Vasemmistoliitto vaatii 100 % tulostusvarmuuden

Vasemmistoliitto vaatii 100 % tulostusvarmuuden

Vasemmistoliiton puoluetoimistolla Helsingissä tulostetaan suuria määriä kokousmateriaalia kerralla. Tulostusjälki ja -varmuus ovat ehdottomia kriteerejä onnistuneen lopputuloksen kannalta. Toimistolla päivitettiin vanhat tulostimet Epsonin uusiin Workforce Enterprise -malleihin syksyllä 2020.

”Meidän arjessa tulostimen luotettavuus ja toimivuus ovat kaiken a ja o. Tulostustarpeet tulevat tiukalla aikataululla ja silloin ei ole varaa, että muste loppuisi tai paperi tukkeutuisi. Tällaiset tilanteet ovat kokemuksemme mukaan hyvin stressaavia, ja nyt uusien tulostimien myötä niiltä on vältytty”, kertoo puoluesihteeri Mikko Koikkalainen.

Uudella monitoimitulostimella kokous- ja seminaarimateriaalit on helppo tulostaa valmiiksi nidottuna ja taitettuna. Sen lisäksi, että tulostimeen pitää pystyä luottamaan, vaaditaan lopputulokselta laadukkuutta ja viimeisteltyä jälkeä.

Koikkalainen kertoo, että korona-arjen myötä perinteinen tulostaminen on jäänyt vähemmälle ja asiakirjojen skannaamisen tarve taas korostunut.

”Mielestäni myös siinä helppous on avainasemassa. Se ei saa tuntua ylimääräiseltä rasitteelta ja käytön pitää olla helppoa kaikille.” 

Epsonin uudet monitoimitulostimet ovat tuoneet turvatulostamisen osaksi puoluetoimiston arkea.

”Rehellisyyden nimissä siihen tottuminen vei hetken. Hyvin pian kuitenkin ymmärsin sen merkityksen ja opin arvostamaan sitä. Nyt kun jokainen noutaa heti omat tulosteensa, ei ole vaaraa, että papereita jää lojumaan tai kulkeutuu vääriin osoitteisiin muiden tulostuspinkkojen mukana.”

Vastuullisuus on periaatekysymys

Koikkalainen näkee, että heillä, kuten toki kaikilla muillakin toimijoilla, on velvollisuus toimia vastuullisesti tehdessään hankintoja.

”Haluamme valita yrityksiä, jotka edesauttavat ympäristöystävällisempää tulevaisuutta. Samalla periaatteella meiltä löytyy esimerkiksi Reilun Kaupan kahvia.”

Vasemmistoliiton tulostimet on toimittanut SV-Systems Oy.
 

----------------------------------------------------------------------------


Lisätietoja Epson-tulostimista ja turvatulostusratkaisusta:

Vasemmistoliiton käytössä olevat Epson Workforce Enterprise -monitoimitulostimet käyttävät modernia mustesuihkutekniikkaa. C20600-mallit kuluttavat keskimäärin 56 % vähemmän energiaa ja tuottavat 56 % vähemmän hiilidioksidipäästöjä verrattuna vastaaviin lasertekniikkaa käyttäviin malleihin.* Tämän lisäksi mustesuihkutulostimissa on lasertulostimiin verrattuna vähemmän vaihdettavia tulostintarvikkeita, mikä vähentää tarvikkeista aiheutuvan valmistuksen, kuljetuksen ja kierrättämisen aiheuttamia ympäristövaikutuksia.
Epson Print Admin Serverless -turvatulostusratkaisu luo turvallisen tulostus-, skannaus- ja kopiointiympäristön todentamalla käyttäjät kortinlukijoiden, salasanojen tai PIN-koodien avulla.

*Epson WorkForce Enterprise -mallit kuluttavat keskimäärin 56% vähemmän energiaa kuin kilpailevat A3-koon värilasertulostimet nopeusluokassa 45-69 sivua/minuutissa. TÜV Rheinlandin todentama menetelmä perustuu ”tyypilliseen energiankulutukseen”, joka on määritelty Energy Star -testimenettelyssä ja esitetty kilowattitunteina vuodessa. IDC HCP -seurantatiedoissa mukana olevat mallit ajanjaksolla Q4 2015 - Q3 2019. Hiilidioksidipäästöissa saavutetut säästöt lasketaan suhteutettuna energiansäästöön, perustuu alueiden keskimääräiseen tuotettuihin hiilidioksidikiloihin / käytetty kWh.