ITSENÄISTEN OHJELMISTO-VALMISTAJIEN (ISV) YHTEISÖ

TM-INTELLIGENT-TULOSTIMILLE

Myyntipistetulostuksen edelläkävijänä tunnettu Epson mullistaa markkinat TM-intelligent-lämpökuittitulostimillaan, jotka on suunniteltu tablet-pohjaisiin myyntipisteratkaisuihin myynti-, hotelli- ja ravintola-aloilla.

Nämä laitteet tehostavat toimintaa, säästävät tilaa ja vähentävät myös kustannuksia, sillä niiden käyttöön ei tarvita ohjaimia. Jälleenmyyjät tarvitsevat sopivan sovelluksen voidakseen nauttia verkkokeskeisestä käytöstä ja TM-intelligent-laitteiden toimintojen tuomista eduista. Siksi Epson on kehittänyt itsenäisten ohjelmistovalmistajien ISV-ohjelman.

Epson
Luotettava brändi
Mobility
VAHVISTAA LIIKKUVUUTTA
Flexibility
MONIKÄYTTÖISYYS
Retail
SUUNNITELTU VÄHITTÄISMYYNTIIN
Bridge to the future
SILTA TULEVAISUUTEEN

HALUATKO MAINOSTAA SOVELLUSTASI?

Jotta voit liittyä yhteisöön, Epsonin on hyväksyttävä hakemuksesi. Tee hakemus rekisteröimällä tietosi.

REKISTERÖI HAKEMUS

MITKÄ OVAT EPSON ISV -YHTEISÖN TARJOAMAT EDUT?

Lue, miten hyödyt rekisteröitymisestä Epsonin ISV-yhteisöön

EDUT

LISÄÄ MYYNTIPISTEEN TEHOKKUUTTA

MUUTA LIIKETOIMINTATAPOJASI

Tiedämme, että myymälät kärsivät kahdesta ongelmasta: kuluttajien vähentyneestä kulutuksesta ja online-kulutuksen kasvusta. Vähittäismyyjät etsivätkin nyt uusia tapoja, joilla he voivat houkutella lisää ostajia ja ennen kaikkea saada heidät kuluttamaan enemmän.

Tutkimus osoittaa, että 75 prosenttia myymälöistä haluaa houkutella lisää asiakkaita ottamalla pilvipohjaisen myyntipistejärjestelmän käyttöön seuraavien viiden vuoden aikana¹. Syynä on se, että monien muiden asioiden lisäksi pilvipohjainen myyntipiste voi parantaa IT-järjestelmien joustavuutta.

Uusien tekniikoiden käyttö vähittäismyyntiympäristössä on antanut itsenäisille ohjelmistovalmistajille mahdollisuuden parantaa asiakaskokemusta myymälässä. Myyjät pääsevät nyt keskustelemaan asiakkaiden kanssa ja vaikuttamaan heidän ostokäyttäytymiseensä. He voivat suorittaa liiketapahtumia, antaa tietoja kädessä pidettävältä laitteelta ja etätulostaa kuitteja. Näin he voivat tarjota parempaa asiakaspalvelua ja parantaa ristiinmyyntimahdollisuuksia sekä vähentää jonotusaikoja. Verkkopohjaiset myyntipistejärjestelmät ovat myös paljon edullisempia asentaa kuin perinteiset menetelmät, ja ne voi päivittää nopeammin. Kaikki nämä ovat tärkeitä seikkoja, kun halutaan pysytellä kilpailijoiden edellä.

  • Mobility Helposti siirrettävä – Kun käytät tablet-tietokoneita ja muita mobiililaitteita, voit siirtyä pois kassakoneen takaa ja parantaa asiakaspalvelua.
  • Designed for the cloud Joustavuus – Tulosta kuitit mobiililaitteista älykkäisiin tulostimiimme suoraan ilman ohjaimia.
  • Energy Efficient Energiatehokas – Koska myyntipistepäätteitä ei tarvita, voit pienentää laitekantaasi ja samalla sähkölaskuasi.
  • Cost-effective Kustannustehokas – Monitoimilaiteratkaisu pienentää laitteisto- ja huoltokustannuksia.

NÄYTÄ EPSONIN TM-INTELLIGENT-LAITEVALIKOIMA

Myyntipistetulostuksen edelläkävijänä tunnettu Epson mullistaa markkinat TM-intelligent-tuotteillaan, jotka tuovat hyötyjä monenlaisiin käyttötarkoituksiin. On myyntipistesovellus sitten verkkopohjainen, sovelluspohjainen tai paikallinen, nämä laitteet tehostavat toimintaa, säästävät tilaa ja vähentävät kustannuksia, sillä niiden käyttöön ei tarvita ohjaimia. Katso älykkäiden tuotteiden koko valikoima klikkaamalla.

NÄYTÄ VALIKOIMA

VIEW EPSON’S RANGE OF TM-INTELLIGENT DEVICES

EPSONIN KEHITTÄJÄKONFERENSSI: JÄLLEENMYYNTISEKTORIN KEHITTÄMINEN

Ensimmäinen Epsonin kehittäjäkonferenssi, joka pidettiin Antwerpenissa 30. syyskuuta – 1. lokakuuta, toi yhteen yli 140 itsenäistä ohjelmistovalmistajaa ja lisäarvoa tarjoavaa jälleenmyyjää jakamaan ideoita ja edistämään uusimpiin tuoteinnovaatioihin liittyvää ajatusjohtamista.

LUE LISÄÄ

Epson Developer Conference: evolving the retail sector

Ota yhteyttä

Jos haluat lisätietoja ISV, kirjaa vain tietosi alapuolelle, jotta Epsonin edustaja voi ottaa sinuun yhteyttä.

Täytä tämä kenttä
Täytä tämä kenttä
Täytä tämä kenttä
Täytä tämä kenttä
Täytä tämä kenttä
Täytä tämä kenttä
Valitse...

Olen kiinnostunut seuraavista tuotteista
(valitse kaikki, jotka koskevat sinua)::