KANNETTAVA YRITYSSKANNERI

Markkinoiden nopein kannettava yritysskanneri1, jossa on monipuolinen materiaalinkäsittely, SuperSpeed USB 3.0 -liitäntä sekä kätevä 20 sivun paperinsyöttölaite.

Hallitse asiakirjoja liikkeellä ollessasi

Epsonin kannettavan yritysskannerin avulla on helppoa hallita asiakirjoja nopeasti ja tehokkaasti liikkeellä oltaessa. Se on luokkansa kevyimpiä ja pienimpiä malleja, joten se sopii ihanteellisesti laukkuun tai pöytälaatikkoon, jolloin voit nopeasti digitoida paperiasiakirjoja tarvittaessa, missä oletkin. Langaton yhteys ja sisäinen akku2 täydentävät helposti kannettavan skannerin, jonka mukana ei tarvitse kantaa lisäkaapeleita.

Hallitse asiakirjoja nopeasti ja tehokkaasti liikkeellä ollessasi Joustavuutta kaikkiin skannaustarpeisiisi Luotettava nopeus ja tehokkuus

Hallitse asiakirjoja nopeasti ja tehokkaasti liikkeellä ollessasi

Aina ei ole mahdollista ennustaa, milloin on skannattava asiakirja liikkeellä oltaessa. Ehkä joudut lähettämään todisteen henkilöllisyydestä, kiireisiä paperiasiakirjoja tai uusia malleja. Tai ehkä olet juuri poiminut pinon mainoslehtisiä ja käyntikortteja, joita et halua kantaa mukanasi. Epsonin kannettavan yritysskannerin ansiosta voit digitoida asiakirjoja ja lähettää niitä värillisinä mistä tahansa käyttämättä liikaa arvokasta matkatavaratilaa.

Joustavuutta kaikkiin skannaustarpeisiisi

Kannettava yritysskanneri voi käsitellä eripainoisia papereita ohuista 52 g/m2:n arkeista raskaisiin 230 g/m2:n kortteihin. Sillä voi skannata hyvin monenlaisia materiaaleja, kuten kirjekuoria, mainoslehtisiä ja kuitteja.

Luotettava nopeus ja tehokkuus

Epsonin kannettava yritysskanneri on luokkansa nopein skanneri1, joka pystyy skannaamaan 25 sivua minuutissa ja mahdollistaa sekä kaksi- että yksipuolisen skannauksen. Se tarjoaa tulostustasoista skannausta 300 dpi:n tarkkuudella sekä värillisenä että mustavalkoisena, ja siinä on 20 sivun automaattinen paperinsyöttölaite sekä USB 3.0 -yhteensopivuus nopeinta mahdollista skannausta varten.

Pienikokoinen

Tämän skannerin tilantarve on luokkansa pienimpiä, ja kompaktin, käytännöllisen muotoilunsa ansiosta se on myös luokkansa kevyimpiä. Sitä on siksi helppo kuljettaa mukana laukussa tai säilyttää laatikossa, eikä se vie liikaa arvokasta tilaa.

Virtavaihtoehdot

Epsonin kannettava yritysskanneri tarjoaa erilaisia virtavaihtoehtoja: se voi ottaa virtaa verkosta, USB-liitännästä tai akusta2. Tämä sopii ihanteellisesti usein matkoilla olevalle, joka tarvitsee missä tahansa toimivan laitteen.

Monipuoliset materiaalit

Kannettavassa yritysskannerissa on erillinen kortinskannaustoiminto, jolla voi skannata muovikortteja, kuten ajokortteja, henkilökortteja ja jäsenkortteja, sekä monia muita materiaalityyppejä.

Yksinkertaiset digitointiratkaisut

 

Epsonin yksinkertainen skannausprosessi sopii erinomaisesti organisaatioille, joilla on säännöllinen skannaustarve, ja se auttaa säästämään aikaa ja työskentelemään tehokkaammin haluamassasi kokomuodossa.

 

Asiakirjojen vaivaton skannaus

Skannaus sähköpostiin

Skannaus pilvijärjestelmään

Skannaus paikalliseen kansioon tai verkon jaettuun asemaan

Skannaus Microsoft Office -sovelluksiin

Skannaus mobiililaitteisiin

DS-360W:n avulla voit muodostaa langattoman yhteyden ja skannata suoraan laitteeseesi

DS-360W:ssä on sisäinen langaton yhteys, jonka ansiosta voi skannata materiaaleja yhdistämättä yhtään kaapelia ja lähettää ne Wi-Fi-yhteyden kautta suoraan tablet-tietokoneeseen, kannettavaan tietokoneeseen tai älypuhelimeen.

Epson DocumentScan

Epsonin kehittynyt taltiointi

Vaativiin skannausvaatimuksiin ja korkean tuotosmäärän ympäristöihin sopiva Epsonin kaksivaiheinen skannausprosessi taltioi ja lajittelee asiakirjat sekunneissa ennalta määrittämiesi parametrien ansiosta. Mukana tulevat TWAIN-, ISIS- ja WIA-ohjaimet tai ohjelmiston lisälaajennukset mahdollistavat saumattoman integraation haluamiisi asiakirjanhallintajärjestelmiin, työnkulkujärjestelmiin ja pilvipalveluihin:

Epsonin kehittynyt taltiointi

Lisää viivakoodi asiakirjojen lajittelua ja nimeämistä varten

Työnkulun integrointi

Alueellinen OCR asiakirjojen nimeämiseen

Apua tekniikasta

Epsonin skannerit auttavat kaikissa skannaustarpeissasi tarjoamalla vaikuttavaa digitaalista sisältöä:

Laadukas

Skannaa teräviä kuvia suurella tarkkuudella

Erottele asiakirjat

Asiakirjojen lajittelu on helppoa automaattisilla asiakirjojen erotteluominaisuuksilla

Suorista

Tuota suorempia ja siten helppolukuisempia kuvia

Muunna skannaukset

Sisäisen OCR:n avulla voit muuntaa skannaukset digitaaliseksi tekstiksi ja luoda tiedostoja, joissa voit suorittaa haun

Automaattinen kierto

Automaattinen kierto vähentää valmisteluaikaa

Tekstinparannus

Tee skannatusta tekstistä terävämpää ja helppolukuisempaa

Valitse skannerisi

Ota yhteyttä

Jos haluat lisätietoja Kannettava yritysskanneri, kirjoita tietosi alla oleviin kenttiin, niin Epsonin edustaja ottaa sinuun yhteyttä.

Täytä tämä kenttä
Täytä tämä kenttä
Täytä tämä kenttä
Täytä tämä kenttä
Täytä tämä kenttä
Täytä tämä kenttä
Haluan vastaanottaa uutisia ja tuotepäivityksiä Epsonilta.
Automaattinen tarkastus

Tällä kysymyksellä voimme erottaa vastaukset haittaohjelmia tuottavista järjestelmistä.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

  1. Verrattuna henkilökohtaisiin mobiiliskannereihin Infosourcen määritelmän mukaan EMEA-alueella kilpailijoiden sivustojen myyntitietojen perusteella kesäkuuhun 2016 saakka.
  2. Langaton yhteys ja sisäinen akku käytettävissä vain DS-360W-mallissa.