvelu

Kun hankit Epsonin tuotteen, saat samalla maailmanluokan palvelua, jota sopiikin odottaa markkinajohtajalta. CoverPlus-huoltopaketti sisältää monia edullisia vaihtoehtoja. Näihin kuuluu muun muassa paikan päällä tehtävä huolto, jolla voit laajentaa perustakuuta moneksi vuodeksi. Huoltopaketit ovat käytettävissä lähes kaikissa maailman maissa.

Alan paras palvelu