HALLITSE TULOSTUSTASI PRINT365-PALVELUN AVULLA

Hallinnoi kaikkia tulostustoimintojasi edulliseen kuukausihintaan.

KatsoKatso

WORKFORCE PRO WF‑C5790 DWF

Alkaen...

39 kuukaudessa(ei sis. ALV)

 • Sisältää laitteiston ja musteet
 • Paikan päällä tehtävä huolto 3 vuodeksi
 • Tulostuksenhallinta
 • 300 mustavalko- ja 200 väritulostetta kuukaudessa

WORKFORCE PRO WF‑C869R D3TWFC

Alkaen...

149 kuukaudessa(ei sis. ALV)

 • Sisältää laitteiston ja musteet
 • Paikan päällä tehtävä huolto 3 vuodeksi
 • Tulostuksenhallinta
 • 1700 mustavalko- ja 1300 väritulostetta kuukaudessa

Kiinteämaksuinen tulostuspalvelu, jota voit itse hallita

Jokainen Epson Print365 -paketti sisältää tarpeisiisi sopivan tulostimen (tai tulostimet) luotettavasta, yrityksille tarkoitetusta WorkForce Pro -mustesuihkutulostinmallistostamme.

Jos olet valinnut paketin, joka sisältää edistyksellisen WorkForce Pro RIPS -järjestelmän, voit tulostaa jopa 75 000 sivua vaihtamatta mustetta3.

Kaikki Epson Print365 -paketit sisältävät kaikenkattavan nopean toiminnan palvelun ja tuen. Voit siis rentoutua tietäen, että yrityksesi tulostustoiminta on kustannustehokasta ja tauotonta.

Löydä sinulle täydellinen paketti

Valitse tulostin

Suodata tuloksia

PAPERIMUODOT

TULOSTIMEN TYYPPI

VÄRI

PAPERILOKEROT

ARVIOITU KÄYTTÖ

6/14 tuotteesta

6/14 tuotteesta

Näytä kaikki

VALITSE PAKETTI

PYYDÄ TARJOUS

Anna tietosi. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia

VALITSE JÄLLEENMYYJÄ

Ei jälleenmyyjä

Valitse jälleenmyyjä

Etkö ole varma siitä, mikä laite tai paketti sopii sinulle parhaiten?

Voimme räätälöidä juuri sinulle sopivan ratkaisun.

Miksi valita Print365-palvelu

Lisätietoja

Tämä lyhyt video näyttää sinulle, kuinka vaivatonta Print365-palvelun käyttö oikeastaan on.

KatsoKatso

Suoraa puhetta

 • Selkeät tarjoukset ja alhaiset tulostuskustannukset

  Ammattimaiset tulostuspaketit alhaisilla kustannuksilla – aiemmin vain suuryritysten saatavilla.

 • Saat sen, mistä maksat

  Yhdellä kiinteällä kuukausimaksulla autamme sinua löytämään tarpeisiisi sopivan tuotteen ja määrittämään sinulle sopivan tulostusmäärän.

 • Ei vaadittua tulostinten vähimmäismäärää

  Palvelu on saatavilla myös vain yhdelle tulostimelle

Täyden palvelun tulostuspaketti

 • Yksi kiinteä maksu kattaa kaiken

  Laitteisto, tarvikkeet, lähetys, paikan päällä tapahtuva huolto, tuki, takuu ja valvonta.

 • Alhaiset, kiinteät maksut

  Vain yksinkertainen kuukausimaksu 36 kuukauden ajalta, joka laskutetaan neljännesvuosittain.

 • Hallitse tulostuskustannuksia entistä tehokkaammin

  Tarkkaile jokaisen laitteen kulutusta intuitiivisen, suojatun verkkoportaalin kautta.

 • Ei piilokustannuksia

  Tulostuskustannusten täysi näkyvyys.

