PRINT & SAVE

Säästää aikaa ja rahaa Epson Print & Saven avulla

 • SÄÄSTÄ JOPA 35 %

PRINT & SAVE

Epson Print & Save on ammattikäyttöön tarkoitettu tulostuksenhallintapalvelupaketti. Se tarjoaa yrityksille merkittävästi alhaisemmat tulostuskustannukset kuin ostettaessa tarvikkeet ja huoltopalvelut erikseen.

Katso, kuinka paljon voit säästää

VALOKUVIEN/VEDOSTEN TUOTANTO

Aloitustulostuspaketti alkaen vain

18 LITRAA / VUOSI

 • SÄÄSTÄ JOPA33 %

KYLTIT

Aloitustulostuspaketti alkaen vain

70 LITRAA / VUOSI

 • SÄÄSTÄ JOPA22 %

 • SÄÄSTÄ JOPA26 %

VAATETULOSTUS

Aloitustulostuspaketti alkaen vain

70 LITRAA / VUOSI

 • SÄÄSTÄ JOPA25 %

YRITYS

Aloitustulostuspaketti alkaen vain

8 LITRAA / VUOSI

 • SÄÄSTÄ JOPA25 %

VALOKUVA/VEDOS

Aloitustulostuspaketti alkaen vain

8 LITRAA / VUOSI

Kaikki tarvikkeet ja palvelun sisältävä maksu (tulostin myydään erikseen)

TÄRKEIMMÄT EDUT

Kustannussäästö

Säästöt 15–40 %2Vähennä yrityksesi tulostuskustannuksia yhdellä selkeällä tulostuksenhallinta palvelupaketilla, joka takaa pienet kokonaiskäyttökustannukset ja auttaa välttämään tarpeettoman suuret varastot.

Budjetin hallinta

Ei ikäviä yllätyksiä kiinteällä, kaikenkattavalla kuukausimaksulla Tämän tulostuksenhallinta palvelupaketin kiinteä, kaikenkattava kuukausimaksu käsittää tarvikkeet, paikan päällä tehtävän korjauksen sisältävän kolmen vuoden takuun ja tarvikkeiden hallinnan yhdellä laskulla. Tarvikkeet säilytetään Epsonin logistiikkakeskuksissa ja toimitetaan maksutta. Tulostimet voidaan ostaa tai vuokrata osana pakettisopimusta.

Kätevyys

Tilaa tarvikkeita hetkessä painikkeen napsautuksellaErityinen verkkoportaali tuo käyttöön yksityisen ja käyttäjäystävällisen tavan seurata tulostimen käyttöä ja tilata tarvikkeita, olipa yrityksessäsi yksi käyttäjä tai monia käyttäjiä useissa toimipisteissä. Se helpottaa tulostuksen hallintaa.

Mielenrauha

Täydellinen paikan päällä tehtävät korjaukset sisältävä huoltotakuu koko kolmen vuoden sopimuksen ajaksiYrityksellesi tarvittaessa apua ja tukea tarjoavan monipuolisen takuun ansiosta voit olla rauhallisin mielin.

RATKAISU

EPSON PRINT & SAVE – AMMATTITASOINEN TULOSTUS- JA TARVIKEPALVELU YHDESSÄ PAKETISSA

Kolmen vuoden sopimus kiinteällä kuukausimaksulla

Edullisempi kuin ostaa tarvikkeet ja huoltopalvelut erikseen

Ennalta määritetty, keskimääräiseen kuukausittaiseen tulostuskäyttöön perustuva määrä tulostustarvikkeita sopimuksen keston ajan

Tarvikkeiden tilaamista ja kuukausittaista tulostimen käyttöä helpottava yksityinen ja käyttäjäystävällinen verkkoportaali

Täydellinen paikan päällä tehtävän korjauksen sisältävä takuu

Mahdollisuus vuokrata tai ostaa tulostimia tai lisätä palveluita olemassa olevaan Epsonin tulostuskalustoon1

Lisätietoja antaa paikallinen Epson-jälleenmyyjä.

TUOTTEET

Epson SureColor™ -tulostimissa huippuluokan tulokset yhdistyvät erinomaiseen luotettavuuteen. Osana Epson Print & Save -pakettia niistä on yrityksellesi todella hyötyä.

SureColor

Tuota myyntipiste-, kyltti-, tekstiili-, valokuva- ja vedoskäyttöön soveltuvilla SureColor-suurkokotulostimillamme laadukasta, ammattitasoista jälkeä erilaisille tulostusmateriaaleille. Nämä edullista mutta tehokasta tulostusta ja uusimpaan tekniikkaan perustuvaa innovatiivista tulostusta tukevat laitteet tekevät laadukasta jälkeä, jonka ansiosta yrityksesi erottuu joukosta. Myyntipiste- ja näyttelykäyttöön soveltuvissa laitteissa helppokäyttöisyys ja vaivaton integrointi yhdistyvät erittäin pieniin kokonaiskäyttökustannuksiin.

LUE LISÄÄ
 1. Alle kaksi vuotta vanhat mallit. Epson Print & Save tulostuksenhallintapalvelut vaihtelevat uusien tulostimien mukana hankittujen palvelujen mukaan.
 2. Säästöt listahintaan nähden, kun tarvikkeet ja takuu hankitaan erikseen.
 3. Vertailu on tehty kymmenen EMEA-maassa vuoden 2011 ensimmäisellä neljänneksellä eniten myydyn A4-värilasertulostimen ja monitoimilaitteen kanssa IDC-tutkimuslaitoksen keräämien tietojen perusteella. Tulostusnopeuden vertailu perustuu ISO/IEC 24734 -testausstandardin mukaiseen FSOT-keskiarvoon [värillinen/mustavalkoinen] [yksi-/kaksipuolinen]. Lisätietoja on osoitteessa www.epson.eu/testing.
 4. Lisätietoja on osoitteessa www.epson.fi/inkjetsaving
 5. Verrattu kymmeneen Ranskassa, Saksassa, Italiassa, Espanjassa ja Isossa-Britanniassa vuoden 2011 ensimmäisellä neljänneksellä eniten myytyyn A4-värilasertulostimeen ja monitoimilaitteeseen IDC-tutkimuslaitoksen keräämien tietojen mukaan. Virrankulutus on laskettu käyttämällä valmistajien heinäkuussa 2011 julkaisemia tietoja (tulostus/normaalitila).
 6. Vaatii langattoman Internet-yhteyden. Lisätietoja sekä luettelo tuetuista kielistä ja laitteista on osoitteessa www.epsonconnect.eu