Tohtori Saget valitsee WorkForce Pro WP-M4525 DNF:n

Potilaan hyväksi

Tohtori Saget valitsee WorkForce Pro WP-M4525 DNF:n

Teknisistä laitteista ei tulisi säästää, kun tarkoituksena on varustaa lääkärin vastaanotto. Tämä koskee myös toissijaisia laitteita, kuten monitoimilaitteita. Tohtori Klaus Saget ja tohtori Volker Riesopp kertovat kokemuksistaan.

Monet lääkärit ovat nyt huomanneet, että heidän on johdettava vastaanottojaan kuin pienyrityksiä reagoidakseen terveydenhuollon kustannuspaineisiin. Tässä suhteessa käytännöllinen organisointi on tärkeä asia ja moderni IT-infrastruktuuri on ennakkoedellytys.

Ihotautilääkärit Klaus Saget ja Volker Riesopp, jotka avasivat ihotautivastaanoton Saksassa, ovat myös tätä mieltä. ”Pyrimme potilaiden tyytyväisyyteen. Tavoitteenamme on tarjota parasta henkilökohtaista hoitoa uusimpien ja edistyksellisimpien lääketieteellisten tekniikoiden avulla”, sanoo tohtori Saget. Uusimpien diagnostisten hoitolaitteiden lisäksi lääkärit arvostavat moderneja laitteita myös toimistossa.

 

Muste vastaanotolla

Käyttämällä Epsonin WorkForce Pro WP-4525 -laitetta tohtori Saget ja tohtori Riesopp ovat voineet sanoa hyvästi monelle vastaanotolla käytetylle laitteelle, kuten tulostimille, kopiokoneille ja fakseille. Monitoiminen WorkForce Pro voi tulostaa, kopioida, faksata ja skannata. Siinä on myös 330 arkin vakiopaperikapasiteetti, jonka voi kasvattaa 580 arkkiin tarvittaessa. WP-4525 toimii 16 mustavalkoisen A4-sivun ja 11 värillisen A4-sivun minuuttitulostusnopeudella.

Tämä monitoimilaitteessa on vakiovarusteena USB 2.0 -liitäntä paikalliseen tietokoneeseen yhdistämistä varten. WP-4525-mallissa on myös verkkoliitäntä, jotta verkon muut käyttäjät voivat hyödyntää järjestelmää. Se tulostaa laadukkaita väriskannauksia 16 sivun minuuttinopeudella. Digitoituja asiakirjoja voidaan sitten käsitellä edelleen ja arkistoida kytkettyyn tietokoneeseen tai lähettää sähköpostitse. Lisäksi vastaanoton työntekijät voivat tulostaa suoraan USB-tikulta integroidun USB-liitännän kautta.

Faksitoiminnossa on kaikki erillislaitteelta odotetut ominaisuudet. Terveydenhuollossa tulostinten ja monitoimilaitteiden on kapasiteetin ja kustannustehokkuuden lisäksi täytettävä muita kriteereitä, joita ovat pieni koko, alhainen melutaso, joustavuus ja helppokäyttöisyys.

”Tarvitsemme tulostimen, jonka avulla voimme nopeasti ja kätevästi tulostaa potilaille laskut, kirjeenvaihdon, lomakkeet ja tietolomakkeet. Epsonin monitoimimustesuihkutulostin on juuri se laite, jonka tarvitsemme”, kertoo tohtori Saget. Etu: Käyttämällä Epsonin tulostinta vastaanotto on voinut yhdistää kolme pienempää lasertulostinta.