INNOVAATIOTA, JOKA YLITTÄÄ ODOTUKSET

Hyödynnä laserprojektorin tehot uskomattoman vaivattomasti

Moderni ratkaisu

Maksimoi budjettisi perustason näyttöratkaisuilla, jotka tarjoavat kaikki olennaiset ominaisuudet ja paljon muuta. Olitpa pitämässä esitelmää asiakkaalle tai opettamassa luokkaa, tarvitset luotettavan projektorin, joka vetää huomion näytölle mahdollisimman vaivattomasti. Näillä pienikokoisilla näyttöratkaisuilla on helppo korvata lamppupohjaiset mallit, minkä ansiosta ne ovat erinomainen vaihtoehto laitekantaa uusittaessa. 20 000 tuntia käyttöaikaa ilman huoltoa – helppo asennus – vaivattomat liitännät.

Erittäin tarkka kuvanlaatu

Saat aina parhaan mahdollisen kuvan. Laitesarjassa hyödynnetään 3LCD-lasertekniikkaa, jonka erittäin tarkka kuvanlaatu ja yhtä kirkas valkoisen ja värillisen valon tuotto mahdollistavat kirkkaat kuvat ja eloisat värit.

Mahdollisuuksien hyödyntäminen

Hyödynnä käteviä liitäntäominaisuuksia, kuten yhdellä kaapelilla toimivaa HDBaseT:tä, HDMI:tä ja näytön peilausta. Joustavat liitäntävaihtoehdot, kuten HDMI ja HDBaseT. (HDBaseT ei ole käytettävissä mallissa EB-L400U).

 • Kokoushuonenäyttö

  Voit pitää entistä näyttävämpiä ja kirkkaampia esityksiä laserprojektorisarjamme avulla.

  LISÄTIETOJA

 • Luokkahuone

  Tee parasta lisäarvoa tuottava investointi – saat lasertason suorituskyvyn, helppokäyttöisyyden ja luotettavan toiminnan ilman, että maksat maltaita.

  LISÄTIETOJA

Luonnolliset värit

Menestyminen visuaalisen viestinnän muuttuvassa maailmassa edellyttää sitä, että näytät aiempaa kirkkaampia, näyttävämpiä ja luovempia kuvia arkipäiväisissä työympäristöissä. Siksi pyrimme jatkuvasti kehittämään innovatiivisia ja monipuolisia näyttöratkaisuja, jotka vievät esitykset uudelle tasolle.

 • PROJISOINTI MISTÄ
  TAHANSA KULMASTA

  PROJISOINTI MISTÄ TAHANSA KULMASTA

  Voit asettaa projektorin mihin tahansa asentoon ilman, että sinun on tingittävä jostakin. Maisemakuva tai muotokuva – valinta on sinun. Lisäksi linssin siirron avulla voit säätää näytön projisointia.

 • USEITA
  KIRKKAUSTASOJA

  USEITA KIRKKAUSTASOJA

  Meillä on tarjota tarpeisiisi, budjettiisi ja käyttöympäristöösi sopiva malli, jonka kirkkaus vaihtelee 4 500 – 6 000 luumenin välillä.

 • ERITTÄIN SELKEÄT
  KUVAT

  ERITTÄIN SELKEÄT KUVAT

  Tee esityksistäsi vaikuttavia jopa kirkkaasti valaistuissa huoneissa käyttämällä yhtä kirkasta valkoisen ja värillisen valon tuottoa sekä 3LCD Full HD WUXGA -resoluutiota.

 • JOUSTAVAT
  LIITÄNNÄT

  JOUSTAVAT LIITÄNNÄT

  Hyödynnä käteviä liitäntäominaisuuksia, kuten yhdellä kaapelilla toimivaa HDBaseT:tä, HDMI:tä, langatonta näytön peilausta ja USB:tä sisällön toistamiseksi.

3LCD-lasertekniikka

Muuta tapa, jolla yleisösi näkee yritysten ja yliopistojen esitykset, nähtävyydet, museot, taidegalleriat sekä ostoskeskusten ja urheilutapahtumien digitaaliset kyltit. Uudet lasernäyttöratkaisumme todistavat, ettemme koskaan lakkaa viemästä esitysten maailmaa eteenpäin.


Viiden vuoden / 12 000 tunnin takuu

Vakiotakuumme ovat nekin erilaisia kuin muilla projektorivalmistajilla. Takuuohjelmiemme kattavuus on peräti viisi vuotta tai 12 000 käyttötuntia sen mukaan, kumpi täyttyy ensin.

Näytä valikoima

INNOVAATIOTA, JOKA YLITTÄÄ ODOTUKSET

Epsonin kiinteästi asennettavien projektorien sarja

LISÄTIETOJA

Ota yhteyttä tänään

Jos haluat lisätietoja laserprojektoreistamme, täytä alla olevat kentät. Epsonin edustaja ottaa sinuun yhteyttä lähiaikoina.

ONKO SINULLA MUITA TOIVEITA?
Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

1 Kyselyn suoritti Futuresource Consulting Limited vuosina 2001–2015.