Epson TM-Intelligent -ympäristö

NYT KASSAJÄRJESTELMÄNI KASVAA YRITYKSENI MUKANA

Toista video

PARANNA ASIAKASKOKEMUSTA

Nopeasti muuttuvassa vähittäismyyntiympäristössä tavoitteena on tarjota erikoistunut ja sujuva ostokokemus. Älykkäiden ratkaisujemme avulla henkilökunta voi käsitellä tapahtumia missä liikkeen osassa tahansa käyttämällä mobiililaitteisiin ja tablet-tietokoneisiin perustuvia POS-ratkaisuja, jotka integroituvat vanhaan IT-järjestelmään ja tekevät monikanavaisesta vähittäismyynnistä todellisuutta.

Liikkuvuus

Mobiililaitteisiin ja tablet-tietokoneisiin perustuvien ratkaisujen saumaton integrointi lisää POS-järjestelmien joustavuutta, arvoa ja tyylikkyyttä.

Joustavuus

Joustava ympäristö nopeuttaa ja helpottaa uusien järjestelmien käyttöönottoa, olipa kyse varastonhallinnasta, liiketoiminta-analyyseista, tarvepohjaisista kassatoiminnoista tai kanta-asiakasjärjestelmistä.

SUUNNITELTU VÄHITTÄIS-MYYNTIIN

Työntekijät pystyvät antamaan henkilökohtaista palvelua liikkumalla vapaasti, keskittymällä asiakaspalveluun ja käyttämällä tietoja.

Silta tulevaisuuteen

TM-Intelligent-laitteemme on suunniteltu toimimaan nykyisten myyntipistesovellusten kanssa.

Epson ePOS

45 % vähittäiskauppiaista kertoi, että pilviperustainen myyntipistejärjestelmä toi kustannussäästöjä.¹

Lataa esite

ENSILUOKKAISEN PALVELUN TARJOAMINEN
HOTELLI- JA RAVINTOLA-ALALLA

MOBIILITULOSTUS
MOBIILITULOSTUS

Kannettavan TM-P20-kuittitulostimen avulla voit parantaa asiakaskokemusta ottamalla maksuja vastaan ja tulostamalla kuitteja eri puolilla ravintolaa.

LYHENNÄ ODOTUSAIKOJA
LYHENNÄ ODOTUSAIKOJA

Asiakkaat saavat nopeamman, sujuvamman ja saumattomamman kokemuksen, kun henkilökunta voi liikkua ympäri ravintolaa ottamassa vastaan tarjouksia tablet-tietokoneilla ja älypuhelimilla.

ÄLYKKÄÄT RATKAISUT
ÄLYKKÄÄT RATKAISUT

TM-T88V-iHub-mallin avulla hyödyt edullisista ja innovatiivisista tablet-myyntipisteratkaisuista, kuten perusoheislaitteiden hallinnasta ja vuorovaikutuksesta eri mobiililaitteiden kanssa samaan aikaan. Voit tarjota uusia palveluja asiakkaille ja pysyä kilpailijoiden edellä.

ASIAKASVUOROVAIKUTUS
ASIAKASVUOROVAIKUTUS

Lisää asiakasvuorovaikutusta niin, että asiakkaat voivat käyttää omia älylaitteitaan ruokalistojen selaamiseen ja tilaamiseen.

LUOTETTAVAA TULOSTUSTA
LUOTETTAVAA TULOSTUSTA

TM-T20II on luotettava, vähän ylläpitoa vaativa kuittitulostin, joka sopii ihanteellisesti kiireisiin keittiöihin. Laite on erittäin pienikokoinen, ja sen voi joko asentaa vaakatasoon tai kiinnittää seinälle pystysuuntaisesti. Vesitiiviillä virtakytkimen suojuksella ja ulkoisella summerilla varustettu laite on suunniteltu ankariin olosuhteisiin.

PALKITTUA JÄLKEÄ
PALKITTUA JÄLKEÄ

Epsonin A4- ja A3-tulostinten WorkForce Pro -sarjan pienet käyttökustannukset, nopea tulostus ja vähäinen huollontarve lisäävät tuottavuutta.

KOMPAKTIA TULOSTUSTA
KOMPAKTIA TULOSTUSTA

Yhdessä mobiililaitteen, kuten tablet-tietokoneen, kanssa TM-T70II on ihanteellinen valinta tyylikkääksi ja tilaa säästäväksi ratkaisuksi vastaanottotiskillä. Kokonaan edestä käytettävän tulostimen voi asentaa tiskin alle, jolloin tilaa säästyy vielä enemmän.

eBook

MAKSUTON E-LEHTI

Tässä numerossa käsittelemme seuraavia aiheita:

 • Myymälätekniikan kehittyminen
 • Miten Epsonin Intelligent-kuittitulostimet ovat yksinkertaistaneet vaatteiden vähittäismyyjän liiketoimintaa?
 • Ovatko digitaaliset näytöt yrityksellesi oikea valinta?

Rekisteröidy alla, jos haluat lukea uusimman numeron ja saada seuraavan numeron suoraan postiisi.

