SULJE

MESTARIBRÄNDIT

Epsonin kansainvälinen yhteistyö Mercedes-AMG Petronas Motorsport –talli in kanssa yhdistää kaksi brändiä, joiden molempien tavoitteena on innovaation jatkuva edistäminen, johtavan aseman saavuttaminen kansainvälisillä markkinoilla ja laadukkaiden tuotteiden valmistaminen.

Play
EPSON and MERCEDES AMG PETRONAS

Mercedes-AMG Petronas Motorsport on hallitseva maailmanmestari, joka on päättänyt menestyä Formula 1™ -kaudella 2017. Kaudella 2017 talli ei ainoastaan palaa mestarina, vaan sen kumppanina jatkaa myös Epson, joka on mustesuihkutulostimien, skannereiden, 3LCD-projektoreiden ja päälle puettavien laitteiden, kuten älylasien sekä terveys- ja urheilukäyttöön tarkoitettujen tuntotuotteiden, asiantuntija.
Mercedes-AMG Petronas Motorsport –talli on yksi Formula 1™ -kilpailujen kilpailuhenkisimmistä talleista, jonka kuljettajina toimivat kolminkertainen maailmanmestari Lewis Hamilton uusi tiimin jäsen Valtteri Bottas.

VOIMIEN YHDISTÄMINEN JA SYNERGIA

Kansainvälisen yhteistyön merkeissä voimansa yhdistää kaksi mestaribrändiä, joiden molempien tavoitteena on innovaation jatkuva edistäminen, johtavan aseman saavuttaminen kansainvälisillä markkinoilla ja eri puolilla maailmaa olevia sidosryhmiä tunnepohjaisesti kiehtovien tuotteiden valmistaminen. Se tuo tämän lisäksi yhteen kaksi organisaatiota, joilla on monia synergioita, mutta myös kaksi brändiä, jotka ovat sitoutuneet vähentämään toimintansa ympäristövaikutuksia.

Formula One™ racing car

Epson pyrkii esimerkiksi vähentämään hiilidioksidipäästöjä 90 % nykyiseen ja tulevaan toimintaansa nähden. Epson aikoo saavuttaa tämän tavoitteen vuoteen 2050 mennessä osittain vähentämällä valmistusprosessiensa ympäristövaikutuksia, mutta myös vähentämällä tuotteidensa vaikutuksia niiden käytön aikana. Mercedes-AMG Petronas Motorsport on puolestaan hyödyntänyt lukuisia innovaatioitaan F1 W05 -kilpa-autossaan, joka kuluttaa polttoainetta 30 % edeltäjäänsä vähemmän. Kehitystyön tuloksia on hyödynnetty myös S 500 Plug-In Hybrid -malleissa ja muissa Mercedes-Benzin autoissa.
Tekniikka ja moottoriurheilu kehittyvät huimaa vauhtia, kuten myös Epsonin ja Mercedes-AMG Petronas Motorsport –talli kansainvälinen yhteistyö.

HENKILÖKUVA

Mercedes-AMG Petronas Motorsport –talli
kuljettaja ja kolminkertainen maailmanmestari

LUE LISÄÄ MERCEDES-AMG PETRONAS MOTORSPORT –TALLI

Kauden 2017 kilpailukalenteri

Täältä löydät Formula 1™ -kauden 2017 tärkeimmät päivämäärät, ajat ja paikat.

Mercedes-AMG Petronas Motorsport kulissien takana

Haluatko tietää lisää Mercedes-AMG Petronas Motorsport –talli? Täältä löydät kaikki talliin sekä sen historiaan ja tulevaisuudensuunnitelmiin liittyvät tiedot. Tutustu eri kanaviin, joiden kautta voit pitää yhteyttä tiimiin.

Paikoillanne – valmiit – hep!

Käy virallisessa Formula 1™ -sivustossa ja etsi tietoja kaikista kilpailuihin osallistuvista talleista, kilparadoista ja tärkeistä päivämääristä yhdellä vilkaisulla. Osta lippuja sekä lue viimeisimmät uutiset ja tulokset yhdellä napsautuksella.

    Tämä sivusto on epävirallinen eikä se millään tavalla liity Formula One -konserniin. F1, FORMULA ONE, FORMULA 1, FIA FORMULA ONE WORLD CHAMPIONSHIP ja GRAND PRIX sekä niihin liittyvät merkit ovat Formula One Licensing B.V.:n tavaramerkkejä.