Vaivattomampi

 • Paketin valinta on helppoa

  Print365 yhdistää matkapuhelinsopimuksen yksinkertaisuuden hallinnoituun tulostuspalveluun, joka sisältää valitun Epson-laitteen, mustavalko- ja väritulostukset, tarvikkeiden hallinnan ja paikan päällä tehtävän huollon.

 • Teemme tulostuksesta vaivatonta

  Edistynyt, yrityksille suunnattu tulostuspalvelumme hoitaa kaiken puolestasi: laitteiston, tarvikkeet, lähetyksen ja paikan päällä tapahtuvan huollon (CoverPlus).

 • Arviointityökalumme avustaa oikean paketin valinnassa

  Voit käyttää arviointityökalua ennen paketin ostamista; se on helppo asentaa ja käyttää. Työkalu tarkkailee tulostusmääriäsi ja tulostinten käyttöastetta, jotta saat tarpeisiisi sopivan, kustannustehokkaan paketin.

 • Ole meihin suoraan yhteydessä ja tee asioinnistasi vaivattomampaa

  Kaupasta huolehtii Epsonin nimeämä jälleenmyyjä. Yksi ja sama jälleenmyyjä huolehtii kaikista tarpeistasi, joten voit uskoa asiointisi meille luottavaisin mielin.

Jätteen ja kustannusten vähentäminen

 • Ylimääräinen kulutus edulliseen hintaan

  Kaikilla paketeilla on kuukausimaksu, mutta ne laskutetaan neljännesvuosittain, mikä antaa yrityksellesi enemmän liikkumavaraa. Etuna on se, että voit siirtää kuukausittaisen tulostusmääräsi kalenterineljänneksen aikana seuraavalle kuukaudelle. Jos ylität tavanomaisen tulostusmääräsi, ylimääräiset sivut ovat edullisia, joten hinnat pysyvät alhaisina.

 • Ei hukkaan heitettyjä tarvikkeita

  Palvelu sisältää automaattisen tarvikkeiden tilaustoiminnon. Sinun ei siis enää tarvitse varastoida ylimääräisiä tarvikkeita, saatika ottaa riskiä tilata liian paljon tai liian vähän tarvikkeita.

 • Yksittäinen maksu huollosta, takuusta ja tuesta

  Palvelu kattaa huollon ja tuen. Takuu sisältyy hintaan, jotta voit tulostaa rauhassa.

 • Ei etukäteismaksuja

  Koska olet hankkimassa palvelua etkä tuotetta, tasearvollasi ei ole erityistä painoarvoa eikä etukäteissijoituksia-tarvita.

 • Tehokasta ja edullista tulostusta palkituilla tulostimillamme

  WorkForce Pro- ja WorkForce Pro RIPS -sarjamme tulostimet eivät vaadi korkeita investoinnin kokonaiskustannuksia. Lisäksi laitteiden energiankulutus on alhainen, ja ne tuottavat vähemmän jätettä.

Riippumaton hyväksyntä

Epsonin Workforce Pro -mallien luotettavuus on määritetty erinomaiseksi riippumattomissa testeissä

Buyers Laboratory (BLI) on kuvankäsittelyalan johtava riippumaton asiantuntija sekä monitoimitulostin-, kopiokone-, tulostin-, skanneri- ja ohjelmistoratkaisuja ja -tuotteita koskevien kilpailutietojen, testauksen ja arvostelujen tarjoaja. BLI on yli 50 vuoden ajan ollut puolueettomien ja luotettavien tietojen johtava lähde maailmanlaajuiselle digitaaliselle kuvateollisuudelle.

Suunniteltu nopeaksi ja kustannuksia säästäväksi

Riippumattomissa testeissä WorkForce Pro -mallit pystyivät vähentämään huoltoon kuluvaa aikaa jopa kaksi kolmasosaa lasertulostimiin verrattuna1, ja WorkForce Pro -mallit tulostavat jopa kaksi kertaa yhtä monta tulostetta kuin kilpailijoiden värilasertulostimet1.

