Tuotevalikoimassamme on erilaisia digitaalisia tarrapainokoneita, pakettitulostimia, vedostustulostimia ja metallisten alusmateriaalien käsittelyyn soveltuvia mustesuihkutulostimia

PAKKAUS- JA TARRARATKAISUT

Tarjoa asiakkaillesi tarrojen vedostus-, mallinnus- ja tuotantotulostuspalveluita entistä nopeammin, edullisemmin ja laadukkaammin.

Huippuluokan tekniikkaa ja huippuluokan palvelua.

Odotat yhtenäisiä, väritarkkoja vedoksia ja laadukkaita, yksilöllisiä tarroja, jotka on tulostettu tarpeen mukaan. Digitaaliset mustesuihkutulostimemme ja painokoneemme takaavat parhaat mahdolliset tulokset, jotta menestyt kilpailuhenkisillä pakkaus- ja tarramarkkinoilla.

Koko paketti

Ratkaisumme auttavat sinua hyötymään pakkauksesta. Tekniikkamme avulla voit tuottaa väritarkkoja vedoksia jokaisen tulostusprosessin aikana, kun taas tehokkaat digitaaliset tarrapainokoneet mahdollistavat lyhyiden sarjojen ja muuttujatietoja sisältävien töiden edullisen tulostuksen erilaisille vakio- ja laatutarroille.

 • Tarroja tarpeen mukaan

  Tulosta töitä tarpeen mukaan – juuri niin paljon kuin haluat, nopeasti, tarkasti ja yhtenäisin värein.

 • Huipputarkat vedokset

  Vedosta tuotemerkkien omistajien vaatimat tarkat spottivärit ja hienot värisävyt luottavaisin mielin.

 • Laaja materiaalivalikoima

  Tarjoa asiakkaillesi runsaasti erilaisia vaihtoehtoja tulostamalla filmille, paperille ja metallitarroille.

 • Entistä tehokkaampi prosessi

  Mahdollisuus tulostaa lyhyitä sarjoja tarpeen mukaan vähentää jätteen ja varaston määrää sekä vapauttaa kassavirran muuhun käyttöön.

 • Avaa uusia markkinanäkymiä

  Tulosta erikoistarroja ja käytä kuvioituja alusmateriaaleja lupaavien uusien asiakkaiden hankkimiseen.

 • Laajan värintoiston mustesarja

  Seitsemän värin (mukana valkoinen) painokone toistaa spotti- ja erikoisvärit tarkasti sekä tuottaa erinomaisen painojäljen.