Epson ProSix C12-A1401C (C12XL) - Cleanroom Version

Suurempi hyötykuorma, parempi ulottuvuus
Monipuolinen, ainutlaatuisen kapea kuusiakselinen robotti, jolla on suurempi hyötykuorma, parempi ulottuvuus ja nopeammat kiertoajat
ProSix C8 -sarjan kompaktit kuusiakseliset robotit ovat kapeita ja erittäin suorituskykyisiä. Ne vievät äärimmäisen vähän tilaa, mutta pystyvät käsittelemään jopa 8 kg:n hyötykuormia ja suoriutuvat vaivattomasti keskisuurista työtehtävistä.
SKU: R11N041002
Epson ProSix C12-A1401C (C12XL) - Cleanroom Version
Yleiskatsaus

Yleiskatsaus

Kapealinjainen rakenne, pitkät ulottuvuudet

C8:n kapea käsivarsi pystyy ohittamaan ympärillä olevat esineet koskettamatta niitä. Siksi se sopii täydellisesti tehtäviin, joissa käsivarren on mahduttava ahtaisiin paikkoihin; se sopii erityisen hyvin esimerkiksi irrottamaan osia työstö- tai kaavauskoneista. Näiden ominaisuuksien ansiosta se sopii erinomaisesti koneenhoitotehtäviin sähkö- ja automaatioalalla.

Joustava asennus

Kevyen rakenteen ansiosta C8-sarjan robotit ovat pöytämalleja, toisin kuin monet kilpailevat tuotteet, jotka on kiinnitettävä maahan. Niillä voidaan korvata raskaammat robotit, joilla on sama ulottuvuus.

Vähemmän tärinää, parempi suorituskyky

ProSix C8 -sarjan robotit käyttävät Epsonin käänteentekevää QMEMS-anturitekniikkaa, joka vähentää käynnissä olevan robottikäsivarren tärinää merkittävästi ja tuottaa entistä tarkempaa jälkeä.

Tuotantolinja haltuun

ProSix C8 -robotteja voidaan kontrolloida erittäin suorituskykyisellä ja monipuolisella RC700-A-ohjaimella, joka on aivan yhtä toimiva kuin erillinen tai integroitu järjestelmä. Epson RC700-A voidaan laajentaa myös multimanipulaattoriohjaimeksi, jolloin sillä voidaan kontrolloida useita robotteja ja lukuisia oheislaitteita monimutkaisissa järjestelmissä.

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Kapealinjainen käsivarsi Ulottuu vaivattomasti koneiden ahtaisiin osiin
  • Joustava asennus Kevyt, soveltuu asennettavaksi pöytätasolle
  • Vähemmän tärinää QMEMS-tekniikka mahdollistaa nopeamman ja tarkemman toiminnan
  • Täysin integroitu Täydellinen Epson ratkaisu, sisältää robotin, ohjaimen ja ohjelmiston
  • Voimaa ilman painoa Kevyt rakenne ja kokoonpano, silti uskomaton nostokapasiteetti
Sarjan mallit

Tutustu muihin sarjan tuotteisiin

Tekninen tuki

Tekninen tuki

Tarvitsetko apua?

Sivustomme Tuki osiosta löydät ajurit, ohjelmistot, käyttöoppaat, usein kysytyt kysymykset ja yhteydenottotiedot.