EB-L12000Q

Mahdollisuuksien universumi

Luo upeita esityksiä ja mukaansatempaavia ympäristöjä

EB-L12000Q
Laser Light Source Badge, 3LCD Badge

Tehokas ja pienikokoinen

EB-L12000Q-projektori tarjoaa uskomattoman kirkkaan kuvan kevyessä ja kompaktissa muodossa. Se on helppo asentaa joko päivityksenä tai uutena asennuksena.

Natiivin 4K-kuvan 3LCD-paneeli

4K-paneeli tuottaa huipputarkan, laadukkaan ja kauniin kuvan. Sen 6 μm:n pixel-match-yksikkö on Epsonin suunnittelema ja valmistettu korkeimpien standardien mukaan.

EB-L12000Q Front Dimensions

620 mm

280 mm

EB-L12000Q Back Dimensions

720 mm

Paino: 48 kg

Kompakti koko nestejäähdytyksen ansiosta

Uusi nestejäähdytysjärjestelmä ylläpitää keskeisten optisten elementtien optimaalista lämpötilaa. Epäorgaaniset LCD-paneelit, epäorgaaninen fosforikiekko ja laservalonlähde pysyvät viileänä riippumatta siitä, miten projektori asennetaan. Tehokas jäähdytysjärjestelmä auttaa minimoimaan laitteen koon.

Luotettava

Erittäin kestävällä epäorgaanisella fosforikiekolla ja LCD-paneelilla varustettu EB-L12000Q ja sen kolmikerroksinen pölytiivis rakenne takaavat erinomaisen kestävyyden.

Kolmikerroksinen pölytiivis rakenne

EB-L12000Q-mallissa on kolme suojakerrosta, jotka takaavat erinomaisen kestävyyden ja pölytiiviyden. Valonlähde ja optiset elementit ovat molemmat tiivistettyjä, ja uusi kattava nestejäähdytysjärjestelmä jakaa ilmavirran ja vähentää saapuvaa ilmaa optiseen yksikköön 86 %¹ perinteisiin malleihin verrattuna².

Vankka kehikko

Uusi putkikehikko ja pohjalevyrakenne ovat parantaneet kotelon lujuutta selvästi. Suunnittelemalla sisäisen rakenteen uudelleen Epson on saanut aikaan kompaktin ja kevyen laitteen, joka on helppo asentaa.

Pitkäikäiset, vaihdettavat sähköstaattiset suodattimet

Sähköstaattiset suodattimet tarjoavat 20 000 tuntia lähes huollotonta käyttöä ja vähentävät huomattavasti laitteeseen pääsevää pölyä, joka voi heikentää optisten komponenttien toimintaa.

Monisuuntaava heijastus

EB-L12000Q-mallia voidaan kääntää 360 astetta mihin tahansa suuntaan – vaakasuunnassa, pystysuunnassa ja kiertämällä – menettämättä lainkaan kuvan kirkkautta.

Tiivistetty optinen yksikkö

Keskeiset optiset elementit, kuten epäorgaaninen paneeli, epäorgaaninen fosforikiekko ja laserpatteri, on tiivistetty estämään pölyn ja savun aiheuttamaa kontaminaatiota.

Huolloton valonlähde

Laservalonlähde voi toimia jopa 20 000 tuntia ilman huoltoa³. Laservalonlähde on erittäin luotettava, joten enää ei tarvitse olla huolissaan kesken tärkeän esityksen rikkoutuvasta lampusta.

Joustava

EB-L12000Q on suunniteltu mahdollisimman joustavaksi asentaa. Laaja objektiivivalikoima, johon kuuluu myös ultralyhyen etäisyyden malli, mahdollistaa asennuksen lähes mihin tahansa tilaan.

lens 1 lens 2 lens 3 lens 4 lens 5 lens 6 lens 7
lens 1 lens 2 lens 3 lens 4 lens 5 lens 6 lens 7

Laaja objektiivivalikoima

EB-L12000Q on yhteensopiva nykyiseen Epson L1700 -sarjaan sopivien objektiivien kanssa. Saatavilla on laaja valikoima muita objektiiveja mihin tahansa tilaan tai kohteeseen. Projektorin muistiin voidaan tallentaa jopa 10 asetusta, mukaan lukien siirtoasennot, tarkennussäädöt ja heijastuskoot.

Zero Offset

Ei poikkeamaa, ultralyhyt etäisyys

Tämä objektiivi on erityisen hyödyllinen ympäristöissä, joissa objektiivin ja heijastuspinnan välinen etäisyys on hyvin lyhyt. Lyhyen etäisyyden näyttösuhde 0,35 ja taivuttava optinen järjestelmä ilman poikkeamaa mahdollistavat 100 tuuman kuvan vain 41 cm:n heijastusetäisyydeltä. Nämä ominaisuudet yhdessä linssin siirron⁴ kanssa helpottavat käyttöä ja laajentavat käytettävyyttä.

Laajempi linssinsiirtoalue

EB-L12000Q tarjoaa käyttöön erittäin laaja-alueisen linssin siirron. Tämä on objektiivin ja optisen yksikön muodostaman yhdistelmän uudelleensuunnittelun ansiota. Se tarjoaa myös tarkan säädön parannetun askelmoottorin avulla.

Useita liitäntöjä

LAN-pääte on vankka ja lukittava etherCON-liitin, joka varmistaa luotettavan kytkennän kerta toisensa jälkeen.

Laajennusliitäntäpaikka

Liitäntäpaikkoihin voi kytkeä erilaisia mukautettuja laitteita käyttötarpeen mukaan. Lisäksi ne mahdollistavat uudet liitännät ja liitäntäpäivitykset tulevaisuudessa.
ELPIF01: HDMI/DVI, ELPIF03: DisplayPort.

EB-L12000Q-projektori havainnollistaa Epsonin osaamista ja teknologioita. Sen tarjoamia parannuksia ovat esimerkiksi 12 000 luumenin valoteho, natiivi 4K-kuva, uusi jäähdytysjärjestelmä ja poikkeamaton objektiivi.

Ota yhteyttä tänään

Jos haluat lisätietoja EB-L12000Q-projektorista, täytä alle yhteystietosi, niin Epsonin edustaja ottaa sinuun yhteyden.

ONKO SINULLA MUITA VAATIMUKSIA?
Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

1  Mitattu kiihtyvyystestillä, jossa hiukkasten koon on oletettu olevan 0,04–0,20 mg/m3. Aika vaihtelee käyttöolosuhteiden ja -ympäristön mukaan.

2  Verrattuna malliin EB-L25000U. Tulokset voivat vaihdella käyttöolosuhteiden mukaan.

3  Laservalonlähdettä ei tarvitse huoltaa jopa 20 000 tuntiin. Arvioitu aika, johon mennessä kirkkaus laskee 50 prosenttia ensimmäiseen käyttökertaan nähden. Mitattu kiihtyvyystestillä, jossa hiukkasten koon on oletettu olevan 0,04–0,20 mg/m3. Aika vaihtelee käyttöolosuhteiden ja -ympäristön mukaan. Muut osat kuin valonlähde on mahdollisesti vaihdettava aikaisemmin.

4  Malli EB-L12000Q (–5 % / +8 % pystysuunnassa, ±5 % vaakasuunnassa)