WorkForce Pro WF-8590 teki luokkansa parhaan ensimmäisen sivun tulostuksen ja kopioinnin nopeutensa ansiosta niin suuren vaikutuksen BLI-testaajiin, että he myönsivät sille arvostetun 2015 Pick -palkinnon.

Sovellukset

EPSON DOCUMENT CAPTURE SUITE

Epsonin ohjelmisto- ja kuvankäsittelytekniikka säästää aikaa vähentämällä vaiheiden määrää ja mahdollistamalla skannauksen työnkulkuprosesseihisi.

Push-Scan-toimintojen avulla voit tallentaa ja integroida laadukkaita sähköisiä asiakirjoja työnkulkuprosesseihin yhdessä vaiheessa. Tämä helpottaa asiakirjojen järjestelemisen tai tekstinparannuksen kaltaisten monimutkaisten tehtävien suorittamista.

plus

Epson Device Admin

Hallitse ja valvo useita tulostimia ja skannereita vaivattomasti etäältä. Ohjelmisto lisää tuottavuutta ja säästää kustannuksia mahdollistamalla muun muassa laitteiden asennuksen, määrityksen, valvonnan, ylläpidon ja vianmäärityksen.

EDUT:

 • Säästä aikaa ja hallitse kustannuksia
 • Helppokäyttöinen
 • Joustava hallinta mukautuu tarpeisiisi
 • Automatisoi prosessit
 • Hallitse ja analysoi laitteiden käyttöä
 • Sopii kaikkiin toimitiloihin
plus

Email Print for Enterprise

Email Print for Enterprisen avulla voit lähettää asiakirjoja suojatusti suoraan tulostimeen yrityksen sähköpostiosoitteesta. Tämä suoratulostus- tai Pull Print -tilassa käytettävissä oleva suojattu järjestelmä integroituu saumattomasti yrityksesi nykyiseen IT-infrastruktuuriin.

plus

Etsi Epson-jälleenmyyjä

Kirjaudu MyPrint365 Portaliin

Jos olet Print365-palvelun jälleenmyyjä tai jos sinulla on jo Print365-sopimus, voit kirjautua MyPrint365 Portaliin alla.

CO2- JA SÄHKÖNKULUTUSLASKIN

Riippumattomissa testeissä Epsonin WorkForce Pro -mallit käyttivät jopa 96 % vähemmän energiaa kuin lasertulostimet ja laserkopiokoneet1. Tarkista alla olevan laskimemme avulla, kuinka paljon voit vähentää sähkönkulutusta ja CO2-päästöjen määrää.

1 Perustuu Epsonin tilaamaan ja BLI:n kahden kuukauden aikana ennen huhtikuuta 2015 suorittamaan testiin, jossa tuotteita verrattiin tiettyihin kilpaileviin laitteisiin. Lisätietoja on osoitteessa www.epson.fi/inkjetsaving

Ota yhteyttä tänään

Jos haluat lisätietoja Print365-palvelusta, kirjoita tietosi alla oleviin kenttiin, niin Epsonin edustaja ottaa sinuun yhteyttä. Tarvitsetko apua tulostimen tai paketin valinnassa? Olemme täällä auttaaksemme sinua.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia

1 Lisätietoja on osoitteessa www.epson.fi/inkjetsaving

2 Perustuu mallien WF-5690, WF-5620, WF-8590, WF-R5690 ja WF-R8590 testaukseen. Lisätietoja on osoitteessa www.epson.fi/inkjetsaving.

3 Perustuu Epsonin tilaamaan ja BLI:n kahden kuukauden aikana ennen huhtikuuta 2015 suorittamaan testiin, jossa tuotteita verrattiin tiettyihin kilpaileviin laitteisiin. Lisätietoja on osoitteessa www.epson.fi/inkjetsaving.

4 Väärinkäytön välttämiseksi sovelletaan kohtuullisen käytön käytäntöä. Se mahdollistaa enintään 300 000 tulosteen tulostamisen sopimusjakson aikana.