Lisätietoja

Asiakkaan tiedot

X

Turvatarkistus*

Tämä auttaa meitä varmistamaan, että olet ihminen etkä roskapostia lähettävä kone.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

OTA TEKNIIKKA HALTUUN

Myymälät kärsivät kahdesta vähittäismyynti- ja hotelli- ja ravintola-alaan vaikuttavasta ongelmasta: muutoksista asiakkaiden ostokäyttäytymisessä ja online-kaupan ja vaihtoehtoisten ostostapojen lisääntyneestä kilpailusta. Vastatakseen näihin muutoksiin tulee vähittäismyyjien löytää uusia tapoja, joilla ne voivat parantaa asiakkaan ostokokemusta ja houkutella lisää ostajia.

Tutkimus1 osoittaa, että vähittäismyyjien ensisijainen päämäärä on parempaa palvelua (kuten kanta-asiakasohjelmia ja dynaamisen markkinointisisällön hallintaa) tarjoavien POS-sovellusten integrointi ja kannettavien POS-laitteiden käyttöönotto.

Monien muiden ominaisuuksiensa lisäksi kannettavat POS-laitteet voivat parantaa IT-järjestelmien tehokkuutta. Kannettavat POS-laitteet myös auttavat parantamaan myymälän asiakaskokemusta, koska myyjät pääsevät kaupan lattialle vaikuttamaan myymälässä kulkevien asiakkaiden ostokäyttäytymiseen

suorittamalla liiketapahtumia muualla kuin kassalla
antamalla räätälöityjä asiakastietoja
tulostamalla kuitteja missä päin myymälää tahansa
lyhentämällä jonotusta ja odotusaikoja.

Lisäksi ratkaisu on paljon edullisempi asentaa ja nopeampi päivittää ja ottaa käyttöön kuin perinteiset menetelmät. Kaikki nämä ovat tärkeitä seikkoja, kun halutaan pysytellä kilpailijoiden edellä.

Katso video

LIIKKUVUUTTA MYYNTIPISTEESSÄ

Toista video

UUSI TEKNIIKKA, UUDET MAHDOLLISUUDET

TM-Intelligent-valikoima on suunniteltu muuttuvaksi, mukautuvaksi ja laajennettavaksi, mikä tekee siitä täydellisen ympäristön tämän vähittäiskaupan tulevaisuusvision toteuttamiseen.

Mitä jos...

Mitä jos...

 • Yrityksesi voisi palvella useampia asiakkaita, hallita ruuhka-aikoja paremmin ja samalla vähentää henkilöstö- ja yleiskustannuksia
 • Voisit tehdä tilaa tiskille, jota tällä hetkellä valloittaa tilaa vievä POS-laitteisto
 • Voisit poistaa jonot ja odotusajat
 • Asiakkaasi voisivat saapua ravintolaan ja istua alas, ja joku vain toisi heille aterian
Oletetaan että...

Oletetaan että...

 • Voisit siirtää henkilökunnan pois tiskin takaa ja lähettää heidät opastamaan asiakkaan palvelupolkua
 • Voisit lähestyä asiakkaita ja auttaa heitä ostamaan mitä he tarvitsevat
Voitko kuvitella, että...

Voitko kuvitella, että...

 • Asiakkaasi voisivat käyttää omia laitteitaan selaamiseen ja maksutapahtuman hoitamiseen
 • Voisit hyödyntää kaikki verkkopohjaisen myyntipistejärjestelmän tehokkuuden edut yhdessä paikallisen, kaupan sisäisen järjestelmän luotettavuuden kanssa, internet-yhteyden jatkuvuudesta riippumattomana
 • Voisit tehdä tämän kaiken ilman PC-tietokonetta ja sen mukana seuraavaa virta-, tuki- ja huoltovaatimuksia

ETSI ITSELLESI SOPIVIN TUOTE

Älykkäät TM-DT-päätteet ovat täydellinen ratkaisu vähittäiskauppiaille, jotka haluavat lisätä erottavan tekijän Linux- tai Windows-pohjaisiin POS-järjestelmiinsä. Tehokkaiden, sisäisten prosessorin, muistin, tallennustilan ja esiladatun käyttöjärjestelmän ansiosta niiden avulla voi integroida perinteisen POS-sovelluksen verkkopalveluihin, kuten kanta-asiakasohjelmiin ja sähköisiin kuitteihin.

TM-iHUB-sarja on kätevä, tyylikäs ja helppokäyttöinen tulostusjärjestelmä, joka soveltuu erinomaisesti ravintoloihin, hotelleihin ja baareihin. FP-90III-malli on kehitetty erityisesti maihin, joiden verosäännökset asettavat tulostimille erityisvaatimuksia, ja suunniteltu tekemään raporttien ja kuittien tulostuksesta mahdollisimman helppoa ja tehokasta. Laite on jo hyväksytty verokäyttöön Italiassa.

Nämä nopeat ja tehokkaat tulostimet tekevät asiakasvuorovaikutuksesta joustavampaa ja helpompaa toiminnoilla, jotka ulottuvat laadukkaasta kuittien ja viivakoodien tulostamisesta suoratulostukseen Internet-selaimesta tablet-tietokoneissa ja mobiililaitteissa.

Takaisin
Seuraava