EPSONIN KOKOUSRATKAISUT

Play

MUUTA KOKOUKSET TOIMINNAKSI

Jotta yritysviestintä olisi tehokasta nyt ja tulevaisuudessa, kaikkien siihen liittyvien henkilöiden tulisi olla aktiivisesti mukana yhteistyössä – riippumatta sijainnistaan, vuorovaikutustavoistaan tai käyttämistään laitteista.

Epsonin edullisten kokousratkaisujen ansiosta voit nyt pitää kokouksia eri sijaintien välillä, tehdä merkintöjä yhdellä kosketuksella ja jakaa virtuaalisia muistiinpanoja mobiililaitteiden tai sähköpostin välityksellä tai lähettää ne suoraan tulostimeen.

LUO, TEE YHTEISTYÖTÄ JA JAA

Muuta esitykset keskusteluiksi, tee ideoista luomuksia ja paranna tehokkuutta sekä tuottavuutta.

Luo

Tee merkintöjä ja muistiinpanoja näytöllä sormikosketuksella tai interaktiivisella kynällä.

Tee yhteistyötä

Muodosta yhteys ja pidä esityksiä langattomasti useista laitteista jaetun näytön toiminnolla.

Jaa

Tulosta, lähetä sähköpostilla ja tallenna muistiinpanoja sekä käytä helposti paikallisia tiedostoja ja verkkotiedostoja.

NOPEA TIE TEHOKKUUTEEN

Epsonin intuitiiviset ja helppokäyttöiset kokousratkaisut ovat yhteensopivia monien yhdistettyä viestintää (UC) tukevien laitteiden ja sovellusten kanssa, mikä vähentää kattavan ratkaisun käyttöönottoon ja käyttöön liittyvän koulutuksen tarvetta.

EDULLISTA YHTEISTYÖTÄ

Luo välittömästi mille tahansa alueelle kollaboratiivinen tila jopa 100-tuumaiseksi skaalattavan näytön avulla. Epsonin interaktiivisen projektorin asentaminen on helppoa, ja koko paketti maksaa vain murto-osan muiden ratkaisujen hinnasta, interaktiiviset litteät näytöt mukaan lukien.

TUE LIIKKUVIA TYÖNTEKIJÖITÄ

Valmistele työpaikkasi tulevaisuudessa pidettäviä kokouksia varten ja tehosta etätyöntekijöiden osallistumista Epsonin kokousratkaisujen avulla. Jopa neljä eri ryhmää voi tehdä yhteistyötä, jakaa samaa sisältöä, tehdä siihen merkintöjä ja keskustella siitä reaaliajassa – lähes mistä tahansa.

TUOTEVALIKOIMA

EB-1400-sarja

Epsonin EB-1400-sarja mahdollistaa yhteistyön ihmisten välillä missä tahansa. Sarjan yksinkertaiset laitteet ovat täydellinen vaihtoehto esimerkiksi tavanomaisille valkokankaille, fläppitauluille ja kalliille interaktiivisille litteille näytöille.

OHITA