Toimitamme julkishallinnolle räätälöityjä tuotteita ja palveluja matriisitulostimista, tarratulostimista, mustesuihkutulostimista ja skannereista tulostuksenhallintapalveluihin ja projektoreihin.

RATKAISUT JULKISELLE SEKTORILLE

Haastava ympäristö, joka edellyttää säännösten noudattamista. Autamme sinua täyttämään kaikki ehdot budjetin puitteissa mistään tinkimättä.

Luotettavaa ja ennen kaikkea kustannustehokasta tekniikkaa.

Kun hankintoja supistetaan, painopisteenä on tehokkuuden parantaminen toimivan ja kustannustehokkaan tekniikan avulla. Olemme suunnitelleet edullisen tuotesarjan, jonka ensiluokkainen luotettavuus säästää aikaa ja helpottaa elämääsi.

Kustannussäästöjä

Paperiton toimisto on kaukana menneisyydessä, joten on tärkeää saada tulostuskustannukset hallintaan budjettien kiristyessä. Yrityskäyttöön tarkoitetut mustesuihkutulostimemme leikkaavat kustannuksiasi jopa 50 prosentilla1 sivua kohti. Tällä on suuri vaikutus, kun otetaan huomioon koko laitekanta ja vuosittaiset tulostusmäärät.

 • Vähennä ympäristövaikutuksia

  Ympäristövaikutukset ovat tärkeä näkökohta. Siksi yrityskäyttöön tarkoitetut mustesuihkutulostimemme käyttävät jopa 80 prosenttia vähemmän energiaa2.

 • Hallitse asiakirjoja

  Kun sinun täytyy integroida paperiasiakirjoja työnkulkuun digitaalisesti, voit liittää skannerimme asiakirjanhallintajärjestelmääsi.

 • Tarvikekustannusten hallinta

  Lisää kustannusten näkyvyyttä ja yksinkertaista tarviketilauksia tulostuksenhallintapalvelujemme avulla.

 • Esitä varmuudella

  Lisää esitystesi tai puheidesi muistettavuutta käyttämällä kirkkaita kuvia ja rikkaita värejä.

 • Suojattu tulostus

  Turvallisuus on aina otettava huomioon. Tarjoamme kaikki ominaisuudet, joita tarpeittesi täyttäminen edellyttää.

 • Kaikkiin tulostustarpeisiin

  Tulostimissamme voi käyttää erilaisia moniosaisia lomakkeita, kirjekuoria ja jatkolomakkeita.

 • Käytä aikasi viisaasti

  Aika on arvokasta. Mustesuihkutulostimemme varmistavat, että sitä ei kulu liikaa tulostimen kunnossapitoon ja mustepatruunojen vaihtamiseen.

 • 1) Verrattu kymmeneen Ranskassa, Saksassa, Italiassa, Espanjassa ja Isossa-Britanniassa vuoden 2013 ensimmäisellä neljänneksellä eniten myytyyn A4-värilasertulostimeen ja monitoimilaitteeseen IDC-tutkimuslaitoksen keräämien tietojen mukaan. Sivukohtainen kustannus on laskettu Ranskassa, Saksassa, Italiassa, Espanjassa ja Isossa-Britanniassa kesäkuussa 2013 voimassa olleiden, valmistajien julkistamien väriainekasettien hinnastojen (jos saatavilla) ja tulostuskapasiteettien perusteella.


 • 2) Verrattu kymmeneen Ranskassa, Saksassa, Italiassa, Espanjassa ja Isossa-Britanniassa vuoden 2013 ensimmäisellä neljänneksellä eniten myytyyn A4-värilasertulostimeen ja monitoimilaitteeseen IDC-tutkimuslaitoksen keräämien tietojen mukaan. Virrankulutus on laskettu käyttämällä valmistajien kesäkuussa 2013 julkaisemia tietoja (tulostus/normaalitila).