EPSON MULTIMEDIA KIRJASTO

Kirjastosta löydät laajan valikoiman resursseja ja tapahtumia, kuten artikkeleja, infografiikoita ja esitteitä, joissa on tietoja Epsonin tuotteista, ratkaisuista ja markkinatrendeistä.

Suodata resursseja

Tulevat tapahtumat

 • FESPA 2019

  FESPA 2019

  12 toukokuu 2019 - 18 toukokuu 2019
  Berlin, Germany

  FESPA 2019 on suurin kansainvälinen tapahtuma suurkuvatulostamisessa. Berliiniin kokoontuu jopa 700 näytteilleasettaja, jotka esittelevät digitaalisen –ja tekstiilitulostamisen mahdollisuuksia.

  Tuleva FESPA –näyttely täyttää Berliinin messuhallin, peräti yhdeksän hallia on varattu näyttelylle. FESPA Global Print Expo 2019 on samaan aikaan myös European Sign Expo –kanssa, jossa on myös digitaalisia näyttöratkaisuja.

  Lue lisää: FESPA 2019

  Katso video viime vuoden näyttelystä:

 • SIGN Istanbul 2019

  SIGN Istanbul 2019

  10 syyskuu 2019 - 23 syyskuu 2019
  Tüyap, Istanbul

  Sign Istanbul esittelee laajan valikoiman tuotteita, palveluita ja sovelluksia tulostusalalle. Esillä on  digitaalista tulostustekniikkaa, tekstiilitulostusta, mainossovelluksia, pienikokoisia ratkaisuja tulostukseen- ja dokumentointiin, siirtoaineita, painovärejä, LED-näyttöjä ja erilaisia materiaaleja tulostukseen. Lisäksi messuilla on viime vuonna kiinnostusta herättänyt 3D Printshow.

  Lue lisää: SIGN Istanbul

  Mitä voi nähdä Sign Istanbul -messuilla:

 • GITEX 2019

  GITEX 2019

  23 syyskuu 2019 - 11 lokakuu 2019
  Dubai World Trade Centre, Dubai, United Arab Emirates

  GITEX Technology Week on tunnetuin vuosittainen tieto- ja viestintätekniikka-alan tapahtuma Lähi-idässä, Afrikassa ja Etelä-Aasiassa. GITEX:stä löytyy teknologiateollisuuden kuumimmat globaalit trendit. Vuosittain huippubrändit ja paikalliset teknologiafirmat lanseeraavat GITEX:ssä huipputuotteet ja palvelut. GITEX on myös tärkeä tapahtuma teknologian harrastajille.

  Lue lisää: GITEX

  Mitä voit nähdä GITEX:ssä:

Ota yhteyttä

Jos haluat lisätietoja Epsonin ratkaisuista, täytä alla oleva lomake, niin sinuun otetaan pian yhteyttä.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.