Aidot projektorilamput

Saat parhaan kuvanlaadun ja voit olla luottavainen tietäessäsi, että käytät aitoa, turvallista ja luotettavaa lamppua

Mitä sinun tulee tietää

Epsonille on ylpeyden aihe tuottaa laadukkaita projektoreja ja lamppuja, jotka ovat turvallisia ja luotettavia ja tuottavat parhaan katselukokemuksen. Siksi haluaisimme valaista asiaa, joka saattaa vaikuttaa projektoriemme käyttäjiin. Markkinoilla on saatavilla epäaitoja lamppuja, ja vaikka hyväksymme kilpailun, on tärkeää, että projektorin kaikki osat toimivat yhdessä, jotta käyttäjä saa laitteesta optimaalisen suorituskyvyn ja käyttökokemuksen. Epäaidot lamput eivät ole Epsonin hallinnassa, ja koska kuluttajilla ei ole takeita laadusta, testauksesta tai valvonnasta, nämä tuotteet eivät välttämättä ole luotettavia. Epäaidot lamput ovat usein heikkolaatuisia valotehon ja käyttöiän osalta, ja ne aiheuttavat myös todellisen uhkan, sillä jotkin epäaidot lamput voivat ylikuumeta, jolloin lampusta tulee savua ja lampun liittimestä sähkökipinöitä. Työskentelemme lainvalvontaviranomaisten kanssa, jotta he pystyisivät takavarikoimaan väärennetyt tuotteet, ja jaamme tietämystämme, jotta pystyisit välttämään epäaitojen ja väärennettyjen lamppujen vaarat.

Miksi ostaa aitoja lamppuja?

Kun ostat Epson-projektorin, ostat kaikkein parasta projektiotekniikkaa maailman ykkösvalmistajalta1. Takaamme, että jokaisen projektorin jokainen osa on kehitetty samojen korkeiden vaatimusten mukaisesti, ja siksi olemmekin olleet johtava projektorivalmistaja yli vuosikymmenen1. Epsonin aidot lamput ovat osa tätä tekniikkaa. Jos ostat aidon lampun, lupaamme, että saat parhaan mahdollisen lampun Epson-projektoriisi.

Aidoilla lampuilla voit nauttia erinomaisesta kuvanlaadusta, hinta–laatu-suhteesta ja lampun kestosta, turvata takuun sekä suojautua potentiaalisilta riskeiltä.

Epäaito vs. aito

Epäaidot lamput voivat ylikuumeta ja pahimmassa tapauksessa sytyttää projektorin tuleen. Tästä näemme, miten tärkeää on investoida aitoihin tuotteisiin. Epäaidot ja väärennetyt lamput voivat aiheuttaa kokonaisen sarjan ongelmia, jotka vaikuttavat katselukokemukseen, takuuseen ja kustannuksiin.

Epäluotettava

Väärennetyt lamput voivat heiketä ja lakata toimimasta paljon nopeammin kuin aidot.

Kestävä luotettavuus

Epsonin aidot lamput on tehty kestämään, mikä takaa projektoriesi pitkäikäisyyden ja pitkän ajan kustannustehokkuuden.

Vaarallinen

Kun käytät epäaitoja lamppuja, Epson-projektorisi osat, kuten kotelo tai johdot, voivat ylikuumeta, irrota tai vahingoittua ja pahimmassa tapauksessa lampusta voi tulla savua ja lampun liittimestä sähkökipinöitä.

Taattu turvallisuus

Epäaidoilla lampuilla on 65 prosentin vikaantumistodennäköisyys 2 000 tunnin käytön jälkeen. Epsonin aidot lamput ovat laadunvalvonnan alaisia ja siksi luotettavampi vaihtoehto.2

Huono kuvanlaatu

Väärennetyt lamput voivat aiheuttaa virheellisen värien heijastuksen, pienemmän kirkkaustason sekä välkkyvän kuvan, joka häiritsee katselukokemusta.

Selkeä ja tasalaatuinen kuva

Voit odottaa projektoriltasi jatkuvaa suorituskykyä ja kirkasta, realistista kuvaa – vain aidoilla Epson-lampuilla.

Epsonin projektorit tuottavat kirkkaat, eloisat värit ja luonnollisen kuvan ainutlaatuisen 3LCD-tekniikkamme ansiosta. Jotta Epson-projektorissasi olisi yhtä suuri valkoisen ja värillisen valon teho koko sen käyttöiän, suosittelemme aitojen Epson-lamppujen käyttöä.

Epäaitojen lamppujen käytön seurauksia:

Epäluotettava

Vaarallinen

Huono kuvanlaatu

Miten välttää väärennetyn lampun ostaminen:

Muutamalla yksinkertaisella keinolla voit varmistaa, että Epson-lamppu, jonka haluat ostaa, on aito.

