Rolls-Royce valitsee SureColor SC-S70600:n

RIPAUS HOPEAA

Rolls-Royce valitsee SureColor SC-S70600:n

Ltd Limited tuottaa Rolls-Roycen sisätilojen näyttävät hopeiset ikkunateippaukset Epsonin SureColor SC-S70600:n avulla.

Rolls-Roycen tunnuslauseena on ”Trusted to Deliver Excellence”, ja se vaikuttaa kaikkeen, mitä yhtiö tekee. Tämän tuloksena Rolls-Roycella on vaikuttava globaali brändi ja maine erinomaisten, innovatiivisten tehoratkaisujen toimittajana maa-, meri- ja ilmaliikenteessä. Yhtiön laatutietoisuus vaikuttaa liiketoiminnan kaikkiin osa-alueisiin, muun muassa uuteen vierailijoiden vastaanottotilaan Derbyn tehtaalla Isossa-Britanniassa.

Rolls-Roycen Derbyn tehdas työllistää yli 11 000 henkilöä, joista monet kehittävät ja valmistavat lentokonemoottoreita. Nykyään Rolls-Roycella on 12 500 moottoria käytössä ympäri maailman, ja kaksi kolmasosaa kaikista Lontoon Heathrow’sta lähtevistä kaukolennoista lennetään Rolls-Roycen moottoreilla!

Rolls-Roycen Derbyn tehtaan uuden vastaanoton sisätilojen suunnittelussa arkkitehti- ja sisustusliike tp bennett halusi heijastella Rolls-Roycen arvovaltaista brändiä. Siksi he valitsivat ikkunateippauksiin erikoistuneen lontoolaisen Ltd Limited -yrityksen toteuttamaan tilaan suunnittelemansa näyttävän hopeisen, valkoisen ja sinisen sisäseinä- ja lasigrafiikan. Ltd Limited oli täydellinen valinta Rolls-Roycen vaatimusten täyttämiseen, sillä yrityksellä on innovatiivinen SureColor SC-S70600 -suurkokojärjestelmä, joka tulostaa laadukkaita, pehmeästi liukuvia CMYK-värejä sekä metallinhopeaa ja valkoista.

Ltd Limited tulosti mallit kirkkaalle vinyylille ja tapetille tarkkojen mitta- ja laatumääritysten mukaisesti Lontoon tiloissaan ja asensi ikkunateippaukset käyttöpaikalla Derbyssä. Tuloksena on vaikuttava ja ainutlaatuinen tila, joka heijastelee Rolls-Roycen korkeita brändiarvoja.

Ltd Limited oli Ison-Britannian ensimmäinen yritys, joka hankki 10-värisen SureColor SC-S70600 -suurkokotulostimen. Se on Epsonin ensimmäinen 64 tuuman tulostin, joka tukee valkoista ja metallista mustetta samanaikaisesti. ”Valitsimme tämän innovatiivisen tulostimen, koska se tulostaa laadukasta värigrafiikkaa sekä hopeaa ja valkoista erilaisille tulostusmateriaaleille – kaikki tämä yhdellä laitteella ja yhden vaiheen aikana”, kertoo Seymour Reeves, Ltd Limitedin johtaja. ”Ennen SureColor SC-S70600 -tulostinta meidän olisi pitänyt käyttää useita tulostimia luodaksemme laadukkaita ikkunateippauksia, jotka olisivat Rolls-Roycen äärimmäisen korkeiden laatuvaatimusten mukaisia.”

”Ennen jokaista projektia, erityisesti uutta tekniikkaa käytettäessä, nousee seuraavanlaisia kysymyksiä: Millainen on laatu? Mikä on tuotantoaika? Miltä se näyttää? SureColor SC-S70600 antaa erityisen hyvän vastauksen kaikkiin näihin kysymyksiin,” sanoo Seymour. ”Sen avulla voimme tulostaa todella laadukkaita ja pehmeitä metallisia ja valkoisia väriliukuja sekä näiden yhdistelmiä – tätä emme voineet tehdä aiemmin. Saimme vaatimusten suhteen erittäin tiukat ohjeet. Projekti oli haastava ja sisälsi 15 metrin alueen, jossa jatkuvan grafiikan oli vastattava suunnitelmaa täsmällisesti. Kaikkien ripustamiemme tapettien ja kiinnittämiemme ikkunateippausten on ylitettävä kaikkien osallistujien odotukset. Olemme hyvin ylpeitä tuloksista, ja voin tyytyväisenä todeta, että Rolls-Royce ja tp bennett pitivät työstämme.”

Lisätietoja on seuraavissa osoitteissa:

www.epson.fi

www.ltdltd.com

www.tpbennett.com

www.rolls-royce.com