SureColor SC-F2000 täydellinen ratkaisu T-paitatulostukseen

SureColor SC-F2000 täydellinen ratkaisu T-paitatulostukseen

Paitakulma toteuttaa yli 35-vuoden kokemuksella lukuisien erityyppisen asiakkaiden toiveet. Se tuottaa korkealaatuisia painettuja ja kirjailtuja T-paitoja kampanjamateriaaliksi, uniikkeja t-paitoja yksityisille asiakkaille sekä urheiluvaatteita. Ensimmäisenä Suomessa se otti käyttöön Epsonin SC-F2000 tulostimen T-paitojen tuotantoon.

Ensimmäisenä Suomessa Paitakulma valitsi tuotantolaitteekseen Epsonin T-paitoihin erikoistuneen tulostimen Sure Color SC-F2000. Käyttäjät ovat olleet tyytyväisiä Epsonin jälkeen, jonka tunnettu micro piezo -teknologia takaa erittäin tarkan laadun. Laitteessa on TFP -tulostuspää ja se tarjoaa erittäin tarkan resoluution (1440 x 1440 dpi). Näiden ansiosta värit ovat kirkkaita ja ääriviivat teräviä. SC-F2000 käyttää Epsonin UltraChrome mustetta, joka kestää kovaa kulutusta ja on siksi oivallinen ratkaisu tällaisiin tarkoituksiin.

Yrittäjä, Timo Ranttilan mukaan SureColor SC-F2000 täydentää hyvin Paitakulman palvelukonseptia. Tulostimen avulla saadaan nopeasti pienet tilaukset hoidettua ja suuremmissa tilauksissa SureColor SC-F2000 toimii nopeana koevedostajana. ”Esimerkiksi silkkipainotyössä, jokainen paita pitää perustaa erikseen ja se on pitkä ja kallis prosessi” toteaa Ranttila.

Urallaan Timo Ranttila on  kokenut ja nähnyt paljon. On hän myös ollut todistamassa tilannetta jossa laite yksinkertaisesti räjähti vääränlaisen käytön seurauksena. ”Nykypäivänä ymmärtää, että oikeanlainen muste oikeaan laitteeseen on välttämätöntä, jos haluaa pärjätä kilpailussa ja tarjota jatkuvaa laatua asiakkailleen”. Vääränlainen muste on riski, jota pienyrittäjä ei halua ottaa.

Helppo suunnittelu

Timo Ranttila on vuosien saatossa nähnyt T-paitamarkkinoiden kehityksen, nykyään T-paidassa voi kulkea läpi vuoden,  ja hyvin tehtyä paitaa esittelee mielellään. Epson SureColor SC-F2000 sovittimien avulla, voi kustomoida ja elävöittää monia muitakin puuvillakankaita, ei pelkästään T-paitoja. SC-F2000 mukana tulee myös Creator-ohjelmisto, joka auttaa suunnittelemaan tulostustöitä. Sen avulla voi helposti tulostaa t-paitoja, lippalakkeja tai vaikka puuvillalaukkuja, jopa 25mm paksulle materiaalille. Ohjelma sisältää myös hyödyllisen kustannustenlaskenta –toiminnon, jonka avulla voi laskea musteen määrän ja kustannukset jokaiseen tulostustyöhön. ”Ohjelman avulla saat helposti selville kannattavuuslaskelmat ja se auttaa liiketoiminnan suunnittelussa” toteaa Timo Ranttila.

Sopii pienen yrityksen tarpeisiin

Erityisen tyytyväinen Ranttila on ollut laitteen toimintavarmuuteen. Pienelle yrittäjälle turvaa tuo myös SureColorin kattava takuu, jonka piiriin kuuluvat myös väripäät. Monesti ympäristöt, missä T-paitoja työstetään ovat haastavia, sillä vaatteista irtoava pöly sekä laitteista syntyvä lämpö vaativat, että tulostimen tulostupäiden on oltava laadukkaat. SC-F2000:ssa on automaattinen tulostuspäiden puhdistus, joka mahdollistaa erinomaiset tulostusjäljen. Ranttilan mukaan laite huolehtii puhdistuksesta säännöllisesti.

Kun tarvitaan laadukasta ja kestävää jälkeä ja tuotantomäärät soveltuvat pienelle tai keskisuurelle yritykselle, Epsonin SureColor SC-F2000 on hyvä ja varma valinta.