  • Osta Epsonin virallisilta jälleenmyyjiltä tai Epsonin omasta verkkokaupasta, niin voit luottaa tuotteen aitouteen.
  • Tilaa hyväksytyiltä jälleenmyyjiltä ja hyvämaineisilta myyjiltä, joita on sekä verkossa että sen ulkopuolella.
  • Vältä ostamasta tuotteita, joiden hinta on huomattavasti suositushintaa pienempi. Älä joudu sellaisten tarjousten houkuteltavaksi, joiden tiedät olevan liian hyviä ollakseen totta.
  • Tarkista pakkaus: siinä ei pitäisi olla oikeinkirjoitusvirheitä.

Väärennysten paneminen kuriin

Olemme työskennelleet lainvalvontaviranomaisten kanssa suojellaksemme asiakkaitamme väärennetyiltä tuotteilta, ja muutamassa vuodessa on jo takavarikoitu kymmeniätuhansia väärennettyjä lamppuja. Osana työtämme lainvalvontaviranomaisten kanssa olemme kehittäneet erityisen värinmuutostarran, jonka avulla he voivat tunnistaa aidot tuotteet. Tarra laitetaan kaikkiin lamppukoteloihin ja projektorilamppujen laatikkoihin (otettu käyttöön vuonna 2012), jotta väärennettyjen tuotteiden tunnistus olisi helppoa.

10 000
tunnin käyttö

Saat käyttöaikaa jopa 10 000 tuntia3

Mielestämme on tärkeää tarjota asiakkaille pitkään kestäviä lamppuja, mutta samaa ei valitettavasti voi sanoa epäaitojen lamppujen tekijöistä. Lamppumme tarjoavat jopa 10 000 käyttötuntia, mikä vastaa elokuvan katsomista joka päivä 15 vuoden ajan4.

Säilytä takuu

Epsonin lamput suunnitellaan toimimaan Epsonin projektorien kanssa ja niiden toiminta testataan tarkasti. Ne valmistetaan tiukkojen laadunhallintastandardien mukaan, jotta Epson voi taata projektorin ja lampun parhaan mahdollisen suorituskyvyn. Koska Epsonin ei ole mahdollista testata ja arvioida epäaitoja lamppuja, näiden lamppujen käyttäminen voi mitätöidä projektorin takuun5.

Varmista oikea asennus parasta kuvaa varten

Epson-lamput asetellaan tarkasti erikoissuunniteltuun koteloon, jotta asennus Epson-projektoriin olisi helppoa ja tarkkaa. Lampun sijainnin vaihtelu kotelon tai projektorin sisällä vaikuttaa projektorin kirkkauteen ja kuvanlaatuun. Epson-lamput on asetettava oikein, jotta projektorin suorituskyky on paras mahdollinen. Tätä ei voi taata epäaitoja lamppuja käytettäessä.

HAE
Projektorit

3D-projektorit

3D-projektoreillamme pääset tapahtumien keskelle

Lisätietoja
Projektorit

ProAV-sarja

Tee vaikutus suuriin yleisöihin tehokkailla projektoreillamme

Lisätietoja
  1. Suurin osuus vähintään 500 lumenin projektorimarkkinoista. (Kyselyn suoritti Futuresource Consulting Limited vuosina 2001–2015.)
  2. Epsonin testaus perustuu IEC61947-1-ikääntymistestiin, joka tehtiin 2 000 tunnissa 34 epäaidolle lampulla syyskuussa 2014.
  3. 10 000 tuntia säästötilassa.
  4. Perustuu 105 minuutin elokuvan pituuteen projektorin ollessa säästötilassa.
  5. Projektorin takuujakson mukaan; uusilla vaihtolampuilla on kolmen kuukauden takuu. Osoitteessa www.epson.fi/warranty on lisätietoja yksittäisten projektorien teknisistä tiedoista, Epsonin CoverPlus-palvelusta sekä laajennetuista takuista.
  6. Verrattuna johtaviin yhden sirun DLP - kotiteatteriprojektoreihin. Epson 720p -projektorit ovat kolme kertaa kirkkaampia; Epson 1080p -projektorit ovat jatkuvasti kaksi tai kolme kertaa kirkkaampia. Perustuu NPD:n tietoihin, heinäkuu 2011 – kesäkuu 2012. Värikirkkaus (värivaloteho) mitattu IDMS 15.4 -standardin mukaisesti. Värien kirkkaus vaihtelee käyttöolosuhteiden mukaan. Lisätietoja on osoitteessa www.epson.fi/clo