Tutustu Epsonin tuotteisiin, jotka auttavat tekemään laki- ja kirjanpitoalojen ammattilaisten elämästä helpompaa. Valikoimamme sisältää niin skannereita ja projektoreita kuin tarratulostimia ja tulostuksenhallintapalvelujakin.

RATKAISUT LAKI- JA KIRJANPITOALOILLE

Lakiasioissa ja kirjanpidossa aika ja tehokkuus ovat erittäin tärkeitä. Anna meidän helpottaa paperinhallintaa ja tietojen näyttöä.

Tarkka suunnittelu palkitaan tarkalla toimituksella.

Lakiasioiden ja kirjanpidon toiminnot ovat yrityksen elinehto. Ne varmistavat, että yritys toimii tehokkaasti ja ammattimaisesti. Ymmärrämme vaatimustenmukaisuuden haasteet ja räätälöimme ratkaisumme niiden mukaan.

Tilintekovelvollisuus on tärkeä

Tilintekovelvollisuus edellyttää läpinäkyvyyttä ja paperijälkeä niin etiikan kuin säännöstenkin perusteella. Kehitimme tekniikkamme varmistamaan, että raportointi tapahtuu ajallaan ja että skannerimme ja Document Capture ‑ohjelmistomme tuottavat erittäin tarkat tulokset. Sujuvoita työnkulkua ja integroi paperiasiakirjat tehokkaasti.

 • Käytä aikasi tehokkaasti

  Anna meidän säästää aikaasi – luotettavat tulostimemme vähentävät käyttämättömyysaikaa ja huollon tarvetta.

 • Säästä tulostuskustannuksia

  Alenna tulostinkantasi kuluja – mustesuihkutulostimemme alentavat yhden sivun kustannuksia jopa 50 prosentilla1.

 • Tarvikekustannusten hallinta

  Lisää kustannusten näkyvyyttä ja yksinkertaista tarviketilauksia tulostuksenhallintapalvelujemme avulla.

 • Selkeät esitykset

  Välitä kaikki sähköisten asiakirjojen sisältämät tiedot käyttämällä kirkkaita, teräviä ja suuritarkkuuksisia kuvia.

 • Järjestä arkistosi

  Kun sinun ehdottomasti täytyy hallita paperiasiakirjoja tai postia, tarratulostimemme tekevät siitä helppoa ja nopeaa.

 • Yksinkertaista prosesseja

  Voit muuntaa paperit digitaaliseen muotoon käyttämällä skannereitamme ja laajennuksiamme, jotka integroituvat saumattomasti työnkulkujärjestelmääsi.

 • Tee tiedostojen jakamisesta helppoa

  Levynmonistuslaitteemme ansiosta muutosvarmojen tietojen digitaalinen jakelu ei aiheuta ongelmia.

 • 1) Verrattu kymmeneen Ranskassa, Saksassa, Italiassa, Espanjassa ja Isossa-Britanniassa vuoden 2013 ensimmäisellä neljänneksellä eniten myytyyn A4-värilasertulostimeen ja monitoimilaitteeseen IDC-tutkimuslaitoksen keräämien tietojen mukaan. Sivukohtainen kustannus on laskettu Ranskassa, Saksassa, Italiassa, Espanjassa ja Isossa-Britanniassa kesäkuussa 2013 voimassa olleiden, valmistajien julkistamien väriainekasettien hinnastojen (jos saatavilla) ja tulostuskapasiteettien perusteella.